Villaa alle

Mä ja mun ryhmä rämä suunnattiin eilen kaupoille ja siltä reissulta löytyikin molemmille tarvittavat villaset kypärämyssyt talveen. Muuten villavaatehankinnat alkaa olla talven osalta kunnossa, kivoja villalegginssejä etsiskelen vielä kun ei mummua aina viitsisi vaivata. Vinkkejä?! Etsinnässä olisi Eeville beiget,valkoiset tai vaaleanpunaiset joita voisi saappaiden kanssa pitää…

Pukemisrumban jälkeen odotellaan enää äitiä…

Mulla ei villavaatteiden suhteen ole mitään luottomerkkiä ollut, aikaisemmin on menty vähän niillä mitä on sattunut tulla kaupoilla eteen. Toissa vuonna Eevillä oli name it merkin villahaalari ja tykkäsin kyllä siitä, malli kun ei mikään järkky leveä ole ja sopii hyvin hoikallekin lapselle. Tänä vuonna Eevin haalari löytyikin samalta merkiltä ja unisex värityksellä niin voi jemmata sitten Aatullekin. Aatulla on käytettynä ostettu reiman ruskea villahaalari joka vaikuttaa kanssa kivan malliselta, joskin on aika paljon ohuempi kuin tuo name it merkin. Ehkä tuollaisella pienellä se on vielä parempikin niin on helpompi liikkua.
Villasukat meille tekee joka vuosi mummu ja tosiaan nyt kauppareissulta löysin molemmille mustat reiman villaiset kypärämyssyt. Näiden hintakin oli ihan kohtuullinen, n 13e ja näitä näytti olevan reiman nettikaupassakin myynnissä muutamassa värissä 16 euron hintaan. Aikaisemmin meillä on ollut ruskovillan kypärälakit, jotka oli kyllä omasta mielestäni tosi hyvät, mutta aika samanlaisilta vaikuttavat nämä reimankin. Ihmeellisen niukkaa mitoitusta olivat kyllä, meillä molemmilla lapsilla on n 48 kokoinen pää ja noista koko 50/52 oli sopiva. Popilta ostin viimeksi tuollaiset magick wool mittens hanskat, jotka voi kovemmilla pakkasilla laittaa toppahanskojen alle mikäli tarvetta on ja ainakin sitten keväällä ovat kätevät välikausihanskojen alla. Noiden hinta taisi olla vähän päälle 8e. Vastaavat meillä on ollut ihan puuvillaversiona aikaisemminkin. Popilla näytti olevan myös kivoja raidallisia villasukkia ja sukkahousujakin, onko kellään kokemusta niistä?
Minkäs merkkisiä villavaatteita muilta löytyy? Onko jokin luottomerkki?
 • anna
  30.10.2012 at 06:56

  Meillä on ollut viime talvena Kivat merkkinen villahaalari ja se menee tänäkin talvena. Villa kypärämyssyinä menee myös viime talven Ruskovilla ja täksi talveksi ostin myös Myllymuksujen villakypärämyssyn, vaikuttaa laadukkaalta. Mitään luottomerkkiä ei varsinaisesti ole.

  • Sini
   30.10.2012 at 08:38

   Meilläkin oli viime vuonna kivatin villahaalari ja se oli oikein hyvä, mutta malli oli vähän leveämpi kuin tuossa name it merkin haalarissa niin päädyin sitten tuohon. Oi, olinkin unohtanut nuo myllymuksut kokonaan!

 • Anonyymi
  30.10.2012 at 07:43

  Voi kun on suloiset odottajat:)

  Meillä on ollut parina viime talvena juurikin tuo Name itin villahaalari, minusta hinta-laatu suhteeltaan huippu! Hihojen ja lahkeensuiden resorit suojaa hyvin. Ja vielä kun ne on raidallisia niin raitoihin hurahtanut äiti tykkää:)

  Haalarista tulikin siis mieleeni, että minkäkokoisen haalarin ostit Eeville? Kuinka pitkä hän on? Joko olen missannut isommat koot tai sitten niitä ei tosiaan tällä merkillä ole.. Nyt meillä on odottamassa Ruskovillan haalari, vaikuttaa hyvin samankaltaiselta kuin tuo name it.

  Pioninkukka

  • Sini
   30.10.2012 at 08:39

   Eevin haalari on 110cm ja hän on nyt 100cm pitkä. Menee hyvin koko talven. Kyllä noita on isommillekin, en muista oliko tuo 110 juuri se isoin koko. Hinta oli 39e ja ne pienten malliset taitaa olla kympin edullisempia?!

