Pukin konttiin (Disney animators alevinkki!)

Ajattelin kirjoitella vähän mitä meidän pukinkontista tänä jouluna ehkä löytyy.
Eevillä oli synttäritkin tuossa juuri ja silloin sai leluja lahjaksi, joten jouluksi ei ole toivonutkaan kuin muutamaa juttua. Meillä Eevi tykkää kovasti kaikesta askartelusta, piirtämisestä ja värittämisestä, joten sellaiset lahjat ovat mieluisia ja näitä on kirjoitellut toivomuslistaansa. Eevi tykkää myös katsella Hello Kitty ja Ti-Ti Nalle dvd:tä ja tosi mieluisa juttu oli synttärilahjaksi saatu Ella&Aleksi dvd, joka onkin katsottu jo useampaan kertaan ja laulettu mukana! Neiti on itse toivonut niiden muutaman lelun lisäksi luistelukouluun omia kyynärsuojia 😉

Meillä sukulaiset yleensä kysyvät toivomuksia ja meillä suositaan myös kimppalahjoja isommissa jutuissa. Tämä on mielestäni kivaa sillä ainakin sitten tulee niitä tarpeellisia juttuja, leluja ei yleensä tule kuin muutama ja viime vuonna kimppalahjana oli fatboyn säkkituoli. Tässä kollaasissa on lahjoja joita on toivottu kaikilta, ei siis vain meiltä vanhemmilta tulossa 😉 

Yhteisenä lahjana molemmille on tulossa tuo h&m:n teltta, jonka eräs ihana ihminen meille haki liikkeestä ja postitti kun en netistä ehtinyt saamaan. Uskon tämän olevan se joulun hitti ja varmasti mieluisa molemmille lapsille sillä kaikenlaisia majoja täällä päivittäin rakennellaan. 
Eevi on toivonut omaa matkalaukkua ja Skip Hopilta löytyy kiva leppis ja Aatulle samaisen merkin kettueväslaukku. Aatulle pukki tuo varmaankin jonkimoisen brion junaradan, meillä on Eevin peruja se perus taaperosetti, mutta olisi kiva saada siihen vähän lisää osia. Mitä te suosittelisitte? Legon duploista löytyy hauska poliisimaija ja me olemme ostaneet jo aikaisemmin jemmaan Kuplasta tuon kuvassa näkyvän Le Toy Vanin puisen parkkitalon ja siihen autosetin. Tarpeellisia lahjoja olisi posliiniset lautaset ja Punavuoren Peikosta löytyisi kivoja Djecolta.
Ja nyt hyvä alevinkki jos jossain muussakin perheessä on toivottu noita Disneyn animators collectionin nukkeja. Meillä Eevi on toivonut tuota Lumikkinukkea ja olin sitä tilaamassa suomesta, mutta tietysti se oli loppunut. Suomessa nukelle olisi tullut hintaa postikuluineen 46 euroa. Kävin katsomassa Disney Storen omat sivut (brittiläiset) ja huomasin, että siellä noita nukkeja myydään alehintaan 15 puntaa kappale (n.18e)! Normihintakin oli edullinen 20 puntaa verrattuna suomen hintoihin! Postikulut tilauksen suurudesta riippumatta ovat reilu 12 puntaa. Kahdelle nukelle tuli hintaa postikulujen kanssa 53 euroa eli vain 7 euroa enemmän kuin suomesta tilattuna yhdelle nukelle. Sivuilla ei ollut mainintaa kauanko tuo ale on voimassa, ainakin vielä näytti olevan kaikkia mallejakin saatavilla. Alenuket täällä.Toinen toive on neidillä ollut tuollainen pieni kävelevä koira, mutta ainakin amazonin sivuilla juuri tämä oli saanut todella huonot arvostelut. Kommentteja oli mm, että kävelee hitaasti kuin etana ja kaatuilee herkästi, haukkuu ärsyttävästi. Hmm..ei kuulosta kovin lupaavalta. Onko kellään kokemusta näistä?

Mitäs teillä on toivottu pukilta?

38 Comments

 • Reply
  Anonyymi
  14.11.2012 at 08:13

  HEI!

  Meillä on ollut tuo kävelevä koira. Sillä leikittiin kyllä aika paljon, mutta haukkui tosiaan ärsyttävästi:) Ja aika hidas kävelijä. Meillä oli toivottu koiraa pitkään ja oli kyllä mieluinen. Nyt se on viety jo kirppikselle, tyttö on jo 7 vee

  Niina

  • Reply
   Sini
   14.11.2012 at 09:40

   Hmm, pitääköhän vieltä tutkailla vaihtoehtoja 😉

 • Reply
  titti
  14.11.2012 at 08:19

  Mä postailinkin just aamulla joululahjoista 🙂 Meillä poika toivoo sitä Teddykompaniet keinukania 🙂

  • Reply
   Sini
   14.11.2012 at 09:40

   Ai mikäs ihana se semmoinen on, pitää tulla kurkkaamaan!

