Party time!

 Kerroinkin aikaisemmin, että syksy on meillä juhlia täynnä ja viime viikolla jo kävimmekin yksillä synttäreillä ja tällä viikolla olisi tiedossa peräti kolmet juhlat. Yhdet niistä on Eevin 4-vuotis synttärit ja mitään kovin suurta visiota itsellä ei niistä vielä ole, mutta sankari on toivonut My Little Pony kakkua eli sellainen olisi kaiketi sitten väännettävä (tai koristeltava sillä muuten kakun teko on ulkoistettu mummulle). En ole oikein mikään juhlien suunnittelija tyyppi ja siksi tahtoo nämä valmistelut jäädä aina viime tippaan. Mitään erikoisempia teemoja ei meillä ole muuten kuin kakun muodossa ollut, ihailen kyllä muilla niitä viimeisen päälle mietittyjä yksityiskohtia, mutta itse en vaan jaksa alkaa väkertämään muita koristeita. Olen lisäksi ihan olematon askartelija, joten nappaan yleensä kaupasta jonkun ”teemaan” sopivan servettipaketin ja kakkuun teen toivotun kuvan ja se on siinä 😉 Pääasia juhlissa kuitenkin on ne läheiset ihmiset ja hyvä, rento tunnelma joten en oikein osaa edes muista jutuista stressata. Ja eipä meillä ainakaan Eevi osaa muuta edes vaatia, on iloinen siitä äidin tekemästä ponikakusta (joka toivottavasti edes jollain lailla tulee muistuttamaan mallikuvaa) ja ystävistä, jotka saapuvat paikalle juhlimaan.
Itse vaan en meinaa millään uskoa, että mun ensimmäinen vauva on jo 4-vuotias.
 Onnea rakas! ♥

Kun sain sinut ensimmäisen kerran syliini, 
tiesin syyn miksi minut on juuri tähän maailmaan luotu.
Ne pienet langanpätkät, jotka meille molemmille annettiin, kietoutuivat toisiinsa ja alkoivat muodostaa koko elämän kestävää vahvaa köyttä.
Ilman sanojakin tiedän mitä tarvitset, huonoinakin hetkinä rakastan sinua vain enemmän,
olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet…

 Yhdet juhlat tosiaan jo takana ja siellä päällä oli Le Bunuellin paketissa ollut toinen mekko, vaaleanpunainen Lilin ribbimekko. Mekko on tosi nätti ja siinä on sivulla hauskat taskut. Materiaali on mukavan joustavaa paksumpaa trikoota.
Kävimme tuossa yksi päivä kaupoilla hakemassa synttärisankareille lahjoja ja nappasin muutaman kuvan siltä reissulta. Aatun takki&sammarit Mini rodini ja tähtitennarit Petit by Sofie Schnoor. Mustan Aarrekidin tupsupipon tilasin jokin aika sitten Kuplasta. Tilasin saman pipon L koossa myös itselleni ulkoiluun ja se on ollut kyllä tosi mukava päässä tuolla pihalla lasten kanssa touhutessa. Eevi syksyn suosikkisetti on ollut tuo Ver de terren rusettitakki yhdistettynä harmaaseen. Kuvissa Nopsu popsun pipo, Zaran sammarit ja Anguluksen saappaat.

Samalta reissulta löytyi tuleviin juhliin kauluspaita Espritiltä.
Tykkään kovasti näistä ruutukuosisista kauluspaidoista, ne ovat mielestäni hiukan rennompia, mutta silti sopivia siistimpäänkin menoon.

Ja tässä kaapista kaiveltu muutama muu siistimpi paita ja slipari, joille tulee tällä viikolla taas käyttöä.
Alaosaksi yleensä olen pukenut vain tummat farkut. Kuvassa olevat ovat Hilfigerin ja niissä on mukana hiukan joustoa, joten ne ovat tosi mukavan tuntuisetkin. Ehdottomasti parhaat farkut mitkä Aatulla on ollut ja vastaavat täytyy kyllä hankkia sitten tilalle kun nämä jäävät pieniksi.
Nyt täytyy alkaa selailemaan netistä niitä ponien kuvia ja suunnittelemaan tarjoiluja. Remppakin on pienen kesätauon jälkeen taas edistymässä ja tällä viikolla pitäisi vielä vähän maalaillakin, joten hiukan kiirettä pitää..
Juhlista, rempasta ja muusta kirjoittelen sitten myöhemmin jahka niistä selvitään!
 • Tanja
  17.10.2012 at 07:55

  Paljon onnea Eeville!
  Lapset tykkäävät meilläkin mennä kauppaan aina tuota kautta. 🙂

  • Sini
   17.10.2012 at 08:53

   Sama täällä, aina pitä käydä katsomassa noita rakkauslukkoja 😉

 • Anonyymi
  17.10.2012 at 08:15

  Eihän sitä maalainen ymmärrä miksi toinen maalainen pukee tenavansa järkkyhinaisiin kuteisiin patsastellakseen jossain mutapihalla 😀 Jo noi Anguluksen saappaat…niin vitsi maalaisilla.

