Pallot kasassa

Stocmannilta tilaamani valopallot saapuivat ja sain ne eilen koottuakin.
Kyseessä ei ollut niin hankala operaatio kuin olin kuvitellut, aika helposti valot sai sisälle kun saksilla suurensi hiukan palloissa olleita reikiä. Mielestäni nämä ovat todella kauniit ja mietinkin mihin nämä nyt lopulta sijoittaisi. Pienet kätöset ovat tässä jo noin sata kertaa käyneet puristelemassa palloja kun laitoin ne roikkumaan tuohon verhotankoon, pelkään koko tangon kohta tulevan tuolta alas 😉
Ainut ongelma näissä palloissa on, että nyt näitä tekisi mieli hankkia useammassakin värissä. Punaisetkin alkoivat houkuttelemaan, tosin en tiedä mihin nekään laittaisin. Päädyin siis lopulta tilaamaan vain nämä yhdet, joten lastenhuoneeseen olisi kiva laittaa toiset, ehkä ne värikkäimmät. Pallot värivaihtoehtoineen löytyy täältä.

Tässä kuvassa näkyy muutes vähän meidän olkkaria remontin jälkeen, aika paljon ilmettä muutti kun saimme lattiat vaihdettua. Nyt koko alakerta on ihanan valoisa ♥
Ps. Pikku Minean tyhjennysale vielä tänään, kurkkatkaa täältä.
(Postaus sis. mainoslinkin)
 • maiju
  11.11.2012 at 17:49

  Meillä on nuo niissä pinkki-vihreäväreissä keskimmäisen huoneessa "yövaloina". Ovat tosi kivat ja tuovat sopivasti valoa. Itsekin haikailen niitä punaisia jouluvalon virkaa hoitamaan. Teidän olkkari näyttää tosi kivalta:)

  • Sini
   11.11.2012 at 21:01

   Ne onkin kivat yövalot! Kiitos!

 • Meeri
  11.11.2012 at 18:04

  Ihanat valot on teilläkin. 😀
  Kovasti odotan kotipostausta remontin jälkeen, minäkin haluaisin maalailla meillä tai vaihtaa vähän tapettia, mutta meidän asunto on vuokra-asunto, tutuilta tosin vuokralla, että saisihan tänne tehdä vaikka ja mitä ja kovasti olen kaikenlaista suunitellutkin, mutta tapettien vaihto ja maalaaminen on sen verran suuria juttuja, ettei niitä ihan noin vain aloiteta. 🙂

  • Sini
   11.11.2012 at 21:02

   Juu, lupaan tehdä kun saadaan viimeisetkin listat paikalleen tässä alhaalla. Mäkin haluaisin tapettia, mutta ei tänne oikein saa 😉

 • citymami
  11.11.2012 at 18:09

  Mä kokosin palloja viime viikolla ja meinas kyllä hermo mennä 😉
  Mutta kyllä ne nyt pysyy kasassa….

  • Sini
   11.11.2012 at 21:02

   😀 Mä aluksi tein liian pienen viillon ja ei meinannut oikein sujua, mutta sitten roskisti vaan leikkasin vähän enemmän 😉

 • San-na
  11.11.2012 at 18:27

  Tosi nätit! Nyt vähän harmittaa, etten tilannut meille…

  • Sini
   11.11.2012 at 21:03

   Vielä ehtii, tosin harmi kun se ale ei ole enää, mutta onneksi ei ole postareita!

 • Hanna
  11.11.2012 at 18:35

  Näyttääpä valopallot kivoilta, mukavaa iltaa!

  • Sini
   11.11.2012 at 21:03

   Kiitos samoin!

 • RIIKAN BLOGI
  11.11.2012 at 18:57

  kivat pallot! pitäis meidänkin saada..

  • Sini
   11.11.2012 at 21:03

   🙂

 • Tanja
  11.11.2012 at 19:06

  Onpa noi valot kivat!!! Sopii ihanasti kun muuten näyttää avaralta – ja tosiaan valoisalta!!
  Ehkä näiden kokoamista on kiroiltu niin monessa blogissa, että ennakkoasenne kun on tarpeeksi päättävainen, niin hyvin sujuu :)!

  • Sini
   11.11.2012 at 21:04

   Kiitos!Ja joo, mulla oli ainakin tooosi isot ennakkoasenteet, että en onnistu 😉 Mutta hyvin meni!

 • Anonyymi
  11.11.2012 at 20:34

  Hienot valot! Mistä tuo teidän sohva on? Oliko kalliskin? Me ollaan uuden sohvan metsästyksestä ja tuo vähän mitä näkyi näytti kivalta! 😉 Millaiseen käyttöön suosittelet? Ihanaa joulun odotusta teille! Harvoin mitään kommentoin, mutta hiljaa täällä seurailen blogiasi. Lapsesi ovat hurjan suloisia, Eevistä tulee ulkonäöllisesti oma tyttäreni mieleen. Pienen enkelin näköisiä kummatkin. 🙂 Toivoopi Hanna

  • Sini
   11.11.2012 at 21:06

   Meidän sohva on Ikean ektort kulmasohva. Ollaan oltu kyllä tyytyväisiä, on tosi mukava istua (ja makoilla, kuten mä teen) En nyt enää muista paljonko se maksoi, mutta hintaan vaikuttaa paljon se millaisella kankaalla ottaa. Tuo harmaa oli se mihin ihastuttiin ja oli aika hintava kyllä verrattuna muihin, mutta silloin oli kampanja, että sai valkoisen kankaan kaupan päälle ja kiva kun saa sitten välillä vaihtaa. Tosi tilava on! Kiitos kivasta kommentista ja mukavaa joulun odotusta teillekin!