 • Reply
  Meeri
  14.11.2012 at 08:28

  Kivoja lahjaideoita, nuo nuket ovat tosi ihania, mutta epäilen, että Pinjalle jo liian lapsellisia kun Pinja tykkää enemmän leikkiä jo barbeilla ja nukeilla leikkiminen on ihan vauvanuken hoitoa.
  Meillä on tuo sama koira ja oli kyllä aika vika ostos, Pinja tota vinkui kanssa synttärilahjaksi ja saikin sen, kiinnostus loppui lähes heti kun koiraa oli kerran kävelytetty, liikkuu tosiaan Pinjan vauhtiin aivan liian hitaasti ja kaikenlisäksi menee juuri väärään suuntaan minne Pinja menee, joten aika usein Pinjalla meneekin hermot ton koiran kanssa ja nyt se onkin tällä hetkellä aikalailla yksi niistä unohdetuista leluista joka voisi lähteä vaikka näin joulun alla seuraavalle omistajalle.

  • Reply
   Sini
   14.11.2012 at 09:41

   Meillä Eevi leikkii kyllä vielä baby bornilla ja tykkää kaikista prinsessajututista niin uskoisin noiden nukkejen olevan tykättyjä. Toivotaan ainakin. Voi hö, taitaa kyllä tuo koira jäädä sitten hankkimatta!

  • Reply
   Anonyymi
   14.11.2012 at 13:10

   minä en usko että olisi liian lapsellinen 4-vuotiaalle tuo nukke, tiedän paljon isompia lapsia jotka tosta tykänneet, meile tulee neljäveelle, yhdelle tutulle 8-veelle.

  • Reply
   Sini
   14.11.2012 at 13:56

   Juu mä luulen, että meillä ainakin Eevi tykkää kun on kerran juuri tuollaista toivonutkin..

  • Reply
   Geisha
   14.11.2012 at 20:14

   Minäkin tilasin 5 vuotiaalle joululahjaksi tuon tähkäpää nuken, uskon että on todella mieluinen. Mielestäni viisi vuotiaalle todella sopiva lahja, samoin kuin vähän pienemmille ja isommillekkin tytöille : ) Meillä neiti leikkii myös barbeilla, bratzeilla sekä se rakkain on babyborn nukke.
   Mukavaa joulun alus aikaa teidän perheelle : )
   -Sari

 • Reply
  Hanna
  14.11.2012 at 08:42

  Meillä on tuollainen samanlainen kävelevä kissa ja meni aika pian rikki ja käveli tosi hitaasti ja kaatuili, meilläkin neiti toivoo nyt tuota koiraa , mutta yritän etsiä jokun vastaavan samantapaiset tuota en ainakaa osta. Kivoja lahjajuttuja, tuo teltta on tosi kiva.

  • Reply
   Sini
   14.11.2012 at 09:42

   Olipas harmi!Tuu vinkkaamaan jos löydät jonkun kivan!Semmoista 80e koiraa ei kyllä toivota, niitäkin näkyy kaupoissa olevan..

 • Reply
  Anonyymi
  14.11.2012 at 09:20

  Tuli kun tilauksesta sun postaus. Heh. Mä just mietin minkä merkkisen parkkitalon me voitaisiin hommata meidän pojalle (saman ikäinen kun Aatu). Onko kestävän oloinen parkkitalo tuo teidän tilaama? Meillä 5v tyttö toivoo barbie tavaraa(vaatteita mm.), lego friends ejä, pelejä ja disney prinsessa barbeille prinssejä ja sen sellasta. Legoja nyt ainakin saa. Noi disney animators nuket on kanssa kivoja.:) Meillä on aina ollut periaate ei se määrä vaan laatu.:)

  Tvej

 • Reply
  Anonyymi
  14.11.2012 at 09:31

  Kivoja juttuja teillä on toivottu:) Meidän 5-vee sai synttärilahjaksi tuon Animators-Tähkäpään ja se on kyllä ollut paljon leikeissä mukana. Huomasin myös tuon alen ja houkuttelisi ehkä ostaa vielä joku toinen. Kun täältä Ranskasta tilaa, saa yli 50€ ostokset vielä ilman postikuluja! Meidän tyttö on lisäksi toivonut Lego friends-juttuja. Ne osat vaan on niin tooosi pieniä että vähän pelottaa miten kaikki osat saa säilytettyä hävittämättä (ja imuroimatta…). Meillä on myös askartelu-jutut suosiossa ja muutama sellainenkin varmaan pukilta saadaan. Tyttö on myös toivonut (kun bongasi mainoksen telkkarista) jotain ihme laitetta millä saa itse tehtyä jäätelöä…hmm..saa nyt nähdä;) 3-vee pikkuveli toivoo Cars-pikkuautoja, jotka on tämän hetken suurin hitti eli niitä varmaan löytyy kontista.

