Sylvanian families

 Meille on adoptoitu juuri pikkuinen pupuperhe!
Olemme aikaisemmin saanut Tanskasta lelufirman kautta sen Merida barbien leikkeihin ja joku aika sitten sain kyselyn olisinko kiinnostunut näistä Sulvanian family tuotteista. Näitä ei ole meillä aikaisemmin ollut ja muutamasta blogista olen lukenut näistä kivoja kokemuksia, joten ajattelin, että voisivat olla tykättyjä meilläkin molempien lasten leikeissä. Meillä ei juurikaan ostella leluja kuin synttäräreillä ja jouluna, joten hiukan oli Eevikin ihmeissään kun iso paketti saapui kotiin. Olen myös yrittänyt pitää tasapainoa lelujen suhteen, että kun uusia saadaan niin käydään vähän vanhoja läpi ja karsitaan sellaisia joilla ei enää leikitä. Nyt täytyisi taas ennen joulua tehdä inventaariota…

Paketissa oli tämä Sycamore-talo, johon kuului muutama huonekalu ja yksi hahmo. Talo on tuolta toisesta sivusta auki ja mielestäni tämä on kivan pieni talo verrattuna Eevin nukkekotiin, että uskon Aatunkin tykkäävän tästä ja tällä leikkiminenkin on helpompaa. Lisäksi paketissa oli yksi pupuperhe ja tuollainen punainen perheauto. Tämän auton luulen päätyvän kyllä enemmän Aatun leikkeihin 😉

 Talon sisällä äiti kokkailee.
Kalusteisiin kuului ruokailuryhmä, hella ja pesuallas, sänky sekä keittiövälineitä.

Perheauto olikin tosi hauska!
Peräkontti on avattava ja sinne saa laitettua mukana tulleet eväslaukun ja pikkuiset ruoat. Näiden kanssa pitää tosin olla tarkkana, sillä olivat kyllä sen verran pieniä, että päätyvät varmasti helposti Aatun suuhun. Auton edessä paljastuu avattava pöytä kun vetää tuosta rekisterikilvestä ja pupuperhe voi pitää picniciä missä vaan. Lisäksi mukana oli tarjottimet autoon ja vauvan istuin.
Sylvanian families tuotteisiin voi tutustua lisää täällä

33 Comments

 • Reply
  Meirän Maja
  8.11.2012 at 06:34

  Voi, Meillä on pukinkonttiin varattuna juuri tuo samainen pupuperhe. Huhut kertoo, että pukki on tuomassa pupuille myös kodin ja naapuriksi koiraperheen. Ihania! Tuo auto on kyllä hieno 🙂

 • Reply
  anna
  8.11.2012 at 06:51

  Nuo on kyllä kivoja! ajattelin vähän ostaa tytölle joululahjaksi jonkin talon ja yhden perheen. Mietin vain lähinnä sitä, että onkohan jo käypiä leluja vajaa 3-vuotiaalle..? Kun suosituksena on neljän vuoden ikä. Toinen ja kolmas vaihtoehto olisi jokin vauvanukke tai Disney Animator's collection nukke.

  • Reply
   Gerda
   8.11.2012 at 11:11

   Tähän täytyy kommentoida, että ainakin meillä jo yksivuotias leikkii kovasti noilla. Nappaan vaan pienimmät osat seteistä pois ja kokoan ne yhteen rasiaan. Rasian annan leikkeihin sitten, kun pienikin osaa jo niillä leikkiä. Nämä ovat meillä yksivuotiaan tytön suosikkeja ja kolmevuotias poikakin leikkii näillä paljon. Joulupukki tuonee tytön nukkekotiin huonekaluja ja pojalle tuollaisen perheauton sinisenä. 🙂 Meillä ei siis ole tämän sarjan nukkekotia, vaan sellainen iso puinen nukkekoti, johon nämä kuitenkin sopivat paremmin kuin hyvin. Sylvanian -juttuja löytyy usein todella hyvällä alella BR-leluista ja Toys r usista. Amazonissakin näitä on…. 🙂

  • Reply
   Sini
   8.11.2012 at 12:27

   Anna: Kyllä Aatu noilla ainakin leikki jo, tai tykkäsi hypistellä pupuja ja laittoi niitä taloon ja auton kyytiin. Itsessään nuo ei ole pieniä, mutta ne kaikki oheistarvikkeet on, että ne laittaisin jemmaan ihan pienimmiltä.

   Gerda: Juu, samaa mieltä. Ihan 1-veekin noilla leikkii jo jos ottaa vaan ne pikkuosat pois. Ai en olekaan tsekannut noita amazonista. Kiitti vinkistä!

 • Reply
  RIIKAN BLOGI
  8.11.2012 at 07:03

  Meillekin tulee ja kivoja on..

