Vähän kuvia ja Heppo.fi lahjakortin voittaja

 Jos pienempi oppii uusia taitoja kovaa vauhtia niin oppii tämä isokin.
Nyt viimeisimpänä juttuna on opittu hyppynarulla hyppiminen. Samoin komerossa jo jonkin aikaa ollut hulahulavanne on päässyt pitkästä aikaa käyttöön kun kärsivällisyyttä on tullut vähän lisää ja nyt senkin pyörittäminen onnistuu jo jotenkin. Tyyli on kuitenkin hiukan omintakeinen 😉
Uuden jumppaharrastuksen myötä meillä myös harjoitellaan kotona siltoja, kärrynpyöriä ja kävellään ahkerasti varpailla. Hiukan siisti juttu oli myös luistelukoulusta saatu uusi ”pelipaita”. Ei haitannut, vaikka koko oli vähän iso ja helmat viisti maata, se päällä viihdyttiin kotona koko ilta. Ihana huomata miten tärkeäksi nuo harrastukset on muodostuneet neidille ♥ Hän on niin polleaa kun on ihan omat ”isojen tyttöjen” harrastukset, joihin Aatu ei pääse kun se on ihan vauva vielä 😉
 Tää pienempi kyllä voidan kohta jo palkata narun pitelijäksi 😉
Muutama kuva vielä viime viikolta, ajalta ennen lunta (tosin kaikki on täältäkin jo sulanut).
Oi että miten kaipaankaan aurinkoa, viime aikoina on ollut niin synkkää ja pilvistä 🙁

Ekassa kerhokuvassa on myös käyty ja tämän näköinen neiti lähti aamulla kohti kerhoa…
Vihdoinkin sain myös Heppo.fi lahjakortin arvottua. Ihan hurja määrä kommentteja, kiitos kaikille!
Palkintona oli siis 60 euron arvoinen lahjakortti heppo.fi kauppaan ja onnetar suosi tällä kertaa Kataa kommentilla:
Kata 24 lokakuuta, 2012 09:49
Yhdellä arvalla mukana! Varmaan itselle tilaisin kengät! 🙂
t.Katariina (kata-n@hotmail.com)
Olitkin Kata laittanut tuohon jo sähköpostisi niin laitan sinulle vielä tänään mailia tulemaan!
Onnea voitosta!

25 Comments

 • Reply
  Taaperon tyylillä
  6.11.2012 at 10:50

  ihana tuo eevin mekko <3 sun pitää säilyttää toi jos mä vaik saan joskus 5v päästä tytön!!! Toisin sanoen ostan sen sulta kun jää pieneks <3

  • Reply
   Sini
   6.11.2012 at 12:17

   😀 Äkkiä tytönteko puuhiin 😉

  • Reply
   RIIKAN BLOGI
   6.11.2012 at 18:01

   Sitä mäkin yritän noille vinkkailla 😉
   Mä haluaisin ton pupubodyn..ja onneksi on tehty vauvakin siihen.. Anteeksi välikommenttini 😉

  • Reply
   Sini
   6.11.2012 at 18:54

   😀 Pupubody on niiin ihana!Pakko sun on semmonen saada 😉 Välikommentit on aina sallittuja!

 • Reply
  Anonyymi
  6.11.2012 at 12:01

  Ihania kuvia! Onpa suloinen kerholainen lähtemässä kuvaukseen:) Tuo ekan kuvan Eevin paita on kans ihana! Mistä se on? Meidänkin 5-vee neidille tänä syksynä alkanut luistelukoulu on tosi siisti juttu kun pikkuveli ei sinne pääse;)

  T: Heidi

  • Reply
   Sini
   6.11.2012 at 12:18

   Tuo kissapaita on Zarasta, oli tosi kivaa semmoista pehmoista materiaalia! Hihii, on se niin siitiä kun pääsee yksin johonkin (äidinkin mielestä 😀 )

 • Reply
  Kinuski
  6.11.2012 at 12:04

  Suloisen näköinen tyttönen kuvauskiharoissaan ja -mekossaan! Meillä on tuo sama Zaran kissapaita, on minusta tosi kiva.

