Täydelliset saappaat

 Vihdoinkin!
Olen löytänyt täydelliset saappaat!
Näin tutullani aivan ihanat nahkasaappaat ja hän kertoi ostaneensa ne jokin aika sitten nahkapaikasta. Olen siellä syksyn mittaan ravannut moneen kertaan etsimässä sopivia konjakinvärisiä syyssaappaita, mutta lopulta luovutin kun kaupan uutuuksissa alkoi olla vain talvikenkiä. Sieltä ne sitten löytyivät, ihanan pehmeät nahkaiset, matalalla korolla ja ohuella vuorella. Takana on joustokuminauhat, joten sopivat leveämpääkin pohkeeseen ja itsellä ohuempien housujen kanssa ovat ehkä hieman löysätkin, mutta farkkujen kanssa olivat juuri sopivat. Merkki on Rieker ja tuolla mallinumerolla en ainakaan löytänyt mitään kotimaista nettikauppaa mistä näitä saisi, mutta jos Keskisen Kyläkauppaan on asiaa niin siinä vieressä olevasta Nahkapaikasta löytyy 😉 Näitä oli vähän saman mallisia myös nilkkureina, aika ihanat oli nekin!
Takki on Benettonin villakangastakki ja tästä takista tykkään todella paljon, koska siinä on huppu, mitä harvemmin villakangastakeissa on. Ostettu muutama vuosi sitten alennusmyynneistä ja tällaisen samanlaisen voisin ostaa beigenäkin jos jostain sellainen löytyisi…
Muistakaahan osallistua myös edellisen postauksen arvontaan, jossa voit voittaa itsellesi tai lapsellesi lämpöiset EMU saappaat. Sieltä löytyy myös 10% alekoodi Natureshop kauppaan, jossa Emuja on nyt jopa 70% alennuksella!
 • Eppusen kaapilla
  24.11.2012 at 00:27

  No on ne kyllä ihanat saappaat!:) Vähän turhan kaukana vaan on tuo Nahkapaikka että pääsisi shoppailemaan, höh. 😛
  Ja takki on kans tosi kiva! Mun mielestä toi malli on klassikko, ts. että ovat tehneet sitä useampana vuotena eri väreissä (?). Kaunis!:)

  • Sini
   24.11.2012 at 08:40

   Hei tossa joku vinkkasi, että Tampereella on heidän oma liike. Ehkä piipahdetaan sit siellä 😉

  • RIIKAN BLOGI
   25.11.2012 at 20:51

   Joo ja hyvä idea;)

 • Anonyymi
  24.11.2012 at 06:18

  Ainakin Tampereella on Riekerin oma liikekin. Kivoja kenkiä 🙂

  • Sini
   24.11.2012 at 08:40

   Ai on!Tiedätkö missä siellä?

 • Anonyymi
  24.11.2012 at 07:45

  Hei!Tosi tyylikkäät.Rieker on kenkien ykkösmerkki vaikkakin hintaakin löytyy.Voi pitää koko päivän jalassa eikä tunnu jaloissa pahalta.-Katja

  • Sini
   24.11.2012 at 08:42

   Nuo ei musta ollut kovin pahan hintaiset, aika lailla samat kuin esimerkiksi vagabondin saappaat ja tuolla hinta oli 119e. Noissa olikin joku systeemi, että ei pitäisi ollenkaan hiostaa, vaikuttavat kyllä laadukkailta.

 • nelli
  24.11.2012 at 21:11

  Hei nuo saappaat on täydelliset <3 Ihan munkin makuun!!! Ja takki on juu klassikko, Benettonilla on täällä niitä ollut monessa eri värissä nyt syksyllä… 🙂

  • Sini
   24.11.2012 at 23:48

   On vai!Mä niin harvoin benettonin liikkeessä käyn, mutta pittäkin piipahtaa!

 • *JaanaMaria*
  24.11.2012 at 22:47

  Luulin jo et puhut mun saappaista jotka löysin vihdoin tänä syksynä ja ne on riekerit 😀 mut ei sentäs ollu samat 🙂 riekerit on kyl parhaat kengät, niin ihanat jalassa ja nahka niin pehmeetä! kivat noi sunkin! mul ei oo tollasia remmejä ja on hitusen kapeemmat ja lyhyemmät, mut samaa löytyy! ja uskon et noi sunkin on huiput jalassa ja pehmeet 😉 hyvien saappaiden löytäminen on kyl taiteenlaji mulla meni noin 5v 😉

  • Sini
   24.11.2012 at 23:49

   Noi on tosi kivat ja tuo nahka on uskomattoman pehmeää, kuten sanoitkin. Mä ostin viime vuonnakin riekerit (näkyy siinä tyttöjen päivä postauksessa) mutta ne on kunnon talvikengät villavuorella ja vähän liian kuumat näille keleille, tai siis syksyyn.

  • *JaanaMaria*
   25.11.2012 at 22:25

   moikka!
   hih, mullakin on riekerin talvisaappaat lampaanvillavuorella ne on kylläkin mustat 🙂 niitä ois ollut tuonkin väriset! ja joo ne on liian kuumat vielä!

 • Marika
  25.11.2012 at 06:37

  Onpas kivannäköset! Mulla on toisina työkenkinä riekerit, aivan ihanan pehmeät nekin 🙂 merkin saappaita mulla ei ole ollutkaan, pidetään mielessä jahka tarvetta tulee.

  • Sini
   26.11.2012 at 12:43

   Kannattaa tsekata jos tarvetta tulee 😉

 • Anonyymi
  26.11.2012 at 12:35

  Hmm… mulla on nuo ihan samat kengät juuri nytkin jalassa mutta merkki ei kyllä ole Rieker. Nämä on K-kengästä ostetut ja sisäpohjassa lukee että Remonte Borndorf. Onko tosi että voivat olla näin saman näköiset mutta eri merkkiset 🙂

  • Sini
   26.11.2012 at 12:42

   Voihan se olla. Mun omissa luki lapuissa Rieker elaine R3382 Camel ja ostin osastolta, jossa on Riekerin muitakin kenkiä..

  • Anonyymi
   26.11.2012 at 15:29

   Piti oikein googlata asiaa. Näyttäisi olevan siis yhdistemä molempia koska mallin nimi nettikaupassa on Women's Rieker Elaine R3382 by Remonte Dorndorf®

   Eli syykin selvisi 🙂

  • Sini
   26.11.2012 at 15:41

   Ahaa 🙂 katsoin pohjaa ja siellä oli merkki r&d, en tutkiskellutkaan noita tarkemmin muuta kuin, että lapuissa oli se rieker. Hyvät kengät anyway 😉

  • Anonyymi
   29.11.2012 at 21:30

   Dorndorfin kengät ovat tosi hyvälaatuisia! Molemmathan ovat saksalaisia merkkejä, ehkä yritykset ovat yhdistyneet, tmv. Mulla on useammat Dorndorfin sandaalit, ovat todella mukavat jalassa ja kauniit myös. Täytyykin mennä katsomaan, jos niiltä saa talvikenkiäkin!

 • RosaliinA
  29.11.2012 at 12:43

  Todella tyylikkäät! Merkkikin tuttu avokkaista itselle entuudestaan. Kyllä kelpais minullekkin ja juurikin tuo väri ihana!

Lue lisää