Voita vapaavalintaiset Emut itsellesi tai lapsellesi

Tässä syksyllä vinkkasin yhdessä postauksessa Natureshopissa olevasta alesta ja sainkin pari viikkoa sitten heiltä sähköpostia, että blogini kautta oli tullut heille aika paljon käyntejä ja he kysyivät olisinko halunnut tehdä heidän kanssaan yhteistyöpostauksen. Itse olen kaupasta tilannut useamman kerran ja kaikki on aina sujunut erittäin hyvin, toimitus on ollut nopeaa ja useimmat ostokseni olen tehnyt lähes 50% alehintaan. Voin siis vain suositella muillekin!
Sähköpostissa kerrottiin, että saisin arpoa lukijoitteni kesken yhdet vapaavalintaiset aikuisten Emu saappaat ja yhdet lasten saappaat. Tämä oli minusta niin mahtava juttu, että ilman muuta suostuin! Sain myös valita meille Emut ja itselleni valitsin lyhytvartiset mustat, joissa on tuollainen nahkaremmi ja Eeville valitsin hattaravaaleanpunaiset hieman pidemmät saappaat. Omani ovat kokoa 39 ja Eevin omat ovat 28 kokoa ja molemmat vastaavat mielestäni hyvin kokoaan.
Mustissa oli maininta tiedoissa, että ”made With Water Resistant Double Face Australian Sheepskin” joten näiden pitäisi kestää hieman kosteampiakin kelejä. Ihan vesikeleille ei varmaankaan kuitenkaan suositella. Sama malli löytyy myös beigenä ja se oli toinen suosikkini näistä kengistä. Hiukan pidempivartiset minulta löytyy, mutta nämä lyhyet on niin helppo vain tökätä jalkaan..
Seuraavaksi siihen arvontaan!
Päätin, että arvon pääpalkintona aikuisten Emu kengät, koska ne ovat arvokkaammat ja sitten kakkospalkintona lasten kengät.
Osallistua voi siten, että kurkkaat alla olevista linkeistä yhdet suosikkikenkäsi ja kirjoitat kommenttikenttään valintasi. Varastotilanne saattaa tuolla muuttua arvonnan aikana, joten valinnan ei tarvitse olla lopullinen ja ei ole väliä laitatko lasten kengät vai aikuisten, kaikki osallistuvat kuitenkin molempien kenkien arvontaan ja lopullisen valinnan saa tehdä voittaja vielä sitten myöhemmin.

Lukijapaneeliin kirjautuneet lukijani saavat 2 arpaa ja muut yhden.
Lukijaksi voi toki kirjautua vielä arvonnan aikanakin, muistathan vain laittaa kommenttiin monellako arvalla olet mukana ja erottuvan nimimerkin.
Naisten Emut löytyvät täältä ja täältä.
Lasten Emut löytyvät täältä ja täältä.
Arvonta alkaa Än-Yy-Tee-NYT ja päättyy 30.11.2012
Natureshopissa on nuo kaikki aikuisten ja lasten Emut nyt alessa ja kokosin tähän vielä muutamia suosikkejani. Osa kengistä on jopa -70% alessa ja esimerkiksi noille alarivin örkkimörkkikengille jää hintaa enää 26 euroa! Natureshopin uutiskirjeessä tuli myös alekoodi, joka käy kaikkiin kaupan tuotteisiin. Tuollahan myydään paljon muitakin merkkejä kuten esimerkiksi Soreleita. Tilauksiin ei myöskään tule postikuluja eikä mitään tullimaksuja, koska tuotteet tulevat Englannista. Myös palauttaminen on ilmaista.
Koodilla NAT-733694 saa siis vielä 10% alennuksen noista alehinnoistakin ja koodi syötetään kassalla sinne ”discount code” kohtaan. Kyseessä on heidän kampanjansa jolloin kaupasta vinkkaaja (eli minä) saa ostoksista jonkun bonuksen käytettäväksi kauppaan ja ystävät (eli te) saatte tuon 10% alennuksen.
Tästä pääsette vielä kaupan etusivulle.

275 Comments

Leave a Reply

Lue lisää