Bellybutton by Ticket ja tähtipuvun testausta

 Ticket Outdoor ja Bellybutton ovat yhteistyössä suunnitelleet talveen uuden malliston nimeltään Bellybutton by Ticket. Saksalainen Bellybutton on itselle entuudestaan tuntematon merkki, mutta merkin kotisivuilta selvisi heidän valmistavan äitiysvaatteita sekä lastenvaatteita aina vauvasta kymmeneen ikävuoteen saakka. Merkillä on mallistossaan paljon hempeitä värejä sekä raitoja, ainakin kuvien perusteella itse tykkäsin vaatteiden ulkonäöstä. Kollaasin kuvat poimittu Bellybuttonin sivuilta ja tuosta ylhäällä olevasta linkistä voitte tekin käydä kurkkimassa miltä muut vaatteet näyttävät.
Olen kauan aikaa toivonut, että Ticketille tulisi pinkki tähtikuosinen haalari. Nyt se löytyy, mutta valitettavasti vain vauvojen puolelta. Aivan ihana! Mallistossa on myös toppatakkeja ja asusteita sekä fleecevuorellisia plain rain asuja.

 Onnenmuruset kaupasta kysyttiin haluaisinko meille testattavaksi tuollaisen tähtikuosisen plain rain puvun tuosta bellybutton mallistosta ja mielelläni puvun meille otinkin sillä Aatun 80 kokoinen välikausihaalari jäi lyhyeksi jo hihoista ja nyt on menty takki+kurahousut yhdistelmällä. Varapuvulle oli oikeasti siis tarvettakin. Aatun puku on kokoa 86 ja takki vastasi kooltaan popin 86 kokoista takkia eli nämä eivät enää niin reilua mitoitusta ole kuin joskus aikaisemmin. Housut olivat samankokoiset kuin kolmen vuoden takaiset tiksun 80 kokoiset kurahousut. Uskoisin puvun menevän meille vielä keväälläkin sillä lahkeissa oli vielä jonkin verran kasvunvaraa. Takissa on irroitettava fleecevuori ja housuissa fleece ulottuu polviin saakka. Vedenpitoarvo puvussa on 5000, sama kuin meidän Molo kidsin välikausihaalarissa, joka ainakin on pitänyt pojan kuivana lätäkköleikeissäkin.

 Itse ostin vielä tuon puvun kanssa hyvin sopivan raidallisen pipon, jossa on fleecevuori.
Oikein sopivan paksuinen juuri näille keleille ja kypärämyssyn kanssa menee varmasti pikku pakkasillakin. Pipon otin koossa 1 ja Aatun pää on nyt n 48cm. Hiukan reiluhko tuo on, että sanoisin menevän myös n 50 kokoiseen päähän.
Täällä on ainakin satanut, satanut ja vielä vähän satanut jo monta päivää. Puku on ollut meillä käytössä nyt jonkin aikaa ja ainakin ilmat ovat olleet otolliset tälle ”testailulle”. Päivisin olemme kärkkyneet rakoa, jolloin ei ihan kaatamalla olisi satanut ja heti kun on vähänkin sade hellittänyt, olemme suunnanneet pihalle. Piha meillä on täynnä lätäköitä ja jokainen sanko lasten mielestä ihanasti vettä pullollaan, joten aika kosteissa merkeissä ulkoilut ovat viime päivinä sujuneet. Vihdoinkin löysin myös tarpeeksi pienet kurahanskat Aatulle, kaikissa tahtoi olla se pieninkin koko ihan jättimäinen ja toisen käsi olisi mahtunut kokonaan siihen peukalo-osaan. Nämä löytyi nyt Reiman verkkokaupan outletista, malli on kivan kapea ja näiden kanssa lapiokin pysyy hyvin kädessä ja kädet kuivina. Suosittelen!