  Kivaa joulunodotusta teille!

  T: Heidi

  • Reply
   Sini
   14.11.2012 at 09:44

   Kiva kuulla, että vielä 5-vuotiaskin noista tykkää!Meillä ei ainakaan vielä nuo friendsit ole iskeneet, muutenkin on tosi vähän Eevi duploilla leikkinyt. Aatu enemmänkin tykkää niistä. Voi jäätelökone, wau!

 • Reply
  Saija
  14.11.2012 at 09:35

  Taitavat myydä nuket loppuun tuolla alella, koska me tilattiin jo kuukausi siitten alennettuun hintaan omamme ja Terhi sanoi niiden olleen pariisissakin alessa.

  • Reply
   Sini
   14.11.2012 at 10:43

   Ai ne oli jo silloin!Juu varmaan myyvät sitten kaikki alella pois..

 • Reply
  Pikku hiiri
  14.11.2012 at 09:56

  Minäkin tilasin animators collection nukkeja pari viikkoa sitten Disneystoresta 🙂
  Ale varmaan jatkuu jouluun asti? Sara sai tuon Lumikin kesällä ja se on kyllä ihana!
  Minulle tuottaa eniten päänvaivaa eskarilaisen joululahjat ja hänellä on vielä synttäritkin just ennen joulua! Täytyypä selailla yhdessä niitä lelukuvastoja joita tippuu jatkuvasti postiluukusta 🙂

  • Reply
   Sini
   14.11.2012 at 10:43

   Joo isommalle on mustakin vaikeampi keksiä ja meilläkin oli ne synttärit just niin silloin tuli jo leluja yms..

 • Reply
  *Mirva*
  14.11.2012 at 10:31

  Mä tilasin kanssa kolmisen viikkoa sitten nuo nuket ,kun disneystoresta sai halvemmalla.Ja iloinen yllätys oli ,että olivat vähän laskeneet postikuluja sitten viimekerran.
  Mulla jäi puuttumaan se seurantakoodi,mutta aika nopeasti sain sieltä ystävällisen viestin ,jossa se oli.
  Meille tuli tähkäpää ja pienimerenneito.
  Jos meillä tytöt ei niistä pidä,niin pidän ne itselläni ;)),
  mutta luulisin tykkävän,kun prinsessat on just nyt niin kuumia vaikka onhan jouluun vielä aikaa.Vähän harmitti laittaa ne kaappiin ,kun olivat niin suloisia =))

  • Reply
   Sini
   14.11.2012 at 10:44

   Meille tuli lumikki ja tähkäpää. Musta se Merida oli myös nätti! Luulisi, että upooaa, meilläkin kaikki prinsessajutut on nyt in.

 • Reply
  Tintti08
  14.11.2012 at 12:22

  Nuo Disney Animators on aivan ihania, äidinkin mielestä ;). Tilasin n. kuukausi sitten Briteistä Disney Storesta ja sattumoisin olivat alessa, niitähän lähti heti kaksin kappalein, kun sai Suomen hintoihin verrattuna lähes kaksi yhden hinnalla. Paketti tuli kotiovelle saakka luvatussa ajassa. Meillä neiti sai Bellen 5-vuotis lahjaksi ja on ollut mieluinen. Tähkäpää vielä odottaa jemmassa, ehkäpä pukki sen tuo ;).

  • Reply
   Sini
   14.11.2012 at 12:35

   Niinpä, ei paljon eroa ollut kun osti kaksi verrattuna suomen yhteen! Voi se Belle on kanssa ihana!

 • Reply
  Anonyymi
  14.11.2012 at 14:03

  Kiitos vinkistä…nyt tulee meillekin vihdoin 🙂 Kannatti taas odottaa!!
  -Anu

 • Reply
  Sirkku
  14.11.2012 at 14:21

  E saa tuon animator Tähkäpään joululahjaksi. Tiedän että on varmasti mieluinen (on iso Tähkäpää-fani). Hiukan tekisi mieli tilata myös Lumikki kun kerta halvalla saa. 🙂 Lisäksi on toivonut mm pet shop juttuja ja kampauspään. Aaronille ostin kids wood -merkkisen parkkitalon kun Br-leluilla oli joku tarjous niiden verkkokaupassa. Hintaa jäi vaan 36 euroa kun ovh oli jotain 70 hujakoilla. Olin kyllä tosi happy kun sitä olin jo muutenkin miettinyt. 🙂 Lisäksi Aaronin paketeista löytyy mm brion junaradan osia. Tai siis perusjunarata meiltä löytyy jo mutta sellaisia hieman erikoisenmpia osia ajattelin toivoa esim. kummeilta. Eskarilainen on taas toivonut mm ninjago legoja ja niitä nyt ainakin saa. 🙂 Hiukka hankalaa keksiä hänelle lahjoja kun synttärit on 2 viikkoa ennen joulua.

