Sisustusjuttuja ja Ticket arvonnan voittajat!

 En ole aikaisemmin tullut huomanneeksi, että Zalandolta saa myös sisustustavaroita.
Surffailin sivuilla etsimässä jotain joulujuttuja ja päädyin samalla katselemaan muutakin tarjontaa. Sivuilla oli kätevästi koottuna eri tyyleittän kollaaseja, joissa oli mukana niin sisustustavaroita kuin tyyliin sopivia vaatteita ja kenkiäkin. Mielestäni tämä oli ihan kivasti toteutettu idea ja muutaman tosi mieluisa juttu jäi mieleen!

Laitoin tähän linkit suosikki kollaaseihini, klikkaamalla linkkiä avautuu se uuteen välilehteen ja selaaminen on toivottavasti nyt hieman helpompaa.
 Ensimmäisessä kollaasissa oli koottuna erilaisia valaisimia, lyhtyjä ja kynttilöitä ja itselle oli aika yllätys, että tuolta saa mm Normann Copenhagenin valaisimia sekä keittiötarvikkeita. (KLIK)
Toisessa kollaasissa inspiraatiota oli haettu Britanian lipun väreistä ja tyylissä oli sekoitettu kivasti retroa ja modernia keskenään. (KLIK)
New York livingistä löytyy paljon mustaa, hopeaa, nahkaa sekä niittejä. Modernin ja pelkistetyn tyylin ystäville. (KLIK)

Tässä kollasissa tämä kansikuva oli mielestäni äärettömän kaunis. Pidän juurikin tuosta rouhean vanhan puun ja metallin liitosta, tuon pöydän voisin ottaa meille vaikka heti! Tässä kollaasissa oli paljon vaaleita sävyjä ja mm. muutama todella kiva tyyny ja huopa, kannattaa kurkata! (KLIK)
 Tässä vielä omat suosikkini, tuo kehyksistä tehty taulu oli mielestäni tosi kiva ja näitä oli myös erivärisinä ja kokoisina. Tuon tähtilampun tahtoisin isoimmassa koossa, mutta epäilen kuinkahan se kestäisi meillä lattialla. Pienemmän version voisi ehkä laittaa tason päälle, joka tapauksessa ihana lamppu!
Zalandon 10% alekoodi on voimassa vielä 2.12 saakka 
ja koodi oli zalandoalennuskoodeja10
Zalandoon löytyy myös toinen koodi, jolla saa 150 euron ostoksista 20 euroa alennusta ja koodi on JOULU2012FI

Tästä joululahjavinkkeihin

Päätin heti arvonnan päätyttyä myös arpoa Ticketin asustearvonnan voittajat etten unohda ja onnetar suosi tällä kertaa seuraavia henkilöitä:
Kypärälakki: -SANZUMA-
Anonyymi 15 marraskuuta, 2012 21:28
Yhdellä arvalla tavoittelemaan kypärämyssyä 🙂 -Sanzuma-
Hanskat: TAINA
Taina 15 marraskuuta, 2012 11:41
Kiva arvonta, ja mukana kahdella arvalla. Tavoittelisin 2.palkintoa eli suloisia tähtihanskoja. 🙂
Laittaisitteko Sanzuma ja Taina minulle sähköpostilla yhteystietonne osoitteeseen kaikkimitaolen(ät)gmail.com niin saadaan palkinnot matkaan!

(Postaus sisältää mainoslinkin)
 • titti
  21.11.2012 at 17:14

  Onnea voittajille 🙂

 • Hannele
  22.11.2012 at 09:13

  Kävin pikaisesti kurkkaamassa ja olipa ihania juttuja tarjolla. Millainen laatu noissa vuodevaatteissa on onko kenelläkään kokemusta?

  Onneksi minä olen ostolakossa noissa sisustusjutuissa, tosin hieman se päätös on horjunut.

  Hannele

  • Sini
   23.11.2012 at 20:49

   Mulla ei valitettavasti ole kokemusta. Monta kivannäköistä juttua kyllä oli sivuilla 😉

Lue lisää