Smurffipoika ja zalando tilaus

 Itse olen tykännyt kovasti aina tummansinisestä väristä itsellä ja lapsilla, mutta jostain syystä kirkkaan sininen ei ole koskaan oikein iskenyt. Nyt olen vähän innostunut kirkkaamistakin väreistä ja Eppusen vanhat Monkee Genesin sammarit löysivätkin meiltä uuden kodin. Kuvissa Aatulla on sammareiden kanssa h&m:n syksyltä kirkkaan sininen body, näitä miellä on ollut monessa koossa ja hinta-laatusuhde on kyllä loistava!  Housut näyttävät tosi kivoilta myös esimerkiksi mustan tai keltaisenkin yläosan kanssa.

 Kauppaan lähtiessä vetäistiin päälle vielä Nova Starin sininen huppari. Nämä ovat kyllä aika reilun kokoisia, Aatun oma on kokoa 86 ja resorti sai kääntää kerran ja helmassakin oli vielä pituutta reilusti. Päässä se lemppari pipo me&i:lta.
 Karkuun!

 Kiitos vielä eilisistä talvikenkävinkeistä kaikille!
Käytin itsekin alekoodin ja tein tilauksen sinne zalandolle. Yllättäen kävi klassisesti niin, että tilasin kaikkea sellaista mitä en alunperin ollut ajatellut 😉 Käykö muille koskaan näin? Ihastuin tuohon takkiin niin, että kaikki muut vaihtoehdot näytti sitten ei niin kivoilta. Sorelit ova edelleen mietinnässä, mutta päätin käydä ensin kokeilemassa niitä jossain liikkeessä. Hiukan painaviksi niitä on moitittu ja olisi kiva päästä testaamaan miltä tuntuvat jalassa. Kerron myöhemmin kuinka tilaus onnstui ja toivotaan, että valitsin oikeat koot itselleni. Onneksi palauttamisen pitäisi olla helppoa ja itse otin nämä laskulla, joten rahoja ei tarvitse odotella takaisin päin mikäli palauttamaan joutuu. Tuosta laskuvaihtoehdosta ei tullut ainakaan minulle mitään lisäkuluja ja siinä kerrottiin olevan 14 päivän maksuaika.

Lisäksi eilen illalla surffatessani löysin nämä hauskat pandapaidat. Pandat kun tuntuvat ainakin lastenvaatteissa olevan hitti tällä hetkellä! Tuo beige on minusta aika kiva ja sopisi hyvin rennomaksi paidaksi neuletakin alle. Nämä jäivät nyt kuitenkin vielä mietintään…
Nyt ulos syksyiseen ilmaan ja jossakin vaiheessa tulossa höpinää Arauto Rapin talvikengistä…

8 Comments

 • Reply
  anna
  6.9.2012 at 11:08

  Tuo sininen väri sopii tosi hyvin Aatulle! =) Ja tuo takki on tosi kiva, pitäis kans hommata joku uus talvitakki ja -kengätkin..

  • Reply
   Sini
   6.9.2012 at 11:11

   Itse kanssa tykkään, nyt kun on silmä tottunut 😉 Kummallista, tuota koko takkia ei enää löydy kaupasta vaikka eilen oli useampi kappale. Tykkään tuosta vähän slimmatusta mallista, vaikka muuten parka onkin. Toivottavasti olisi sopiva ja hyvälaatuinen.

  • Reply
   Marika
   6.9.2012 at 11:22

   Mä voisin kuvitella tykkäväni pojalla just tuon sinisestä, tosi kiva setti!

   Ooh, tuo takki olisi niin mun näköinen, onneksi kerroit ettei sitä enää löydy ees kaupasta :D. Ja makeat kengät!

  • Reply
   Sini
   6.9.2012 at 11:31

   😀 En tiedä mitä sille on tapahtunut kun noita oli useassa värissäkin ja monessa koossa. Ehkä se tupsahtaa vielä sinne takasin, varo vaan 😉

 • Reply
  miisku
  6.9.2012 at 13:15

  Kivan näköinen takki 🙂 ja kengät on kivanmalliset vaikken ensin tykännyt ollenkaan, mutta muutaman kerran kun on käynyt katsomassa täällä, niinn alkaa kummasti pitämään 😀
  Tein itse ekan tilauksen zalandoon, kiitos alekoodistasi 🙂

  • Reply
   Sini
   6.9.2012 at 13:24

   Nuo kengät on kivan näköiset jalassa, tai ainakin kun googletin tuota mallia niin tuli joitain kuvia "in action". Ja ainakin tietojen mukaan pitäisi olla ihan vedenpitävät ja lämpimällä vuorella varustetut. Katsotaan! Ja olepa hyvä 😉

 • Reply
  Anonyymi
  7.9.2012 at 04:23

  Zalandosta sen verran, että heidän OIKEA maksuehto 30 pvää laskun kirjauspäivämäärästä. Tietoa tilauksesta meilissä on tieto ja olen itse asiaa kysynyt Zalandolta.. Kun olet maksanut laskun, tulee meiliisi vahvistus, että lasku on maksettu. Loistavaa palvelua =) T. Anu

  • Reply
   Sini
   8.9.2012 at 06:36

   Ahaa, kiitos tiedosta. Mulla luki siinä tilausvahvistuksessa, että maksathan tilauksesi 14 päivän kuluessa…

Leave a Reply