Polarnia alessa

 Wiltsun blogista bongasin alunperin tämän Campadren polarn o pyret kampanjan ja piti vinkata siitä vielä täälläkin! Tuolla on nyt myynnissä Polarn O Pyretin vaatteita alle puoleen hintaan esim kuorihousut 30e ja villahousut 16e ja mustat tvillit 19e. Juuri oli tullut myös kokoja lisää!
Nähdäkseen kampanjatuotteet täytyy olla rekisteröitynyt sivustolle, postikulut olivat 3,9e.

 

Sähköpostissa taas oli tieto Polarn O Pyretin lokakuun kanta-asiakas edusta eli ensi viikon aikana 15% alennus normaalihintaisesta tuotteesta pois lukien toppavaatteet. Etu löytyy valmiina kanta-asiakastiedoista myymälöistä. Popin facebook sivuilla oli nähtävillä myös muutama uusi kuosi (kuva lainattu sieltä) ja itse tykästyin tuohon ekan kuvan kaupunki?! kuosiin. Näiden sanottiin tulevan pian myymälöihin.
Stockmannin Hullut päivät jatkuvat vielä sunnuntaihin saakka ja verkkokauppa pelittää nyt hieman paremmin. Vinkkinä, että kannattaa käydä klikkaamassa haluamansa tuotteet jo aikaisemmin  ”muistilistaan” ja sieltä on helppo ne sitten siirtää suoraan ostoskoriin kun tulevat myyntiin.
Tästä näet kaikki tuotteet kategorioittain. ( Sis mainoslinkin)
Ja taas saa toivotella teille ihanille hyvää viikonloppua!
 • Hanna
  12.10.2012 at 12:38

  Tilattua tuli ja juuri postasin samaisesta aiheesta,tilasin housut ajatellen ensi kevättä:) Mukavaa viikonloppua, hurjaa miten nämä viikon menee nopsaa!

  • Sini
   12.10.2012 at 12:42

   No katos, huomasin nyt että oli muutamassakin blogissa 😉 Mäkin tilasin kuorihousut molemmille kevääseen, nuo on niin hyvänlaatuisia!

 • Meeri
  12.10.2012 at 12:56

  Meille tosiaan lähti kanssa, aamulla pähkäilin näitä kovasti kun tuli ilmoitus tästä sähköpostiin, lähinnä väri vähän mietityttää, että miten ensi keväänä 5-vuotias neiti suhtautuu tummansiniseen, mutta päätin, että menkööt vaikka rönttähousuina maalla tai myydään sitten eteenpäin jos ei millään kelpaa. 🙂
  Näitä Po.pin kuorihousuja kun saa muutamat kuitenkin olla välikaudessa kun voi jo varautua siihen, että yhdet ainankin menee jossain vaiheessa rikki. 🙂

  • Sini
   12.10.2012 at 13:13

   Mullekin oli tullut se sposti, mutta en ollut edes vilkaissut sitä 😉 Joo niinpä, ainakin on käytännöllinen tuo väri!Ja tosiaan ainakin parit housut tarvitaan per kausi.

 • MakeetMuksut
  12.10.2012 at 13:07

  Vau, kiitos vinkistä! Kuorihousut lähti tännekin. Mulle tulee edelleen vaan Ruotsin Campadren kirje sähköpostiin ja aamulla heti koitin noita housuja sieltä tilailla mieheni Ruotsalaisen työpaikan osoitteeseen 🙂 mutta olivat siellä loppuneet jo puoli kymmeneltä aamulla. En edes tiennyt että Campadre toimii myös Suomessa… Eli thanks! t. Inka

  • Sini
   12.10.2012 at 13:14

   Juu, suomestakin saa! Kiva, että oli hyötyä!