 • Reply
  Kippuralla
  8.11.2012 at 08:36

  Meille tuli just synttärilahjaksi 5vlle lundbyn nukkekoti, oli tarjouksessa 42e niin ei voinut ohittaa 🙂

  • Reply
   Sini
   8.11.2012 at 12:22

   Voi, olipa edullinen!

  • Reply
   Kippuralla
   9.11.2012 at 07:46

   Joo! Normisti käytetystä pyydetään samaa hintaa-mutta toys ur us osaa yllättää välillä.
   Ei tarvitse suuremmin miettiä että mitä ostaa joululahjaksi sillä aika tyhjä talo on vielä 🙂

 • Reply
  Mindianna
  8.11.2012 at 09:33

  Meillä on jo kaksi taloa, isompi ja pienempi, soutuvene, huonekaluja ja kymmenkunta asukasta (7-henkinen pupuperhe ja sitten palljon muuta). Suurin osa on tullut joulu- ja synttärilahjoiksi. Ensi jouluna tyttö tulee saamaan kummisedältä puumajan, jossa on liukumäki ja kiikkuja ja jotain muutakin. Nämä on tytön suosikieluja Lego Friendsien ohella.

  • Reply
   Sini
   8.11.2012 at 12:22

   Teillähän on vaikka mitä!Näitä onkin kiva alkaa nyt keräilemään!

 • Reply
  Meeri
  8.11.2012 at 09:57

  Minäkin sain saman sähköpostin, johon tyylikkäästi olin unohtanut kokonaan vastata. 😀 Onneksi tämä sun postaus muistutti asiasta. 🙂
  Meillä on paljon Sylvanian Families juttuja, perheitä löytyy varmaan nelisen kappaletta ja lisäksi kalusteita vaikka kuinka kun kalustin Sylvanian Families kalusteilla viime jouluksi Pinjalle nukkekodin, näillä leikitään meillä lähes päivittäin. 🙂

  • Reply
   Sini
   8.11.2012 at 12:23

   No niin, nyt äkkiä vastaamaan!Nuo on kyllä tosi suloisia..

 • Reply
  Anonyymi
  8.11.2012 at 10:55

  aivan ihania!

 • Reply
  Essiina
  8.11.2012 at 11:32

  Onko nämä pysyneet teillä hyvänä?

  Yhden pupun ostin kerran meidän neidille. No pikkuriikkisestä tuttipullosta katosi se pikkuriikkisen-pikkuriikkinen tuttiosa lähes heti ja se pupukin sai pintaansa harmaata pölyä… Kiersi kyllä kaikki käsilaukut ja sängynaluset, taskut yms. 😉 Lähti kyllä pesemällä ja pupun pinta pysyi pesusta huolimatta hyvänä, mutta ajattelin että jos noin herkästi pinta kerää kaikkea niin näihin en kyllä satsaa vielä vähään aikaan jos silloinkaan 🙂

  • Reply
   Sini
   8.11.2012 at 12:24

   Meillä ei ainakaan vielä näy pupuissa mitään, mutta nämä eivät kauaa olekaan meillä vielä olleet. Pinta on tosiaan tuollaista samettista, että varmaankin pöly tarttuu siihen herkästi?!

 • Reply
  Jenni
  8.11.2012 at 11:33

  Meillä on juuri tämä sama talo, kun hankimme sen A:lle 4v lahjaksi. Tykkää kovasti! Lisäksi A valitsi siihen kylpyhuone tarvikkeet ja pienen kissavauvan. Ennestään meillä ollut siis pupuperhe ja kissaperhe. Paljon on leikitty ja paljon varmasti tullaan leikkimään 🙂
  Ainoa miinus on nuo aivan hirvittävän pienet osat, jotka välillä tahtoo löytyä pikkusiskon suusta :/

  • Reply
   Sini
   8.11.2012 at 12:25

   Pitääkin katsella mitä lisäosia näihin on saatavilla. Juu, tuossa autossa tuli mukana semmoisia millin kokoisia ruokia…äkkiä piiloon ne 😉

 • Reply
  Unelma Säleikkö
  8.11.2012 at 17:22

  Mä (!) rakastan tuota sarjaa ja meillekin odotellaan pakettia:) Sarjan "pikkusälä" ei meidän neidin leikeissä toimi mutta hahmot ovat ihania!

  • Reply
   Sini
   8.11.2012 at 21:23

   Nuo puput on kyllä niin suloisia!