  • Anonyymi
   30.10.2012 at 10:21

   Ahaa, eli niitä siis löytyy isommissakin mitoissa! Olen siis vain onnistunut aina missaamaan ne, pöh. No nyt täytyy alkaa metsästämään sellaista, meillä kun poika on juuri saman mittainen. Kiitos vinkistä!

   Pioninkukka

  • Sini
   30.10.2012 at 10:25

   Juu löytyy, nuo oli kyllä siinä samassa rekissä niiden pienten kanssa ainakin täällä eli ns vauvapuolella..

  • Anonyymi
   30.10.2012 at 10:48

   Vielä kysyisin mistä ostit villahaalarin? Pikagoogletus ei näytä tuottavan tulosta.. Onpas monimutkaista;)

   Pioninkukka

  • Sini
   30.10.2012 at 11:06

   Meidän oma on ihan tuosta keskiseltä. Lapuissa lukee "wool mini ls knit suit" jos se auttaisi googlettamisessa. Name it:n omassa verkkokaupassa noita oli, mutta 104 ja 110 koot oli loppuneet 🙁

 • Anonyymi
  30.10.2012 at 07:44

  IHANA tuo Eevin takki!! Onko se minkä merkkinen, mahtaiskohan vielä jostain löytyä vai onko jotain vanhempaa mallistoa?

  Meillä on ollut Kivatin haalareita (nyt kolmas menossa), ne olen sattunut alesta löytämään ja tykännyt, mutta ei meilläkään varsinaisesti mitään luottomerkkiä ole. 🙂 Name it:stä olen ostanut merinovillaisen kypärähatun jo viime talveksi ja se menee vielä tänäkin vuonna, nyt ostin lisäksi vielä aluslapaset ja nekin vaikuttavat oikein hyviltä 🙂

  • Sini
   30.10.2012 at 08:41

   Tuo on Monnalisan, semmoinen kevyttoppis, että ihan passeli näille keleille. Olen ostanut tuon meidän oman käytettynä eli on vanhempaa mallistoa, mutta näitä taitaa kyllä joka vuosi olla vähän samantyylisiä myynnissä. Katsoinkin, että myös name it:lla oli noita villaisia kypärämyssyjä, nekin vaikutti oikein hyviltä.

 • Hanna
  30.10.2012 at 07:53

  Meillä on ollut kivat merkkisiä villahaalareita, ruskovillan kypärämyssyjä ja sitten niitä kudottuja villahousuja ja paitoja, reiman kypärämyssyä ei ole ollut, hinta kuullostaa ihan edulliselta. Nuo unq fleecehousut onkin kivat noin kauppareissulla:)

  • Sini
   30.10.2012 at 08:42

   Samoja meilläkin on ollut aikaisemmin ja viime vuonna mummu teki molemmille takin&housut haalareiden alle. Joo ja tuolla keskisellä nuo reiman tuotteet on aina vähän ovh hintoja edullisempia vielä. Tykkään kanssa noista housuista, onneksi nuo vanhat vielä mahtuivat!

 • Meeri
  30.10.2012 at 08:38

  Meille kaivattaisi myös villalegginsejä, joten pitää tulla tänne vilkuilemaan josko löytyisi hyviä vinkkejä, yhtenä vaihtoehtona on ManyMonthsin merinovillalegginsit, https://www.mamidea.com/webshop/manymonths-wool-leggings-p-93.html Noissa ei vain ole noita vaaleita värejä, mutta meille kelpaisi juuri sen takia kun vaaleita värejä ei erityisesti tarvita.
  Muutenkin olen luottanut aika paljon villoissa tuohon ManyMonthsiin, Ruskovillan silkkimyssy meillä oli viime talvena mutta myin sen nyt pois ja ostin taas tuon ManyMonthsin kypärämyssyn kun se istuu vaan paremmin Pinjan päähän, samoin meillä on aina ollut ManyMonthsin villalapaset aluslapasina.
  Mutta Ruskovillaan taas luotetaan villahaalarissa, nyt jo sama villahaalari on meillä toista talvea, seuraavakin villahaalari tulee olemaan Ruskovillalta, tosin jossain muussa värissä kuin luonnonvalkoisessa. 🙂

  • Sini
   30.10.2012 at 10:27

   Kiitos vinkistä!Nuo ruskeat kyllä varmaan toimisi myös! Meillä ei varmaan olekaan koskaan tätä merkkiä ollut, mutta kiva kuulla, että ovat hyviä. Ruskovillaakaan ei varmasti turhaan kehuta!