  • Sini
   17.10.2012 at 08:54

   Siis voi ei! Multa on varmaan ihan jäänyt huomaamatta se pieni präntti noiden kohdalla, että saa käyttää vain kehä kolmosen sisäpuolella! Hitsi vieköön, onko sulla tiedossa mitkä muut merkit on kielletty maalaisilta?

  • Marika
   17.10.2012 at 10:17

   Kiitti päivän parhaista nauruista! Ei hempatti, joudunko mäkin myymään meidän Angulukset pois?! Tähän pitäisi nyt saada print screeninä tämä kuva: http://naurunappula.com/302155.

  • Sini
   17.10.2012 at 10:30

   Joo, ilman muuta nyt pitää myydä kun selvisi tämmöinen tieto 🙂
   Voi mikä kuva 😀

 • - M -
  17.10.2012 at 09:15

  Onnea Eeville! Lilin mekko näyttää ihanalta. Mä olen myös tykännyt pojalla Hilfigerin farkuista: sopivan rennot ja siisti monenlaiseen menoon. Viimeksi tänään oli kerhokuvassa jalassa 🙂

  • Sini
   17.10.2012 at 10:34

   Kiitos!Juu ne on kyllä kivat ja mukavan tuntuisetkin, ei ollenkaan tönköt!

 • Marika
  17.10.2012 at 10:20

  Onnea Eevi, iso tyttö jo! Ja hienoa, että teillä on syksyisin juhlia. Mun ja miehen lähisuvussa ei meinaan juhlita yhdenkään muksun synttäreitä syksyisin. Tälläisellä kelillä kun olisi kieltämättä kiva saada jotain juhlan aihetta :).

  PS. Kiva kuulla, että muitakin luontaisia "juhlahengettäriä" on ;).

  • Sini
   17.10.2012 at 10:35

   Eevi kiittää 😉 Joo meillä taas kesällä ei ole moniakaan, mutta syksyyn osuu sitten melkein kaikki. Huh, samat sanat!Onneksi joku toinenkin!

 • *Mirva*
  17.10.2012 at 10:50

  Paljon onnea 4-vuotiaalle prinsessalle!

  • Sini
   17.10.2012 at 11:38

   Kiitos!

 • Anonyymi
  17.10.2012 at 11:05

  Citymarkettiin oli tullut niitä kakun päälle laitettavia kakkukuvia, ettei niissä vaan ollut my little ponykin???….

  • Sini
   17.10.2012 at 11:38

   Voi, oliko! Pitää käydä tsekkaamassa meidän S-marketti 😉

 • Anonyymi
  17.10.2012 at 11:25

  Moi! Täältä tilasin meidän tuplille kakkuun kuvat ja olivat onnellisia 🙂 Meilläkin juhlittiin just viime viikonloppuna 4-vee juhlia <3

  http://leipurinputiikki.fi/index.php/kakkukuva.html

  • Sini
   17.10.2012 at 11:39

   Tuollahan oli vaikka mitä!Pitää mennä kurkkiaan tarkemmin!Kiiti vinkistä!

 • Anonyymi
  17.10.2012 at 11:27

  Hurjasti onnea Eeville! Meilläkin kaikki synttärit ajoittuu loppukesään ja syksyyn:) Mullakin on usein hienot visiot kutsujen järjestämisestä ja sitten ne jotenkin vesittyy… Tulee kyllä vähän morkkis välillä kun katselee muiden äitien viimeisen päälle värkättyjä yksityskohtia. Mutta kuten sanoit niin tunnelma on tärkeintä! Ja tohon anonyymin kommenttiin viitaten, pitäisikö merkkivaatteita ostaa vain sen takia että mahdollisimman moni näkisi ne kaupungilla?!? Eihän siellä kuivalla katukäytävällä mitään laadukkaita kenkiä tarvita:D

  T: Heidi

  • Sini
   17.10.2012 at 11:41

   Joo, mulla ei ole edes niitä suunnitelmia 😉 En tiedä mikä tuon pointti oli, nuo kivat vaatteet on enemmän äidin ilo. Käytetään me kivoja vaatteita kotonakin, vaikka ei kukaan ole täälläkään kyyläämässä mitä meillä on päällä. En oikein ymmärrä miksei maalaisilla saisi olla nättejä vaatteita, edelleenkö pitäisi täällä hiihdellä hankkijan lippikset päässä? 😀

 • maiju
  17.10.2012 at 13:27

  Onnitteluita hurjasti Eeville meiltäkin:) Meidänkin 3veet ovat ihan oven takana… eli vuoden ikäerolla mennään! Antaa anojen huudella ja yrittää tahallaan ärsyttää. Mehän tehään niinku tykätään, maallakin (ja erityisesti siellä;)).