 • Reply
  Anonyymi
  8.11.2012 at 18:47

  Nämä ovat niin suloisia!!
  Meillä neiti sai 2-vee lahjaksi leikkipuiston, jossa on keinuja ja trampoliini, tikapuut ja liukumäki. Siinä hiiriperhe leikkii dublo-ukkojen kanssa 😉 Joulupukilta odotetaan tuollaista taloa, joskin taitaa olla vanhempi malli. Muistelen, että on eri värinen (paketti on odottanut jo kesäalesta asti kaapissa..). Olen ostanut näitä siis Stockan alesta ja hullareilta varastoon.
  Yllä mainittuun pölyyntymiseen täytyy kommentoida, että vaaleissa hiirissä pöly näkyy kyllä heti. Varsinkin, kun meillä hiirien pitää olla aina "paljaina".
  KatiM

  • Reply
   Sini
   8.11.2012 at 21:23

   Siellähän ne, kaikki sulassa sovussa 😉 Mäkin ostan yleensä jemmaan jo lahjoja jos sattuu hyvässä alessa tulemaan eteen!

 • Reply
  Marika
  8.11.2012 at 19:48

  Nuo on kyllä suloisia, monesti oon näitä katsonut, mutta ainakaan vielä ei ole tullut ostettua. Olis varmasti tykättyjä tyttöjen leikeissä.

  • Reply
   Sini
   8.11.2012 at 21:24

   Varmasti tykkäisivät teidänkin neidit!

 • Reply
  Hannele
  8.11.2012 at 20:43

  Minä olen myös noihin ihastunut, mutta ihan vielä ei ole tytöllemme ajankohtaista.

  Isäni kertoi, että hän ostaa tytöllemme lahjaksi nukkekodin, kunhan löydän sopivan. En ole vielä sopivaa löytänyt mitä tässä puolisen vuotta olen katsellut : o Mielelläni ostaisin puisen suljettavan. Isäni on jo iäkäs ja haluaa jättää tytöllemme nukkekodin muistoksi. Vielä joitain vuosia sitten hän olisi rakentanut varmaan maailman ihanimman nukkekodin tuosta vaan, mutta nyt ei ehkä enää jaksaisi tai en henno enää pyytää.

  Nuo puput ovat aivan ihania ja varmaan jossain vaiheessa noita hankimme kun tyttömme kasvaa. Ei kyllä enää pistä pieniä tavaroita suuhunsa (kohta 2-v.), mutta silti varon vielä.

  Hannele

  • Reply
   Sini
   8.11.2012 at 21:26

   Voi, ihana isä ♥ Itse tehty nukkekoti olisikin varmasti maailman ihanin, mutta ymmärrettävää ettei isäsi ehkä sellaista enää jaksaisi tehdä. Le Toy Vanin nukkekoti on meillä pysynyt hyvänä ja se on mielestäni tosi kaunis ulkonäöltäänkin.

 • Reply
  -Satu-
  8.11.2012 at 21:09

  Meidänkin tytöllä on juuri tuo samainen pupusetti. Muutkin sarjaan kuuluvat hahmot sekä oheishärpäkkeet ovat aivan ihania! Nuo talotkin ovat kauniita, vaikkeivät ole puisia 🙂

  • Reply
   Sini
   8.11.2012 at 21:26

   Mä just ajattelinkin, että täytyy varmaan hankkia joku muukin eläinperhe vielä tuonne. Ihania!

 • Reply
  -Martze-
  8.11.2012 at 23:30

  Nää on ihania, meillä on jo pari perhettä ja jotain muuta sälää.. tuo talo vielä puuttuu ja vähän makee tuo auto! : )

  Meillä vain neiti ei ole kovin innostunut nukkekotileikeistä juuri nyt.. kai sekin aika tulee taas. Myös nuket on out. : /

  • Reply
   Sini
   9.11.2012 at 07:56

   Tuo auto oli kyllä aika pähee 😉

 • Reply
  Anonyymi
  9.11.2012 at 07:32

  Meillä on sellainen valkoinen pörröinen kissaperhe (persialaiset kissat kai nimeltään?). Ne asustelevat vielä toistaiseksi sellaisessa pienessä puisessa mökissä, riittää hyvin vielä 2,5-vuotiaan leikkeihin (vaikka äiti haluaisikin jo kovasti noita ihania taloja ostaa…;)). Joululahjaksi olen miettinyt kovasti tuota autoa, luulisin, että se olis hitti meillä. Kyselinkin siis sulta vielä, että uskotko sen kestävän 2,5v-vuotiaan leikeissä? Lähinnä mietin, ettei siinä ole mitään tosi ohuita kohtia, jotka helposti napsahtaisivat poikki?

  • Reply
   Sini
   9.11.2012 at 07:57

   Juu auto kyllä kestää!Siinä ei ole mitään ohuita osia, ainoastaan ne pikkuiser ruokajutut mitkä tulee mukana on tosi pieniä. Meillä Aatu on leikkinyt innoissaan tuolla autolla..

Leave a Reply

Lue lisää