  • Kippuralla
   30.10.2012 at 10:42

   Meerille vinkkaan jos hetken malttaa odotella leggareita, joulumarkkinoilta meillä on niitä osteltu ja hintakin on vähän edullisempi kuin many monthsilla ja paksumpaa, nuutisen kutomon taisi olla edelliset ja ne on nyt säästössä Vlle.
   Sieltä ajattelin myös ostaa nahkarukkaset tytöille, eiköhän niitä markkinoita täällä ala kohta olemaan =)

  • Meeri
   30.10.2012 at 11:05

   Kiitos vinkistä, pitää muistaa tuo ellen sitten osta ennen joulumarkkinoita jo töistä noita ManyMonthseja, mutta jos ei tule hankittua, niin pitää ehdottomasti käydä katsastamassa tuo Nuutisen kutimo, itse tönötän kuitenkin sen parisen päivää paviljongin joulumarkkinoilla, niin ehtii välillä vähän tutustumaan muihinkin siellä. 🙂

  • Katami
   30.10.2012 at 11:26

   Mitenköhän nuo leggareiden koot menee, en tajunnut enkä löytänyt selvennystä adventor jne. merkinnöille. Many Months on kyllä ollut kypärämyssyissä aivan huippu! Meillä on jo kolmatta talvea menossa ruskea ja pinkki myssy, edelleen aivan käyttökelpoiset ;). Tosin isompaa kokoa pikkuhiljaa tarvitsee harkita, tämä 3-5 v alkaa olla jo kohtuunafti.

   Katami

  • Meeri
   30.10.2012 at 12:39

   Se adventurer on 1-2/2,5v(86-92/98cm) koko ja se Conqueror on 3-4,5/5v.(98-104/110cm) koko ja Innovator on 5-7/7,5v(104-122/128cm) koko. Pinjalla on kaikissa villoissa jo se Innovator eli isoin koko, tosin Pinjalla onkin tosi iso pää ja pitkät sormet. 🙂

  • Katami
   30.10.2012 at 13:23

   Kiitos Meeri selvennyksestä, pitänee itsekin sitten seuraavaksi ostaa jo Innovator kokoa meille 😉

  • Kippuralla
   1.11.2012 at 11:14

   Meillä ostettiin melkein 4vlle jo tuo isoin.
   Itse tykkään vähän paksummista villaleggareista mekon kanssa ja housujen alle taas ohuet.
   Viimevuonna taisi paksuja lasten pörrövuorisia nahkarukkasia olla 14e/pari, edulliset!

 • Mammis
  30.10.2012 at 08:48

  Popin ohuet villaiset sukat on tosi hyviä. Meillä käytetään niitä vallan talvisaikaan villasukkien alla, kyllä pysyy varpaat lämpimänä.

  • Sini
   30.10.2012 at 10:27

   Kiva kuulla, täytyy varmaan semmoiset ostaa vielä talveen!

 • Anonyymi
  30.10.2012 at 09:18

  Nyt on ehkä tuo lasten stailaus vähän epäonnistunut? Etenkin tytön vaatteet on ihan eriparia kaikki. Tarkkana nyt siellä.

  • Sini
   30.10.2012 at 10:28

   Että te ootte ihania! Onneksi mun elämä ei tuohon kaadu, neiti saa ihan itse valita tuolta laatikosta hanskat ja muut ja stailaus on sen näköinen. Ei ole liian vakavaa meillä 😉

 • Anonyymi
  30.10.2012 at 09:19

  Näiltä sivuilta ei sitten lähdetäkään helposti linkin perään. Todella ikävä uudistus tuo kopiosuoja, koska se vaikeuttaa vain normilukemista ja jos kuvia haluaa kaapata, se onnistuu kyllä 🙁

  • Sini
   30.10.2012 at 10:32

   Tiedän, että kopionti onnistuu tuostakin huolimatta, ei vaan niin helposti ainakaan kuin ennen. linkit toimii normaalisti, mutta esim jos kommentissa on linkki niin niitä katson itse kopioimalla sen crtl+c, avaamalla uuden välilehden ja liittämällä ctrl+v

 • *M*
  30.10.2012 at 10:07

  Ihanat setit Eevillä ja Aatulla! Meillä on ollut Ruskovillan ja Kivatin villahaalareita. Ruskovillan haalarit on hankittu täksi talveksi. Tuo Name Itin villahaalari on kiva!
  Popin raidalliset villasukat ovat olleet tosi hyviä. Tosin nukkaantuvat jonkin verran, mutta pitävät kyllä jalat lämpiminä, mikä on pääasia.