Näissä kuvissa ulkona satoi pientä tihkua joka sitten lopulta yltyi ihan kaatosateeksi juuri kun olimme lähdössä naapurimme pihasta. Ihan suoraan lätäkössä ei tainnut Aatu puvulla istua, mutta konttasi märällä nurmikolla sekä uitti käsiään kyynärpäitä myöden lätäkössä ja kuiva mies paljastui puvun alta. Hihansuut ovat onneksi aika napakat etteivät olleet päästäneet vettä sisään, vaikka kurahanskat olivatkin hihan sisällä. Kaikin puolin toimiva puku siis, kestävyys selviää sitten myöhemmin. Tytöille vastaavaa pukua on vaaleanpunaisilla tähdillä ja hieman erisävyisellä pohjalla ja samoin tuota raidallista pipoa löytyy myös tyttöjen värissä.
Bellybutton by ticket mallistoa on myynnissä Onnenmuruset kaupassa ja koodilla GTFULGU6 saa 25% alennuksen koko kaupan valikoimasta lokakuun ajan! Kaupasta löytyy myös esimerkiksi Ticketin toppaa, Molo kidsia, Racoonia, Phister&Philinaa sekä Brums merkkiä. Malliston tiimoilta on tulossa vielä kiva pieni arvonta teille lukijoille 😉
EDIT: Pahoittelut, että koodi ei aluksi toiminut oikein, nyt toimii!
Miltäs Ticketin ja Bellybuttonin yhteistyömallisto teistä vaikuttaa?

41 Comments

 • Reply
  *Laura*
  6.10.2012 at 10:55

  Minuun ainakin edelleen uppoaa nuo tähdet, tykkään kovasti! Tiedätkö myydäänkö noita toppavaatteita jo jossain, Onnenmurusissa taisi olla vain vk-asuja?

 • Reply
  Sini
  6.10.2012 at 11:01

  Vähän huonosti näyttää olevan myynnissä, ainoastaan tuolla bellybuttonin sivuilla oli noita ,edes tiksun sivuilla ei ollut toppaa. Ja kun googlettelin niin en ainakaan löytänyt suomalaisia jälleenmyyjiä 🙁

  • Reply
   Sini
   6.10.2012 at 11:02

   En toki tiedä onko nämä vasta tulossa myyntiin osassa paikkaa, ainakin tuolla bellybuttonin sivuilla oli aika hyvin koot jo huvenneet..

 • Reply
  Marika
  6.10.2012 at 11:42

  Tuo pinkki babybaggie on tosi söpö, ihme jos/kun sitä on tosi nihkeästi myynnissä.

  Muutenhan tähdet on jo Ticketiltäkin nähty moneen kertaan, ettei näissä sinänsä mitään uutta ole. Kivoja toki silti.

  Meilläkin on Neelulle Reiman kurarukkaset sellaista minikokoa, ihan loistavat. Mä löysin omamme Jesper Juniorin alekorista kahdella eurolla :).

  • Reply
   Sini
   6.10.2012 at 22:14

   No niinpä!Musta se on just noista ihanin!Ja isommille olisi ollut kiva tuosta kuosista takki ja vaikka mustat housut…mutta ei 🙁

   Joo tähdethän on jo vanha juttu, mutta omaan silmään ne näyttää kyllä edelleen kivoilta. Hyvä löytö nuo rukkaset, koitin livekaupoilta katsoa, mutta ei ollut 🙁 Ihan järkyn isoja oli ne pienimmätkin rukkaset muilta merkeiltä.

 • Reply
  Meirän Maja
  6.10.2012 at 12:43

  Vaikuttaa ihanalta! Justiin tänään kerkesin ostaa tytölle wheatin toppahaalarin, mutta tommonen tähtikuosinen olis ollut kyllä aika ihana kans!

  • Reply
   Sini
   6.10.2012 at 22:15

   Voi wheatilla on kyllä kanssa tosi kauniita, hyvän valinnan teit! 😉

 • Reply
  Anskuli
  6.10.2012 at 13:08

  onpas ihania <3

 • Reply
  Meeri
  6.10.2012 at 16:24

  Aika ihania, varsinkin noi takki jossa on vaaleanpunaiset tähdet, mutta sitä ei näytä tosiaan oikein missään olevan ja tuskin tuota aleihin tää, täksi talveksi kun ei enää mitään tarvita. 🙂

  • Reply
   Sini
   6.10.2012 at 22:16

   Joo tosi huonosti näitä on myynnissä! Mitä hyötyä on tehdä joku erikoismallisto jos ei niitä sitten saa oikein mistään?!

 • Reply
  Essiina
  6.10.2012 at 19:59

  Tuota tyttöjen palin rainia olen jossain katsellutkin jo. Olispa vaan isommat noi tähdet 🙂

  Mutta tuo nimi Bellybutton on ällö… ainakin usassa se tarkoitti napaa :/

  • Reply
   Sini
   6.10.2012 at 22:16

   Hih, joo vähän hassu nimi 😉

 • Reply
  Rouva Koo
  6.10.2012 at 20:44

  Tosi kiva! Mä aina vaan tykkään tähtikuosista, ja todennäköisesti tilaankin tuon samaisen puvun meidän 2-vuotiaalle ensi kevääksi. Kiitos vinkistä! Sulla on ihan paras blogi 🙂

  • Reply
   Sini
   6.10.2012 at 22:16

   Niin mäkin, vaikka meillä on ollut tähtiä jo monena vuonna. Kiitos kivasta kommentista!

