Molo Kids Parker ja alevinkki

 Molo Kidsiltä saimme paketin jo muutama kuukausi sitten ja sain valita heidän mallistosta yhden ulkovaatteen Aatulle. Valitsin omasta mielestäni koko malliston kivoimman jutun eli Parker toppatakin, Aatulta kun puuttui silloin vielä kunnon ulkoilutakki. Mallin mitoituksesta olin lukenut, että se olisi niukkaa, mutta täytyy sanoa, että nämä vastaavat mielestäni oikein hyvin kokoaan. Aatun takki osoittautui siis aika reiluksi, lähinnä tuosta pituudesta ja lopulta ostinkin sitten Aatulle täksi talveksi sen mustan salamatakin. Harmi kun tämä ei nyt ihan heti päässytkään käyttöön, mutta saattaa kyllä lopputalvesta olla jo ihan pidettävä mikäli kasvu jatkuu tätä vauhtia, pituutta kun tuntuu tulevan joka kuukausi lisää ihan mielettömästi.

 Parker on täysin veden-ja tuulenpitävä, siinä on teipatut saumat ja vesipilariarvo on 10.000mm.
Toisessa hihassa on iso heijastin ja takin sisäpuolella vyötärön kohdalla kiristyssäätö.
Edestä löytyy useampi tasku ja hupussa on irroitettava karvareunus.

…ja sopii hyvin myös tämän Molo Kidsin karvahatun kanssa!
Yksi hämäävä juttu tässä oli nimittäin useammissa nettikaupoissa ja merkin omissa pressikuvissa tässä mustassa takissa on oranssit vetoketjut. Kuitenkin esimerkiksi Babyshopin ja nellyn kuvissa on vetoketjut samanväriset kuin tässä meidän takissa ja olettaisin, että kaikki mustat parkerit ovat saman näköisiä eli kuvista poiketen vetoketjut eivät ole oranssit.
Loppuun vielä vinkki, että ruotsalaisessa Lucky Little Me kaupassa on nyt kaikki tuotteet -20% (tänään ja huomenna!) ja siellä myydään mm tätä mustaa parkeria ja esimerkiksi Ver de Terren toppavaatteita. Postikulut tuolta ovat muistaakseni n 7 euroa ja itsellä tilaukset ovat aina sujuneet moitteettomasti. Alen saa koodilla smile20

6 Comments

 • Reply
  - M -
  21.11.2012 at 11:17

  Toi on kiva takki ja parempi vielä, jos vetskarit on mustat eikä oranssit. Meillä esikoisella on Parker flamingon värissä. Parkeria olen miettinyt pikkuveljelle alesta. Mikä koko teillä on? Oliskohan 3 vai 4 oikea koko meille ensi talveen…?

  • Reply
   Sini
   21.11.2012 at 12:18

   Munkin mielestä kivempi noilla vetskareilla! Tuo meidän on se 3, pienempää ei tainnut olla saatavilla ja ajattelin jos on niukkaa niin vastaisi reilua 92 kokoa, mutta kyllä tuo mun mielestä on 98 vastaava. Luulisin, että menee meillä ensi talvenakin, mä voin laittaa sulle vaikka illalla mitat, on varmaan sun mailios vielä tallessa 😉

 • Reply
  Eppusen kaapilla
  21.11.2012 at 12:07

  Toi on tosi kiva takki! Oliko tätä samaa takkia farkun värisenä? 🙂

  • Reply
   Sini
   21.11.2012 at 12:19

   Joo näitä oli farkunvärisenä, pinkkinä, ruskeana ja olikohan joku armyvihreäkin…

 • Reply
  Sari - MrsAgatha
  21.11.2012 at 12:25

  On kyllä tosi kiva takki! 🙂

 • Reply
  *riikka*
  21.11.2012 at 20:56

  Voi ei, tuo on ihana takki, meillä ehdottomasti alelistan ykkönen! Tuo musta on kiva, vaikka vähän se farkkukin houkuttaisi:)

Leave a Reply

Lue lisää