  • Sini
   30.10.2012 at 10:33

   Kiva kuulla noista popin sukista, että ovat hyvät ja lämpöiset!Varmasti tosi kätevät!

 • Peikkotytön äiti
  30.10.2012 at 10:39

  Minä totesin viime talvena Manymonthsin villahaalarin ja -kypärämyssyn hyviksi, joten päädyin samoihin tänäkin vuonna:)

  • Sini
   30.10.2012 at 11:06

   Kiva kuulla, ehkä meilläkin testataan ensi vuonna niitä!

 • Kippuralla
  30.10.2012 at 10:39

  Many Monthsin kypärämyssy on ollut jo monta vuotta. Missään muussa ei suojaa yhtä hyvin hartioita, niissä on ylivoimaisesti levein se osa =)
  Ruskovillaa on ollut vauvoina, sitten onkin ostettu vain noita.
  http://www.pientenparhaaksi.fi/product_details.php?p=114
  meillä ei ole taidettu ikinä käyttää kauluria tuon kypärämyssyn kanssa, kun ei ole ollut tarvetta.

  • Sini
   30.10.2012 at 11:08

   Oi, tosi hyvän näköinen tuo kypärämyssy, suojaa todellakin toai hyvin hartiat ja kaulan! Seuraavalla kerralla testataan noita!

 • Anonyymi
  30.10.2012 at 10:54

  Meillä ollut joka ikinen villahaalari KIVAT-merkkiä. Sopii hoikalle lapselle, kestää konepesut ja kulutuksen tosi hyvin. Hintakin kohtuullinen hiukan reilut 30e.

  • Sini
   30.10.2012 at 11:08

   Mä tykkäsin kanssa, oli laadukas mielestäni. Hiukan kapeampi on tuo name it niin uskon, että sopii vielä paremmin Eeville, mutta ihan hyvin toimi se kivatkin viime vuonna.

 • Jennies
  30.10.2012 at 11:12

  Minä tykkään noista Reiman ohuemmista villahaalareista, Kivat on jotenkin liian tönkkö haalarin alla ja sen villa on karkeaa atooppiselle iholle. Nyt löysin popista pojalle ohuen villahaalarin. Kovilla pakkasilla on Ruskovillan villahaalarit käytössä. Anonyymi yllä on löytänyt kyllä halvalla Kivatin villahaalarin jos on ollut 30€, hullareillakin oli 39 ja JesperJuniorissa nyt 49-59.

  • Sini
   30.10.2012 at 12:04

   Joo tuo reima on ihanan pehmeää ja sileää, ihan eri tuntuista kyllä kuin tuo name it merkinkin ja varmasti parempi atooppiselle iholle!

 • Suvi
  30.10.2012 at 12:18

  Ihanat kauppalaiset 😉 Meillä on yleensä ollut mummon neuloma haalari, mutta viime talveksi sainkin Greenhill-merkkisen = Ciraf-merkkisenä Prismassa, haalarin. Toimi sen mitä tarvitsi. Lapasina on ollut oma neulomia, mutta nehän tietty kutittaa, kun tekee 7-veljeksestä tai Nallesta. Jonathanin merinovillat on olleet tilalla ja toimii niin vk- kuin topparukkasen alla, eikä kutita. Ja on halvat. Popin ohuet merinovillasukat on minulla ja neidillä. Ne on oivat villasukan alla, monoissa tms. villapohjasukan alla. Onnneksi itselläni on sen kokoinen jalka, että mahtuu se 37-39 😉

  • Sini
   30.10.2012 at 19:36

   Mä en tiennytkään, että Jontahanillakin on villavaatteita!Ja hei, mullekin menis vielä popoin sukat sit 😉

 • *Laura*
  30.10.2012 at 12:25

  Meilläkin on Name it:in villahaalari kuopukselle (esikoisen peruja). Haalari on kyllä tosi hyvän mallinen, kivannäköinen ja tietysti lämmin. 🙂 Esikoiselle ei vielä ole villahaalaria, yksi fleecehaalari kyllä löytyy, josko pärjätään sillä.

  • Sini
   30.10.2012 at 19:36

   Juu musta noissa on kyllä hyvä hinta/laatusuhde!