 • Oliviah
  12.10.2012 at 15:09

  🙂 Meille lähti myös kolmet:) housut tilaukseen. Campadre kirje on tullut sähköpostiin varmaan vuoden, mutta aiemmin en ole tilannut mitään ja viime aikoina en edes lukenut, mutta nyt jostain syystä tuo Po.p tuolta osui silmään. Po.pin tummansininen on kyllä ihan paras väri väliausikeleille, meillä on nytkin kaksi tsinistä haalaria ja yhdet housut käytössä.

  • Sini
   12.10.2012 at 15:17

   Joo mä oon kanssa ollut varmaan pari vuotta rekisteröitynyt, mutta en ikinä muista/jaksa käydä katsomassa kampanjoita 😉 Se on kyllä hyvä ja meillä sattuu olmeaan sopivat takitkin näihin jemmassa kevääseen..

 • Marika
  12.10.2012 at 19:09

  Minkä koon otit Aatulle? Mä en nähnyt pienimpänä kokona kuin 98. Ostin vain esikoiselle nuo housut, kun keskimmäiselle ne vaan on vuodesta toiseen liian leveät. Neelulle olisin ostanut, jos olisin bongannut koon 92. Aamulla tein jo heti tilauksen, ja harmittelin myöhemmin kun niitä kokoja tuli lisään, mutta siis siltikään ainakaan mun silmiin osunnut tuota ysikasia.

  Harmi kun ne toppahousut oli sellaiset eri-siniset (hitsi, mikä sana). Tuollaisina tummansinisinä olisin tytöille ne mielelläni ottanut, mutta tuo sävy ei vaan oikeen meillä toimi yläosien kanssa.

  • Sini
   12.10.2012 at 19:25

   Ei ollut sitä 92 kokoa silloinkaan kun mä katoin, otin sit 98 kokoiset kun Aatulla on tsininen tiksun 92 takki ja se on reiluhko niin menevät ehkä yhtäaikaa…joskus 😉 Toivottavasti vaikka sitten syksyllä. Joo toppahousuja olisi saanut olla vaikka mustat, olisin heti tilannut!

  • Marika
   12.10.2012 at 20:04

   Heh, joo onhan ne sopivat ennemmin tai myöhemmin ;). Jännä, että kaikki nuo alen housuvärit oli sinisävyisiä. Eikö poikien äidit tykkää enää sinisestä, vai mistä tämä kielii :D? No mutta, oli silti kiva bongata Po.pia tuolta, lisää vaan!

 • Anonyymi
  13.10.2012 at 11:43

  Rekisteröidyin tuonne mutta en tilannut nyt Poppia kun meidän koot oli jo loppu… Mutta onko tuolla yleensä hyviä tarjouksia lapsia ajatelleen? Tai itseä?

  • Sini
   13.10.2012 at 11:52

   Täytyy sanoa, että en ole pitkään aikaan muistanut koko campadrea, vaikka sieltä aina sähköposti uusista kampanjoista tuleekin. Siellä on kyllä mielestäni hyviä tarjouksia esimerkiksi viime vuonna oli UGGeja puoleen hintaan, mutta noissa täytyy olla kyllä nopea jos meinaa omansa saada sillä monet myydään loppuun tosi nopsaan. Olen tilannut Eeville tuolta aikaisemminkin vaatteita, en nyt muista mikä merkki, mutta joku tanskalainen se oli. Itse ajattelin nyt kärkkyä noita tulevia miesten tuotteita jos löytäisi isänpäiväksi vaikka jotain tai pukinkonttiin. Tuolta näkee myös ne tulevat kampanjat ja jos joku kiinnostava löytyy niin kannattaa klikata sitä "muistuta" nappia niin kyseisestä kamppiksesta tulee vielä erillinen sähköposti.

  • Sini
   13.10.2012 at 11:55

   Katsoin vielä sähköpostistani noita menneitä kampanjoita ja harmittaa nyt kun olin missannut esim Henri Lloydin ja conversen kamppikset 🙁

Lue lisää