 • adimon
  11.11.2012 at 20:35

  Kivalta näyttää pallot ja olkkari 🙂 Meilläkin on pallot tulleet, tosin ovat vielä postissa, kun en ehtinyt ennen viikonloppureissua hakemaan! Saa nähdä kuinka kasaaminen onnistuu 🙂
  Onko teillä muuten ollut mietinnässä mitä lahjaksi Eeville jouluna? Tuntuu, että alkaa meilläkin olemaan tuota tavaraa huone täynnä, ja tietysti niitä lahjatoiveita neidillä on. Ja ne 4v.-synttäritkin meillä on vielä juhlimatta, neitihän syntyi 19. pvä, joten juhlimme parin viikon kuluttua.

  • Sini
   11.11.2012 at 21:09

   Meillä oli kanssa ne synttärit just ja silloin sai sellaisen littles pet shop puun ja siihen ukkeleita ja My little ponijuttuja. Nyt ei ole jouluksi oikein mitään ideoita, skip hopin matkalaukun saa. Eevi ei itse ole oikein toivonut kuin sellaista pientä kävelevää koiraa. Meillä on hitti kaikki askartelujutut. Viime tlvena Eevi tykkäsi hiitää, joten mietittiin, että olisiko uudet sukset ja monot kiva ja tarpeellinen lahja. Mäkään en niitä leluja haluaisi tänne kamalasti ja kun just synttäreillä sai niin ei kuitenkaan ehdi kaikilla edes leikkiä. Mukavia juhlia!

 • Anonyymi
  11.11.2012 at 20:39

  Olihan se teidän jättisauna aika kamala ihmisasunnoksi.

  • Sini
   11.11.2012 at 21:11

   Mä odotinkin, että sä kommentoit! Sä se et kyllä petä, sitkeesti jokaiseen jossa vähänkin kotiamme näkyy olet jaksanut tuota saunajuttua vääntää. Vaihdappas kuule levyä säkin, alkaa olla vanha juttu 😀 Ja hei, jos sun oma elämäs on noin onnetonta niin ei se tarkota, että kaikilla muillakin olis. Tsempit sulle!

 • *riikka*
  11.11.2012 at 21:00

  Onpas ne kivat – samoin kuin teidän olkkari!
  Mun on pitänyt jo kuukauden mennä ostamaan meillekin noita palloja, vielä en ole saanut aikaiseksi. Ja kiva kuulla, että eivät olekaan ihan niin hankalat kasata, kuin monesta blogista on saanut ymmärtää:)

  • Sini
   11.11.2012 at 21:23

   Juu ne on kivat! Ja alku oli mulla vähän hankalaa kun yritin liian pienestä reiästä sitä tunkea, mutta sit kun rohkeesti leikkasin vähän isommat niin toimi hyvin. Ja pallot ei kuitenkaan sieltä pääse tippumaan..

 • Heini
  11.11.2012 at 21:20

  Tosi hyvät valot, sopii mainiosti olkkariin, joka kans näyttää hyvältä 🙂 Lisää kuvia kodista! 🙂

  • Sini
   11.11.2012 at 21:23

   Kiitti!Juu, lupaan laittaa sitten kun vikat jutut saadaan. Ärsyttää kun muutama pieni enää puuttuu esim takan edustalta listat yms..

  • Heini
   12.11.2012 at 10:31

   Listahommelit ovat aina kaikilla niitä viimeisiä hommia, jotka saattavat puuttua vuosi tolkulla 🙂

 • NeljänÄiti
  12.11.2012 at 12:28

  Kivannäköinen lattia teillä! Onko se mitä, parkettia, ja minkä merkkistä? Meillä olisi lattian vaihto suunnitteilla. Valkoista haluan minäkin ja parketti on nyt ykkösvaihtoehtona. Tällä hetkellä meillä on julkisiin tiloihin tarkoitettua laminaattia, mutta en tykkää siitä ollenkaan.

  • Sini
   12.11.2012 at 12:51

   Tuo on laminaattia. Alakerran on ostettu Starkista, en kyllä valitettavasti yhtään muista mikä sen nimi oli. Yläkerrassa on kanssa valkoinen ns lankkumallinen Quick step merkin laminaatti "vaalea tiikki".

 • Anonyymi
  29.11.2012 at 08:56

  Vaalea koti on kyllä parempi kuin puun värinen, minä tykkään. Isäni koti oli aikoinaan ihan pelkkää mäntyä, kyllästyin jossain vaiheessa 🙂 Ja nuo pallot on hauskat.

 • Kaisa
  18.12.2012 at 11:25

  Näyttää kyllä tosiaan ihan eri asunnolta muodonmuutoksen jälkeen! Kaunis lopputulos.

Lue lisää