 • Reply
  *JaanaMaria*
  6.10.2012 at 21:37

  ihania, mulle ois kelvannut noi vauvan windfleecepuvut, pinkki tähdillä! ois ollu vähän ihkumpi kuin se popin punainen jota mennään ostamaan 😉 jos oikeen ymmärsin ja toi tiksunkin on windfleece. no koot oli menny ja mitälie saksan postimaksut?!
  mut ihanuuus oli pinkkitähti babybaggiekin, kelpais! koitin kans googletella hiljasin tuloksin 🙂

  • Reply
   Sini
   6.10.2012 at 22:19

   Sekin on nätti!Kyllä se varmaan on widfleece, on varmaan samaa matskua kuin Eevin ja Aatun siniset takit ja ne pitää tuulta ja vettä (olikohan vesipilari 3000). En yhtään katsonut mitä tuolta on postarit. Tuo pinkki baggie olisi ihana, mutta puuttuu se tyttövauva 😉

  • Reply
   *JaanaMaria*
   7.10.2012 at 21:32

   hitsit saisko noita wind fleecejä jostain!? ois aikas ihanat!

  • Reply
   Sini
   7.10.2012 at 22:42

   Ja tämmöiset tiedot löysin eli on sama kuin windfleece
   100%polyester
   Inner layer 100% cotton
   Two layers of fabric with lamination in between making the style waterproof.
   Waterproof 3000
   Breathable: 3000
   YKK zipper

  • Reply
   *JaanaMaria*
   9.10.2012 at 21:15

   kiitti! mut murrr oli hintaakin… oli halvempi siellä toisessa kaupassa ja mä kun tarviin kaksi 😉

 • Reply
  Eppusen kaapilla
  7.10.2012 at 06:47

  Aivan IHANAN puvun saitte! Nuo tähdet kyllä toimii aina, en ole vieläkään kyllästynyt tähtiin! Myös tyttöjen pinkki on varmasti tosi suosittu, tosi kaunis puku! 🙂
  Onko tuo pipo kans Ticketin? meillä oli Epulla ihan vastaava sinivalkoraidallisena, ja se oli kans tosi hyvä. 🙂

  • Reply
   Sini
   7.10.2012 at 07:41

   Puku on mustakin tosi kiva ja en ole mäkään vielä tähtiin kyllästynyt. Pipo on myös tiksun!

 • Reply
  LauraHa
  7.10.2012 at 06:48

  Ihania <3 Meillä on monena vuotena ollut Ticketin fleecillä oleva puku ja on kyllä ollut yksi suosikkini ! Lisäksi on kestänyt hyvin käyttöäkin… Nyt tilaukseen lähtikin taas keväälle uusi puku ! Joten Kiitos ale kupongista 🙂

 • Reply
  LauraHa
  7.10.2012 at 06:55

  Moikka ! Ainakaan minä en valitettavasti saa tilattua ale kupongilla enää:( Tulee tilauksen tietoihin, että enimmäismäärä on lunastettu… Ilmeisesti -25% alejen määrä on jotenkin rajattu 🙁 Voi Venäjä 🙁

  • Reply
   Sini
   7.10.2012 at 07:24

   Voi ei! Ei kyllä pitäisi olla, laitoin heti mailia kauppaan ja päivitän tänne kun saan vastauksen miksei koodi toimi!

  • Reply
   LauraHa
   7.10.2012 at 07:31

   Hihiii 🙂 Voi toki olla, että oon tietokone ihme, sillä näyttää ihanasti kommenttini asiasta tulleen muutamaan kertaan 🙂 🙂 Palataan !!!! Niin jo innostuin puvusta 😀 Mutta, toki olisihan tämä rahan säästöä 😀 Mutta, harmi silti, niin ihana puku !

  • Reply
   Sini
   7.10.2012 at 07:40

   Ei haittaa, poistin ylimääräiset 😉 Tosi harmi tuo koodijuttu, laitoin heti mailia kun luin teidän kommentit. Toivottavasti saisin vastauksen pian ja kerron sen heti sitten täällä.