  • Sini
   17.10.2012 at 21:57

   Kiitos ja onnea sinnekin suunnalle! Juu, erityisesti täällä 🙂

 • Anonyymi
  17.10.2012 at 17:04

  Iloiset onnittelut 4-vuotiaalle, meiltä löytyy saman ikäinen. Ihana ikä!
  Olen huomannut, että olet ruvennut rajamaan kuvia erilailla kuin ennen, mikä ei mielestäni haittaa ollenkaan. Törmäsin tällaiseen, en tiedä oletko itse ajatellut asiaa tältä kantilta, vai oletko vaan muuten vaihtanut kuvakulmaa.
  http://www.eioototta.fi/2012/10/lapsiblogit-lukkojen-taakse.html

  evi

  • Sini
   17.10.2012 at 22:04

   Kiitos!Ihana ja haastava 😉
   Kyllä, tätä olen pohtinut jo jonkin aikaa ja kun Eevikin alkaa olemaan jo sen verran isompi (vrt blogin aloittamisen aikaan) ja käy omissa harastuksissa, on omia kavereita yms niin päätin, että siinä vaiheessa tulee bloginkin osalta hänen kuvansa olemaan erilaiset. Tuossa kirjoituksessa oli hyviä pointteja ja jos nyt olisin perustamassa blogia niin tekisin sen täysin anonyyminä niin lasten kuin itsenikin osalta eli toimisin toisin kuin silloin aikanaan. Silloin kun blogin perustin en koskaan uskonut tänne juuri kenekään päättyvän ja en sen kummemin asiaa edes ajatellut. Ja tokikaan blogit ja sosiaalinen media eivät olleet samalla lailla pinnalla kuin nyt. Mitään sairaskertomuksia tai kovin yksityiskohtaisia sepustuksia en tänne ole lapsista koskaan kirjoittanutkaan, lähinnä omia tuntemksiani äitiydestä ym..

 • sandella
  17.10.2012 at 17:47

  Onnea tytöllesi!
  Blogisi näyttää kivalta 🙂

  • Sini
   17.10.2012 at 22:04

   Kiitos!

 • Johanna
  17.10.2012 at 19:24

  Onnea Eeville! Perässä tullaan :meillä tuo seuraava synttärisuma osuu muutenkin kiireiseen joulun aikaan 🙂 Aivan ihana tuo sankarin mekko kyllä!

  • Sini
   17.10.2012 at 22:05

   Kiitos!Voih, ihanaan jouluhulinaan pari extrajuttua siis 😉

 • Iita
  17.10.2012 at 21:21

  Hurjasti onnea ihanalle Eeville ♥ Samaa mieltä lasten synttäreistä että ei ne lapset osaa vaatia/toivoa mitään superhienoja teemajuttuja ja itse väkerrettyjä upeita luomuksia ellei joku ole sellaista tapaa opettanut. Meillä hyvin pitkälti sama että kakun suhteen saa esittää toivomuksen mutta muuten mitään tiettyä teemaa ei olla erityisemmin pidetty ainakaan vielä näin pienellä neidillä. Ja kyllä minäkin aina ihastelen taitavien näprääjien upeita leivoksia ja niitä itse tehtyjä tikkareita yms. mutta itsellä ei niihin taidot eikä nykyisin aikakaan riitä 🙂

  • Sini
   17.10.2012 at 22:06

   Niinpä! Ja olen hyväksynyt sen, että omat tuotokseni eivät todennäköisesti tulisi kuitenkaan olemaan yhtä mahtavia niin tyydyn ihastelemaan niitä muiden blogeissa 😉

 • Minttu
  18.10.2012 at 15:44

  Paljon onnea ihanalle tytölle 🙂 Pääasia lastensynttäreissä mielestäni kuitenkin on, että juhlat ovat sankarille mieluiset. Ihania juttujahan täällä blogimaailmassakin on nähty, mutta ehkä ne on kuitenkin enemmän vieraita kuin sankaria varten. Kaunis tuo mekko, ilmeisesti melko samantyylinen, kun se lilin rusettimekko?

  • Sini
   18.10.2012 at 15:55

   Kiitos! Samaa mieltä! Eipä meidän neiti ehdi paljon juhlissaan edes keskittyä tarjoiluihin kun on niin pöajon leikkikavereita 😉 Juu, malli on aika sama kuin siinä missä oli vyötäröllä se rusetti. Tässä se on tuossa kauluksessa.

 • anna
  18.10.2012 at 19:06

  Onnea paljon Eeville. =) Meillä on eniten juhlia keväällä, syksyllä on oikeastaan vain yhdet synttärit. Nyt tulevana lauantaina, niitä odotetaankin jo kovasti! Minäkään en muuten ole mikään juhlien suunnittelija.. Ostin kakunkin valmiina tytön 2v. synttäreille..

  • Sini
   22.10.2012 at 22:01

   Kiitos! Huh, onneksi muitakin joille juhlien järkkäys ei ole sitä mieluisinta puuhaa 😉

Lue lisää