Piipahdus punavuoren peikossa

Elina Punavuoren peikosta laittoi minulle jokin aika sitten sähköpostia ja kyseli olisinko kiinnostunut yhteistyöstä heidän kanssaan. Olenkin useamman kerran asioinut heidän Sellon liikkeessään ja nettikaupastakin tilannut muutaman kerran, joten mielelläni lähdin tähän mukaan. Sovimme, että käyn piipahtamassa paikanpäällä kun muutenkin niillä suunnilla olin ja samalla napsin sitten muutaman kuvan tuolta Sellon liikkeestä. Punavuoren peikolla on myös liike Helsingissä uudenmaankadulla sekä Outlet myymälä Lauttasaaressa.

Kaupasta löytyy tosi monipuolinen valikoima eri lastenvaatemerkkejä mm Molo Kids, Mini Rodini, Mini A Ture, Racoon, Ticket, Småfolk, Maxomorra, Metsola yms.
.
Toisella puolella liikettä oli ihanan värikkäät sisävaatteet, småfolkilla oli ihan mielettömän kivoja kuoseja ja sulosimpana ehkä omasta mielestä näistä oli bambit ja pandat. Metsolalta löytyi kivoja tupsupipoja, kuvan mustavalkoinen wawe pipo oli tosi magee!

Keskellä liikettä oli suloisia puisia leluja ja erilaisia lasten astioita.
Kuvissa näkyy Djecon posliininen traktorilautanen ja saman sarjan kuppi, noista keksinkin hyvän joululahjaidean meidän pikkuiselle pojalle. Näitä oli myös muissa hauskoissa kuoseissa esimerkiksi kissana ja lintuna.

Toisella puolella liikettä oli kattava valikoima eri merkin ulkovaatteita. En ollutkaan tuota Molo kidsin farkkukuosia vielä nähnyt livenä missään ja yllätyin kuinka notkeaa materiaalia se oli. Vaikutti tosi kivalta ja ihan erilaiselta mitä olin mielessäni kuvitellut. Liikeeseen saamallani lahjakortilla maksoin osan ostamistani Mini A Turen mustista toppahousuista, joista bloggasinkin täällä.

Ja kun villavaatteista oli viime kerralla puhetta niin itselle ihan uusi tuttavuus oli nämä Johan villavaatteet.
Nämä olivat todella pehmeää materiaalia, ei olisi villaksi uskonut, ellei olisi tiennyt. Pienille mallistossa oli noita villahaalareita kahdessa värissä ja olisin tuollaisen harmaan Aatulle ostanut mikäli haalaria ei olisi ollut jo hankittuna. Isommille valikoimissa oli kaksiosaista settiä. Myös suloisia villaisia ribbipaitoja ja villalegginssejä löytyi kokoon 100cm saakka. Minulla oli molemmat lapset mukana liikkeessä ja moni juttu meni vähän ohitse ja olinkin siinä uskossa ettei noita valkoisia villalegginssejä olisi enää Eevin koossa ollut, mutta nettikaupan mukaan myös kokoa 100cm löytyy ja mietinkin, että piisaisikohan se vielä…
Jokatapauksessa, mikäli villavaattehankinnat ovat vielä edessä, tarjoaa punavuoren peikko lukijoilleni 15% alennuksen kaikista Johan villavaatteista. Alennuksen saa koodilla ”blogi” ja se on voimassa 1.-4.11.2012. Koodi syötetään ihan sivun yläreunassa olevaan kohtaan ”kampanjakoodi”
Tästä pääset kurkkaamaan Johan tuotteet.

Punavuoren peikko alettaa muutenkin ja tällä viikolla on päivittäin vaihtuvat alet,
kannattaa kurkata!

Ps. Kannattaa kurkata myös Campadren juuri alkanut kampanja Shepherdin lampaannahka saappaista, tohveleista ja vauvan tossuista! Esim kuvan kengät 64e (ovh 100e). Nämä kampanjat näkyvät vain rekisteröityneille jäsenille, mutta jos et ole vielä rekisteröitynyt niin tästä löydät lomakkeen ja pääset kurkkimaan tarjontaa. Muita juuri alkaneita kampanjoita oli esimerkiksi Apple accessories ( iPhone kuoria puoleen hintaan)….

6 Comments

 • Reply
  Eppusen kaapilla
  1.11.2012 at 08:06

  Punavuoren Peikko on munkin lempikauppa, siellä on kaikki ihanat merkit ja ihanaiset Camperit, joita me käytetään keväisin, kesäsin ja syksyisin. 🙂

  • Reply
   Sini
   1.11.2012 at 22:22

   Joo ne camperit on kyllä niiini ihanat!

 • Reply
  elina h
  1.11.2012 at 14:17

  Ihana blogi & kiitos Sini käynnistä : )
  Lisäinfona Punkun alesta, kaikki nuo alehinnat ovat voimassa su 4.11. asti & molosta aleen tulee vain sisävaatteet.

  • Reply
   Sini
   1.11.2012 at 22:23

   Kiitos teille!Oli kiva käydä taas pitkästä aikaa!

 • Reply
  RIIKAN BLOGI
  2.11.2012 at 10:53

  noi Joha vaatteet ihania ja huomenna haen omani..

  • Reply
   Sini
   2.11.2012 at 10:58

   Eikös ja tuo villahaalari oli niin uskomattoman pehmeä!Kuin pumpulia!

Leave a Reply