  • Reply
   Sini
   7.10.2012 at 11:35

   Pahoittelut, koodin voimassaoloajassa oli tullut virhe. Nyt koodi toimii kuten pitääkin, testasin!

 • Reply
  Anonyymi
  7.10.2012 at 07:07

  .. HMMM… Ei vaikuta kovin hyvältä yhteystyö kumppanilta.. En tiedä onko sunnuntai aamun kankeutta, vai muuta mutta.. Alennusta en saa ainakaaan omiin ostoksiini…
  Onnistuuko muut saamaan ?
  – Kati-

  • Reply
   Sini
   7.10.2012 at 07:25

   Ilmeisesti koodissa on joku virhe, pahoittelen! Päivitän tänne heti kun saan vastauksen missä vika on!

  • Reply
   Sini
   7.10.2012 at 11:35

   Sain yhetyden kauppaan ja koodi on korjattu, pahoittelut virheellisestä koodista!

 • Reply
  Alexandra
  7.10.2012 at 07:53

  Ihana puku Aatulla!! Todella kivoilta näyttää muutkin malliston puvut, tykkään kyllä edelleen tähdistä tosi paljon!

  • Reply
   Sini
   7.10.2012 at 11:35

   Niin mäkin, ei niihin ihan helpolla kyllästy 😉

 • Reply
  -Satu-
  7.10.2012 at 15:02

  Todella hienon näköinen tuo Aatun uusi puku!
  Tykkään paljon tähtikuosista, vaikkei sitä meillä hirveästi olekaan ollut.

  Sä oot ihan super kun jaksat ulkoilla lasten kanssa noin paljon. Mekin olemme yrittäneet nyt nauttia ihanista syyspäivistä, mutta täällä on ollut aika paljon hulluja amppareita, jotka koko ajan pörräävät kimpussa. Miestä yksi pörriäinen pistikin tällä viikolla :/ Onko sillä ampparit olleet ärhäköinä?

  • Reply
   Sini
   7.10.2012 at 16:40

   Mä olen todennut, että pääsen helpommalla kun ulkoillaan paljon 😀 Sisällä touhut menee välillä vaan sotkemiseksi ja riehumiseksi ja ulkona on tilaa hyvin temmeltää ja kuluttaa sitä energiaa. Toki huomaan, että tekee se ulkoilu hyvää itsellekin. Hyi, mä inhoan eniten amppareita!Meillä oli elokuussa ihan hirveästi ja semmoisia tokkuraisia, että olivat maassa ja sai olla tarkkana ettei Aatu pistä niitä suuhunsa. Yksi jo ehti käteen asti, mutta onneksi ei pistänyt.

 • Reply
  Anonyymi
  7.10.2012 at 16:56

  Voi kuinka tykkäänkään noista tähdistä. =) Tähtihaalari kotiutui jo talveksi, ja tuo Plain rain voisi olla ostoslistalla. Meillä kanssa ulkoillaan paljon, joten hyvät ulkovarusteet ovat ihan ehdottomat. =)

  Mistäköhän muusta suomalaisesta nettikaupasta voisi tuota tyttöjen tähti plain rainia ostaa, kun tuolta Onnenmurusista ei meidän koko enään löytynyt? Melkein saisi olla koko 116 sillä Elle on jo nyt 107cm. Tietty sitä voisi suoraan Ticketiltä tilata, mutta pienemmät postikulut olisi kuitenkin jos löytäisi Suomesta.

  • Reply
   Sini
   7.10.2012 at 17:03

   Niinpä, niihin kannattaa kyllä satsata!

   Mä en ole löytänyt pukua mistään muualta, yritin tsekata noita kauppoja, mutta ei näkynyt. Vinkatkaa toki joku jos tulee vastaan! Uskoisin, että se koko olisi hyvä kun ei nuo tosiaan enää niin reiluja ole.

 • Reply
  - A - d - é - a -
  7.10.2012 at 18:59

  Ooooo, tosi kiva puku! Ai-jai että… -Tiina

  • Reply
   Sini
   7.10.2012 at 22:40

   Eikö!Se tyttöjenkin puku näytti tosi nätiltä.

 • Reply
  Terhi
  8.10.2012 at 08:38

  Toi Aatun asu on tosi kaunis. Ihana väri, ja tähdet <3 Jos olisi pieni poika niin tuollai sitä pukisin 🙂

Leave a Reply

Lue lisää