  • Reply
   Sini
   6.11.2012 at 12:19

   Kiitos!Mäkin tykkään tuosta zaran paidasta, olisipa ollut muitakin kuvioita kun materiaali on niin mukavaa.

 • Reply
  Pikku hiiri
  6.11.2012 at 12:39

  Ihanan näköisenä Eevi lähti kuvaukseen! Varmasti tulee suloisia kuvia ♥
  (Mua edelleen ihmetyttää ne kaikki vanhemmat jotka vievät lapsensa valokuvattavaksi verkkareissa…)

  • Reply
   Kinuski
   6.11.2012 at 15:30

   Pakko sanoa väliin :), että kaikille ne vaatteet ei ehkä ole yhtä tärkeitä kuin itselle ja rennotkin (tietysti puhtaat!) vaatteet voi olla kerhokuvaukseeen ihan sopivat. Minua sellainen ei ihmetytä tai häiritse, vaikka itse käytänkin aikaa ja vaivaa kuvausasujen miettimiseen ja laittautumiseen.

   Tosin meillä päin en ole kyllä _ikinä_ nähnyt päiväkodissa ja kerhoissa kuvauksessa verkkareita, vaan tytöillä aina mekot tai nätit paidat ja hameet ja pojilla chinot/siistit farkut ja siisti paita tai neule (ja usein vielä jotain hiukan tyyriimpää merkkiä).

  • Reply
   Sini
   6.11.2012 at 17:25

   Mä en juurikaan ikinä huomioi mitä muilla lapsilla on päällä ellei ole jotain todella ihanaa, tai siis semmoiseen kiinnittyy huomio helpommin. Musta tärkeintä on, että lapsella on oman näköiset vaatteet, ettei väkisin pueta kauluspaitaa jos ei muutenkaan ikinä pidetä. Meillä tykätään kerhoon laittaa aina jotkut kivat vaatteet, ei välttämättä mitään hienoa, mutta usein perhekerhossa lapsilla oli vähän samantyylistä päällä. Kotona saattaa olla välillä melkoisiakin yhdistelmiä eikä se haittaa 😉

  • Reply
   Pikku hiiri
   6.11.2012 at 20:33

   Minä olen ehkä ryhtynyt entistä enemmän tarkkailemaan lastenvaatteita PdL edustajan hommien takia. Olen kiinnittänyt huomiota meidän päiväkodin ja koulun ryhmäkuviin ja tosiaan osa lapsista on puettu ihan vaan perus verkkareihin. Minkäänlaista panostusta kuvaukseen ei ole havaittavissa. Minusta on outoa miten vähän Suomessa lasten pukeutumiseen kiinnitetään huomiota. Niissä samoissa verkkareissa tullaan myös päiväkodin/koulun joulu- ja kevätjuhliin. Olen myös nähnyt kirkkollisissa juhlissa (ristiäiset, häät, hautajaiset) lapsia/teinejä pukeutuneena farkkuihin ja t-paitaan. Minusta olisi hyvä totuttaa lapset pienestä pitäen pukeutumaan tilanteen mukaan, mutta ei tietenkään ole pakko olla mitään kauluspaitaa ja kravattia kerhokuvassa! Kinuskin luettelemat pukeutumis vaihtoehdot kuulostavat kaikki hyviltä, niin meidän perheessä kuvauksiin pukeudutaan. Kommenttini tarkoitus ei kuitenkaan ollut aloittaa mitään keskustelua aiheesta 😉 Halusin vaan sanoa että Eevi näyttää ihanalta vaaleanpunaisessa mekossaan ja kuvista tulee varmasti kauniita!