  • Reply
   Sini
   21.11.2012 at 19:29

   Katsoin kanssa sitä parkkitaloa, oli tosi kiva, mutta olin jo ehtinyt ostaa tuon toisen. Meillä on muutenkin aika samat toiveet tytöllä 😉

 • Reply
  Diidah
  14.11.2012 at 18:13

  Juur tänään tupsahti paketillinen tavaraa Disney storesta, en ollu ennen tilannukaan. Tilasin juur ton lumikin, sekä Helinä keijuja. Ne on mein 2,5 -veen suosikkeja. Tilasin sellasen barbie kokoisen ja sitten sellasia pikku figuureja. Myös yks palapeli tuli matkaan. kaikki 65€ posteineen ja kotiovelle. en pitäny pahana. Sieltä kun kuitenkin saa vähän sellaisia joita ei suomessa niin just oo tullu vastaan. =)

  • Reply
   Sini
   21.11.2012 at 19:29

   No ei paha!Mä en katsellutkaan muita kuin noita nukkeja sieltä..

 • Reply
  Sifia
  14.11.2012 at 19:06

  Kiitti vinkistä!! Meillekkin lähti tähkäpää pikkuneidille jemmaan. 🙂 Meillä on pojat toivoneet ihmeen vähän leluja. Sen sijaan on melko hintavia toiveita kuten nintendo wii peliä, kosketusnäyttö puhelin (samsung galaxy jotain??), jääkiekkomaila, varustekassi, kylpytakit, kirjoja. yms. Näistä osa on onneksi käytännöllisiä ja niistä vinkkaammekin mummollei ja papoille. Pojat ovat kyllä jo 6- ja 8-v. Tytöllekkin tulee toivottua jotain hyödyllistä kuten kylpytakki, potta ja uniasuja…lisäksi ehkä nuppipalapeli ja prinsessa/leivonnais duploja. 🙂 (tyttö siis täyttää viikko ennen joulua 1-v, joten lahjoja tulee varmaan silloinkin, huoh)

  Tuo h&m ihana maja ois kyllä varmasti ollut meillä vielä kaikkien mieleen. harmi kun en sellaista ehtinyt saada!! 🙁

  • Reply
   Sini
   21.11.2012 at 19:30

   Eipä kestä!Voi nyt sitä tosiaan pääsee halvalla, kohta toivotaan puhelimia ja kaiken maailman hifijuttuja 😉

 • Reply
  Wiltsu
  15.11.2012 at 10:11

  Kiitos vinkistä! Meillä on jo ennestään pari Animators nukkea, mutta nyt täytyi tilata jokunen lisää pukinkonttiin. Meillä Oo leikkii noilla todella paljon. Eli tykättyjä ovat.

  • Reply
   Sini
   21.11.2012 at 19:31

   Kiva, että oli hyötyä!

 • Reply
  Anonyymi
  17.11.2012 at 14:54

  Eksyin blogiisi, kun etsiskelin kokemuksia juuri noista kävelevistä koirista. Oli meilläkin 3-vuotiaan toivelistalla tuo pinkki Animagic, mutta hitaus ei kyllä käy yksiin tytön kanssa, joten jäänee hankkimatta 🙁 Onkohan kenelläkään kokemuksia mistään toimivasta kävelevästä koirasta? Tai niistä Furreal vastaavista?

  • Reply
   Sini
   21.11.2012 at 19:31

   Ne Furrealit ei taida kävellä? Vai oonko käsittänyt väärin? Joku ainakin haukkui ja nostaa tassua tms..

 • Reply
  Inka
  21.11.2012 at 19:21

  Ihanan näköinen tuo teltta! Noitako ei enää saa mistään? Ei ainakaan h&m:n sivuilla ollut..

  • Reply
   Sini
   21.11.2012 at 19:31

   Netistä ei tosiaan saa enää, mutta jossain liikeessä saatta vielä olla!

 • Reply
  Maija
  25.12.2012 at 22:14

  Nyt vasta löysin koko nuket jonkun toisen blogipostauksen ansiosta! Olis ollu kyllä niiin ihania! Tuala alessa ei vaan ollu enää ku vissiin kahta erilaista jäljellä. Tähkäpää ja Ariel meille tulis kyllä het, jos olis ollu. Suomesta löysin noita kyllä, mutta melkein 40€ yhden hinta :(.

Leave a Reply