Zalando alekoodi ja talvijuttuja

 Liittyessäni Zalandon kampanjaan sain blogini lukijoille alekoodin, mutta sen voimassaoloaika on ehtinyt jo umpeutua. Netistä löysin kuitenkin uuden koodin, jolla saa saman 10% alennuksen ja tämä koodi on voimassa 29.6.2013 saakka. Koodi on zalalennus2 ja tässä linkki vielä kaupaan
(sis mainoslinkin)
Lupailin postausta omista talvivaatteistani ja vihdoin sain sen aikaiseksi.
Minulla ei edelleenkään sitä jalustaa ole, joten melko uskomattomat viritykset tein kameralle ja kuvat nyt taas ovat mitä ovat, mutta ehkä näistä jotain näkee. Talveen hankittu siis uusi takki ja vedenpitävät talvikengät, muuten mennään vielä vanhoilla toimivilla.
Musta parkamallinen untuvatakki on Cintamani merkkinen. Ihan uskomaton päällä! Nämä myytiin loppuun ilmeisesti supernopeaa ja onneksi oma koko valinta osui kerralla nappiin ja tästä takista on varmasti iloa monen monta vuotta. Takki on malliltaan hiukan slimmattu ja niin pehmeä, kuin peiton sisällä olisi. Tämä ei mielestäni ollut ollenkaan liian painava kuten jotkut kokeilemani paksummat parkat ja olen kyllä kaikin puolin tyytyväinen tähän. Tuleva talvi näyttää sitten millainen käytössä on. Takkia ei tosiaan enää sivuilta löydy, mutta muita merkin takkeja on vielä täällä. Itselle musta väri oli se kriteeri, mutta silloin surffatessa löysin myös kauniin beigen (tämän) ja hintakaan ei ollut kovin paha ottaen huomioon materiaalin 50% untuva, 50% höyhen.
 Kuvassa päälläni on taas Dr. Denimin mustat farkkulegginssit. Nämä vain yksinkertaisesti ovat niin mukavat jalassa! Lapseton aika on taas ollut hiukan kortilla ja tarkoituksenani on ollut hakea nämä samat myös tummansinisenä, mutta enpä ole ehtinyt. Sirkun vinkistä kuulin, että näitä saa myös Stockmannilta ja tilasinkin ne nyt sieltä, vielä kun tämän viikon ajan on ilmainen postitus. Näitä on kahta mallia, hiukan korkeammalla vytöräröllä oleva Plenty ja matalemmat Kissyt. Nämä joustavat todella paljon ja liian isoja ei kannata ottaa, XS kokoinen menee hyvin normaalia S kokoa käyttävällekin. Aluksi ei meinaa kyllä uskoa, että niitä ikinä edes saa jalkaan, mutta saa ne ja pois ei tahdo enää ottaa 😉 Hinta on ihan kohtuullinen 44,90e.

Stockalta tuli myös juuri uutiskirje, että tämän viikon ajan kaikki nasten ja miesten takit -20% alennuksella kanta-asiakkaille. Itsellä ei nyt tarvetta ole, mutta aika ihana olisi esimerkiksi naisten Hilfigerin tummanininen untuvatakki, joka näkyy tuossa toisella rivillä.

Kuvissa päässä äitini tekemä palmikkopipo tupsulla, oli vähän bad hair day 😉

 Vanhojen Goretex kenkien tilalle tarvitsin jotkut lämpöisemmät vedenpitävät talvikengät. Sovituksessa kävi useammat, mutta lopulta päädyin näihin Timberlandin mustiin Mukluk saappaisiin. Lastenpuolella koot menivät aina kokoon 40 saakka ja hintakin oli huomattavasti edullisempi kuin aikuisten vastaavissa. Näitä oli myös beigenä. Koko näissä on mielestäni aika normaali, oma jalkani on 38/39 ja näistä koko 39 oli sopiva ja sisään mahtuu vielä villasukka.
Kovemmilla pakkasilla olen käyttänyt villavuorellisia saappaita, joita myydään nykyään aika monessakin paikkaa ja monen merkkisiä. Itse olen muutamat tilannut Natureshopista hyvien alennusten aikaan, omia kenkiä kun on helppo tilata vaikka keskellä kesää kun ei tarvitse kasvunvaraa miettiä. Suosittelen uutiskirjeen tilaamista sillä sieltä olen bongannut aina näitä alekampanjoita, usein aleprossat ovat jopa -50%.  Beiget ovat love from Australia merkkiset ja merkkiin olen ollut kyllä tyytyväinen. Jalat pysyvät lämpöisinä eivätkä nämä mielestäni ole liukkaat. Varteen on tullut hiukan nyppyä, mutta pinta pysyy muuten hyvänä kun olen ostanut kenkiin käytettävää suoja-ainetta. Mustat ovat Bearpaw merkkiset ja hiukan painavemmat kuin edelliset, sillä näissä pohja on kumia, mutta ovat myös pitävemmät jäisellä pinnalla. Koko Bearpawissa on niukkaa, LFA:t vastaavat mielestäni hyvin kokoaan.