 • Marika
  30.10.2012 at 15:52

  Meillä on mummin tekemä asu ensimmäisinä talvina ja täksi talveksi V:lle on ruskovilla (S:n peruja), S:lta asu vielä puuttuu, mietin että kudonko hälle takin vai ostanko haalarin, villaleggarit jo kudoin ja niitä vois kyllä pitää ulkovaatteiden allakin, ei ainoastaan kauppareissuilla siistimmän takin kans, mut tosiaan vaatis sit sen takin kaveriks..
  Merinovillakypärämyssyt meillä on popilta, tosi hyvät, ostin ne jo viime talveks ja menee onneksi kummallekin vielä tämänkin talven. Lapasia on ollu Many monthsilta ja ruskovillalta. Sukkia ruskovillalta.
  Itselläni on popin ohuet polvimittaiset villasukat, aivan ihanat sellaiseen jo syksyn ulkoiluun ja kylmemmillä keleillä sit paksumpien villasukkien alla.

  • Sini
   30.10.2012 at 19:37

   Musta toi haalari on kätevä vielä tuolla isommallakin, ainakin meillä Eevi tykkää pukea ennemmin haalarit kun on kuulemma helpompaa. Taitaa olla vain laiska 😉

 • Anonyymi
  30.10.2012 at 17:48

  Name It 110cm villahaalaria oli ainakin kids&mothers kaupassa Seinäjoella.Nappasin yhden t.siniraitaisen ja hyllyyn jäi vielä 🙂

  • Sini
   30.10.2012 at 19:37

   No niin, sieltä sitten kurkkimaan ja eikös sama liike ole Vaasassakin?!

 • -Anni-
  30.10.2012 at 18:48

  TYkkään eniten Popin ohuista haalareista, mutta niitä ei vaan saa enää isomman koossa, joten ostin merkiltä ne villahousut . Jos tuntuu että pitää enimmäkseen kaksiosaista ulkovaatetta niin haen sitten vielä niihin housuihin sopivan villatakin. Olin vaan ehtinyt hankkia jo Ruskovillan haalarin ja mietin pukeeko sitä enää, mutta yksi onnellinen villahaalarin omistaja hyppi innoissaan täällä eilen kun sovitteli sitä ja myös kypärämyssyä, ajattelin että se ei taatusti kelpaa enää, mutta mitä, heti huomenna päälle 🙂
  Kivat isommalla oli viime talvena, se oli musta aika karhea ja tosiaankin melko leveää mallia.

  • Sini
   30.10.2012 at 19:38

   Hei meillä oli sama reaktio villahaalariin! Kun vk-vaatteiden alla ollaan pidetty 2-osaista fleecesettiä niin sen pukeminen on ollut kyllä niin nihkeetä…

 • adimon
  30.10.2012 at 18:55

  Ihanat ja söpikset odottelijat! Aatustakin on jotenkin kasvanut jo niin iso poika! Ja todella paljon onnea 4 -vuotiaalle Eeville! Hieman viiveellä ehdin aina lukemaan näitä blogeja ja kommentoimaan, kun neidit vievät aikani, mutta täällä edelleen ollaan 🙂
  Vitsi, nuo anonyymit kommentoijat ovat kyllä välillä niin hauskoja 😀 Kyllä niillä pitää olla tarkkana, että keksivät jostakin aina sanottavaa!
  Meilläkin on Emmille villainen kypärämyssy vielä hankkimatta, kiitos vinkistä 🙂

  • Sini
   30.10.2012 at 19:40

   Kiva kuulla teistä! Ja ymmärräsn, että sulla on kyllä varmasti kädet täynnä, mukava kun ehdit vielä joskus piipahtaa täälläkin! Ja kiitos onnitteluista!

   Juu, ainahan ne jotain keksii. Onneksi mä vaan nykyään tuhahtelen niille 😀

 • Sirkku
  30.10.2012 at 19:24

  Kiitti tuosta kypärähattuvinkistä! Meinaa just musta ja villainen on ollut hakusessa, mutta eipä Reima olisi tullutkaan mieleeni. 🙂 Meilläkin on ollut niitä ruskovillan kypärähattuja ja hyväksi nekin olen havainnut.

  Mulla ei ole mitään luottomerkkiä noissa villahaalareissa. Erin tarvitsee varmaankin uuden sillä on kasvanut vuodessa hurjat 11cm. Ruskovillaa olen miettinyt, mutta tuo name it voisi myös olla hyvä meidän laiheliinille. Aaron sai synttärilahjaksi PO.Pin merinovillahaalarin ja tykkään siitä, sama oli myös viime talvena. Ohut, notkea ja varmasti lämmin. On ollut käytössä jo kuorihaalarin alla. Harmi vaan, että sitä ei saa enää neidin koossa.