  • Reply
   Sini
   6.11.2012 at 21:14

   Joo mä ymmärsin sun pointin 🙂 Toki juhlissa pitää pukeutua juhliin sopivasti, ilman muuta. Lähinnä vaan just meinasin sitä, että vaikka itse voisin laittaa Aatulle sliparia ja kauluspaitaa kerhokuvaan kun käytetään niitä muutenkin esim synttäreillä jne niin ei välttämättä kaikki käytä niitä koskaan ja luontevaa on, että kerhokuvissakin on sitten sitä "ominta" tyyliä, oli tyyli sitten retroa, raitaa tai mitä tahansa.

  • Reply
   Anonyymi
   7.11.2012 at 09:15

   Hei, päiväkotikuvauksesta vielä. Sinin sanojen mukaan juuri se omin tyyli on ehkä paras. Liian laitetut asut sopivat hyvin yksityiskuvaan, mutta yhteiskuvissa näyttävät ehkä vähän erikoisilta. Tällä tarkoitan esim. tyttöjen morsiusneitopukuja ja kimallesuihkutettuja hiuksia. Siisti asu on hyvä. Ja olen samaa mieltä, että lasten pukeutumiseen kiinnitetään Suomessa vähemmän huomiota. Ja erityisesti lasten hiuksiin. Ulkomailla ihailen aina lasten siististi leikattuja hiuksia. Nättikään mekko ei ole edukseen jos hiukset hampsottavat harjaamattomina/ leikkaamattomina.

  • Reply
   Sini
   7.11.2012 at 09:40

   Samaa mieltä. Ja meilläkään ei esim 1-vuotis kuvassa ollut mitään fiiniä vaan ihan raitapaita ja farkut ja siskolla raitamekko. Tuli ihanan rentoja kuvia, semmoisia oman näköisiä (tai lapsen näköisiä) 😉

 • Reply
  Kirsi
  6.11.2012 at 14:49

  Eevi näyttää kuvissa niin isolta tytöltä. Ylläri et kisupaita Zarasta, mihin aivan liian pitkä matka, tosi kiva.
  Kuvausvaatteet myös söpöt.
  Meillä kans neidillä pari harrastusta mihin saa mennä ihan yksikseen ja ne onkin viikon kohokohtia 🙂

  • Reply
   Sini
   6.11.2012 at 17:26

   Zarassa on kyllä niin paljon kaikkea kivaa, harmi kun harvoi pääsee 🙁 Ai teillä sama juttu!

 • Reply
  Eppusen kaapilla
  6.11.2012 at 15:46

  Ihana Eevi!
  Ja Aatu on selvästi laitettu pyörittämään hyppynarua pikkusiskolle! Söpö!:)

  • Reply
   Sini
   6.11.2012 at 17:26

   Joo, nakki iski Aatulle 😀

 • Reply
  Heini
  6.11.2012 at 20:08

  Aatulla kasvanut tukka! 🙂
  Eevistä on saatu varmasti kauniit kuvat.

  • Reply
   Sini
   7.11.2012 at 09:38

   Joo, oikein kikkarapää 😉

 • Reply
  Anonyymi
  7.11.2012 at 07:29

  Ihana vaaleanpunainen mekko, vaikka yleensä en noin hempeästä väristä tykkää 🙂 Mistä tuo on?

  • Reply
   Sini
   7.11.2012 at 09:39

   Se on Lili Gaufretten mekko, Le Bunuell kaupasta.

 • Reply
  Terhi
  7.11.2012 at 16:53

  Kivoja kuvia <3 Ja lasten oppimisen riemua on aina yhtä mahtavaa seurata.

 • Reply
  *JaanaMaria*
  7.11.2012 at 19:53

  todella nätti eevi, tuli varmasti aivan ihanat kuvat <3
  ja kisupaita tosi nätti, en olekkaan aikoihin ollut zarassa, sinne olisi n.1,5km kotoa muttei tule mentyä kauhean useasti silti keskustaan 🙂 meillä oli juuri myös kuvaus ja se vaatteiden pohtiminen aina yhtä hankalaa 😉 aikaisemmin olen ostanut jotain, nyt mentiin olemassa olevilla. aina jännää onnistuiko kuvat 😉

Leave a Reply

Lue lisää