Tälle päivälle löytyy poikkeuksellisesti myös toinen postaus, jossa
juttua sitten lastenvaatteista ja ihanasta tyllimekosta, kurkataa
ihmeessä sekin täältä! Seuraaville päiville on paljon ohjelmaa ja tänne en hetkeen ehdikään, joten palaillaan sitten ensi viikolla!

 • Krista
  27.9.2012 at 11:36

  Ihanalta näyttää sinunkin talvesi! 🙂 Minä en ole vielä ehtinyt mitään ostamaan joten toivon, että nämä vesikelit jatkuisivat pitkälle jouluun 😀

  • Sini
   27.9.2012 at 12:21

   Kyllä sä ehdit vielä 😉 Nyt alkaa alekoodejakin tulemaan niin saat vähän edullisemminkin!

 • HeidiSor
  27.9.2012 at 12:19

  Oliko sinulla Soreleita kokeiltavana? Mietiskelen juuri millaiset lämpimät kengät hommaisin itselleni..

  • Sini
   27.9.2012 at 12:24

   Ei ollut soreleita. Ellokselta oli toisenlaiset timbet (mount holly) ja nekin oli tosi kivat, mutta nuo muklukit tuntuivat lämpöisimmiltä. Ne hollyt oli mulla valko/ruskeana, mutta niitä ei enää näköjään ollut kuin vihreänä 🙁

  • Sini
   27.9.2012 at 12:25

   Ai joo ja ne addut oli, mutta ne ei ollyt hyvät jalassa. Tosi kova pohja..

 • Sirkku
  27.9.2012 at 13:00

  Tosi kiva tuo takki, ihan on myös mun tyylinen. 🙂 Ja tosiaan kuten jo mainitsin, niin olen ihan rakastunut noihin Dr Denimeihin, maailman mukavimmat farkut. 🙂 Mulla on ne tummansiniset plentyt ja haluaisin samat mustana. Mullakin on koko XS ja näyttävät kyllä tosi pikkuruisilta, mutta ihmeen paljon sitten joustavat. 🙂

  • Sini
   27.9.2012 at 17:00

   Niin on! Mustat on kätsyt kyllä kun menee niin monen kanssa. Ja joo, ne on ihan minit, mutta kummasti meni jalkaan 😉

 • Hanna
  27.9.2012 at 14:22

  Hyvältä näyttää ja kiitos kivoista talvikenkä vinkeistä, miten on tuo zalandon toimitus sujunut kuinka noeasti on tullut perille? Purnasin juuri omassa blogissa että mihin on mahtanut kadota minun zalando paketti.

  • Sini
   27.9.2012 at 17:01

   Voi hö!Pystykös sitä pakettia seuraamaan jotenkin? Mulle takki tuli tosi nopeaa, alle viikossa ja kengät kesti vähän kauemmin, olisko ollut 8 päivää.