  • Sini
   30.10.2012 at 19:42

   Eipä kestä!Mäkään en ole noita aikaisemmin nähnyt, että olisiko ihan uus juttu nyt reimalta? Tai ei ole ainakaan koskaan aikasemmin sattunut silmään noi. Ompas Erin venähtänyt, pitkä neiti! Onpas harmi muutes ettei niitä popin haalareita saa isoille, olisi varmasti kyllä ottajia!

 • Diidah
  30.10.2012 at 20:57

  Meillä oli viime vuonna name it, mutta en oikein tykänny. Nyt kun talvi yllätti testattiin vk-haalarin alla Vendin villahaalaria, ai että se on kivan tuntunen, näkönen ja mallinen. Piti kivasti likan lämpösenä, eikä kutittanu.

  • Sini
   1.11.2012 at 22:23

   Ai, kiitos vinkistä!En olekaan tuommoisiin missään törmännyt!

 • Meirän Maja
  31.10.2012 at 08:53

  Meillä käytetään enemmän fleecehaalaria kuin villahaalaria, villahaalarina on toiminut kivat, fleecenä reima. Oisko tuo Reiman villahaalari mahdollisesti "sukua" tutta-villahaalarille? Sellainen on Onnilla nyt, ihan mukava, mutta lämpmyydestä en tiedä?

  • Sini
   31.10.2012 at 10:42

   Hmm, valmistajahan niillä ainakin on sama eli saattaapi hyvinkin olla!

 • Anonyymi
  31.10.2012 at 10:21

  Ihan ystävällisesti, mutta miksi korostat kokoajan että tyttösi on hoikka? Varsinkinkin kun hän on ihan normaalipainoinen, jos on 99cm/15kg, niinkuin kirjoitit. Tuossa pituudessa lapsi on juurikin normaalipainoinen tuolla painolla, hoikka on pari kiloa kevyempi ja pyöreähkö pari kiloa painavampi. Jos pyöreä lapsi hoikistuu, hänestä tulee yleensä normaalipainoinen, ei hoikka. Ja siis parempi melkein olla se normaalipainoinen, kuin laiha lapsi :).

  • Sini
   31.10.2012 at 10:45

   Olen kyllä koko ajan ollut mieltä (kuten neulovan käyrätkin osoittavat) että lapseni on normaalipainoinen, mutta ruumiinrakenteeltaan siro. Hoikka on eriasia kuin laiha, ainakin mun mielestä ja en tiedä millä standardilla normi vaatteet tehdään, mutta meillä on ongelmana, etteivät housut pysy jalassa ilman kunnon kiristyksiä.

  • Anonyymi
   1.11.2012 at 08:37

   Pakko kommentoida, että kai sitä voi olla hoikka, vaikka on normaalipainoinen? Samoin voi olla vähän pyöreä, vaikka olisi normaalipainoinen. Normaalipainoisen "rajat" ovat kuitenkin aika suuret. Myös oma lapseni on mielestäni hoikka, vaikka mittansa ovat n.88cm/11kg. Painonsa (samoin kuin pituus) ovat kuitenkin ihan normaalit.

   Ihan hassua ajatella, että paino kertoisi kokonaan ihmisen hoikkuudesta/laihuudesta/lihavuudesta/jne. Onhan sitä aikuisiakin ihmisiä, jotka painavat keskenään saman verran (ja ovat saman pituisia), mutta silti toinen on hoikempi kuin toinen!

  • Sini
   1.11.2012 at 22:28

   Juuri tätä ajoin takaa itsekin!Tosiaan ruumiinrakenteen malli vaikuttaa niin paljon, kyllä musta Eevi on rakenteeltaan hiukka/siro, vaikka normaalipainoinen onkin. Ja se miksi "korostan" tätä on lähinnä siitä syystä, että kun lastenvaatteista paljon kirjoitan niin aika olellinen seikka on mainita noista mitoitusista/malleista, että millaiselle lapselle sopii parhaiten.

 • Anonyymi
  1.11.2012 at 07:05

  Meillä ollut jo pitkään Greenhill-nimiset villahaalarit, suomalaiset ihan. Reilut 30e kappale ja tosi hyvin kestävät pesun ja kulutuksen.

  • Sini
   1.11.2012 at 22:28

   Jes, kotimaista!Mistäs niitä saa?

Lue lisää