  • Anonyymi
   27.9.2012 at 19:27

   Ihana takki ja varsinkin noi kengät! Kelpais mullekin. Pakko oli tähän kommentoida, kun itsekin tilasin zalandolta eka kertaa ja muistaakseni 13.9. Edelleen pakettia odotellaan, todella hidasta toimintaa. Eilen tuli sähköpostiin ilmoitus, että paketti on postitettu. Tilasin kahdet kengät itselle kokeiltavaksi ja lapselle MAT:n rukkaset, joita piti olla vielä useammat varastossa, MUTTA, toimitusilmoituksessa eilen oli kuitenkin että rukkasia ei olekaan toimitettu, koska niitä ei olekaan ollut saatavilla. Heti tuon sähköpostin jälkeen oli tullut toinen meili zalandolta jossa sanottiin, että nyt haluamasia rukkasia on jälleen saatavilla!!! WTF! Arvaa tilasinko! Kengätkin lähtee bumerangina takaisin, meidän yhteistyö taisi olla tässä…

  • Sini
   27.9.2012 at 19:52

   Eikä, miten se noin hidasta on? Takki tuli mulle tosiaan nopsaa, en odottanut niin äkkiä, mutta kengissä kesti pidempään. No voi elämä, olisivat voineet vähän katsoa, että keneltä ne on jäänyt saamatta ja laittaa niihin paketteihin ne suoraan!

 • *JaanaMaria*
  27.9.2012 at 15:11

  ihania juttuja sullakin ja tosi ihanat nuo timben kengät!
  onko sulla kummat noista farkuista, korkeat vai matalat? koot oli aika hyvin mennyt mutta onkohan näitä myymälässä? se kun löytyis tosta keskustasta :)mikäköhän koko mulla on kun farkuissa on 29-30 tai M koko…kai 😀 onko nää sellaset ihan kun ei ois housuja jalassa? tullut niiin mukavuudenhaluseksi kun no kaksoset synty ;)ja on vaan kotona yleensä 🙂

  • Sini
   27.9.2012 at 17:03

   Mulla on ne plentyt eli korkeammat. Ei kuitenkaan ole nekään mitkään älykorkeat. Luulisi, että myymälästäkin löytyy, on varmaan jossain nuorten osastolla 😀 Ja uskoisin tuon M koon olevan kyllä hyvä. Nää on just semmoset, et ei huomaa edes koko housuja!

  • *JaanaMaria*
   27.9.2012 at 19:26

   joo ku mietin onko mulla M vai S niistä?! 🙂 täytyy varmaa kysyy liikkees mis niit housui on, jos kerkiin menee 🙂 mut kuulostaa hyvälle ettei niit ees huomaa <3
   onko sul yleens koko 39 kengässä? mul kans 38-39..jäikö noihin timbeihin paljon tilaa?
   kiitos taas sulle!!!!

  • Sini
   27.9.2012 at 19:53

   Mulla on tuumissa joku 25/26 ja noi xs kokoiset on hyvät, mutta menisi vähän isommallekin. Kannattaa mennä paikan päälle kokeilemaan ja ottaa ennemmin vähän tiukat kuin liian löysät. Noi löystyy sit päällä. Mulla on useimmissa 38 esim ne vagabondit ja otin tarkoituksella nuo 39, että mahtuisi villasukka ja just sen verran jäikin hyvin tilaa. Ilman villasukkaa ei kuitenkaan ole liian isot tai pyöri jalassa.

 • dibsukka
  27.9.2012 at 19:10

  Onko sinulla kokemusta, että kuinka nopeasti Zalando palauttaa maksetut rahat takaisin? Olen 9.9 palauttanut heille paketin ja odottelen rahoja edelleen, niitä rahoja jotka on palautettu kuulemma jo aikaa sitten:(

  Koko firmasta ylipäätään jäi huono maku. Käsittämättömän hidas toimitus, asiakaspalautteeseen vastaamiseen menee pitkä aika ja nyt tuo rahan odottaminen…

  • Sini
   27.9.2012 at 19:55

   Ei valitettavasti ole. Mä otin noi kaikki laskulla just sen takia, ettei tarvitsisi odotella rahoja jos joutuu palauttamaan. Siitä laskuvaihtoehdosta ei tullut mitää lisäkuluja. Kannattaa soittaa sinne, vai ootko jo soittanutkin? Ihmeellistä et niitä ei näy vaikka pitäis. Kerran tilasin jostain isommasta kenkäkaupasta netistä kengät ja pitivät rahoja just sen sallitun 30 päivää ennen kuin palauttivat, rasittavaa!

 • Marika
  28.9.2012 at 03:26

  Hyvältä näyttää 🙂 ja hitsit tommoset housut mäkin haluun mitkä tuntuu ettei housuja ois jalassa!! Koskahan ehtis käydä stockalla…

  • Sini
   28.9.2012 at 06:48

   Joo noi on kivat!Suosittelen, ne ekat ostin zipperssistä 😉

 • dibsukka
  28.9.2012 at 04:29

  Joo olen mie sinne ollut yhteydessä, mutta ei ole muuttanut asiaa.

  Olisi pitänyt tajuta se lasku juttu itselläkin:/

  • Sini
   28.9.2012 at 06:49

   Pöh! Toivotaan, että selviää!

 • Alexandra
  28.9.2012 at 10:07

  Aivan ihana takki ja Timberin kengät!!

  Ystävälläni on hiukan huonoja kokemuksia Zalandosta. Hän tilasi kengät ja saikin kotiin aivan väärät ja tuplasti kalliimmat kengät kuin ne jotka hän olisi tilannut. Ja kun hän otti yhteyttä Zalandoon, hänelle sanottiin, että hänen on lähetettävä ensin valokuva sähköpostitse kotiin tulleista vääristä kengistä, ettei joutuisi maksamaan ylimääräistä. Mielestäni uskomatonta toimintaa!
  Toivotaan että muilla on positiivisempia kokemuksia.

  • Sini
   28.9.2012 at 18:20

   No on kyllä!Mä olen kerran soittanut aspaan ja sain iha hyvää palvelua eikä tarvinut jonottaa langan päässä. Huono asiakaspalvelu on kyllä niin peestä ja saa ainakin itsellä ostohalut katoamaan tulevaisuudessakin.

 • Anonyymi
  28.9.2012 at 11:17

  Zalandosta saa ainakin rahoja odotella takaisin jos palauttaa tuotteita. Itse olen odotellut jo yli 2 viikkoa palautuksen saapumisesta niille. Omilla sivuilla oli muka et palautus onnistuneesti käsitelty, mut rahoja vaan ei kuulu takaisin.Olen sinne soittanutkin pariin otteeseen, luvataan maksaa..Ja voi hitto ku kerkesin uudenkin tilauksen tehdä ja palauttaa tuotteita 🙁 Jos rahat joskus saan takaisin niin koskaan en enään tilaa sieltä. Ja muillakin vastaavia kokemuksia. kantsii katella netistä.. Älkää ainakaan tilatko silleen et maksatta ennakkoon!!

  SANNA S.

  • Sini
   28.9.2012 at 18:22

   No just! Mikä siinä palauttamisessa on niin vaikeaa? Mäkin tosiaan olen yhdestä toisesta kaupasta odottanut rahoja just tasan sen 30 päivää mikä on sallittu ja kyllä se ärsyttää. Nykyään ostan kaikki vähänkin vieraammat merkit ja varsinkin jos itselle on tulossa ja mitoituksesta ei tiedä, niin laskulla.

 • Helmi
  28.9.2012 at 13:45

  Tosi kivat takki ja kengät! Itsellä on vähän huonossa jamassa talvikamppeet. Tai kaikenlaista löytyy, mutta ei mitään tosi kivaa…

  Itse tilasin Zalandolta esikoiselle sisäpelikengät (muualta ei saanut tarpeeksi pieniä) ja itselle paidan. Maanantaina tilasin ja seuraavan viikon tiistaina oli paketti noudettavissa, kaikki meni ok. siis.

  • Sini
   28.9.2012 at 18:23

   Mulla meni kaikki kanssa hyvin molempien tilausten suhteen, onneksi!

 • Mervi
  28.9.2012 at 19:48

  Nopeasti meni nämä takit. Ihastuin blogissasi näkemääni ja yritin heti tilata, mutta olin myöhässä jo ekan postauksesi aikoina. Tänään löysin onneksi ihanan Hillfigerin. Terveisin Eevin, Aatun ja Emilin äiti 🙂

  • Sini
   28.9.2012 at 21:01

   Niin meni, ihmettelin itsekin. Kiva, että löysit!Ja onpas sinulla ihanat nimet lapsilla 😉 Meillä menee muutkin kuin lasten nimet yksiin, samaa talomallia ollaan kaavailtu, mutta yksikerroksisena 😉

 • Anonyymi
  15.11.2013 at 19:18

  Hei! Pakko kysyä, että vieläkö sulla on Cintamani merkkinen takki käytössä?
  Onko ollut hyvä?

Lue lisää