Aleostoksia…mulle!

Olen tehnyt muutamia alehankintoja ihan itselle ja ajattelin, että postailen niistä kun ne saapuvat, mutta koot näyttivät hupenevan niissä aika nopeasti niin vinkkaan näistä jo nyt mikäli jollain olisi tarvetta vastaaville. Koitan saada myös niitä sovituskuvia sitten myöhemmin.

Kuvassa oleva musta laukku ei ole ihan samanlainen kuin mitä itselleni ostin jokin aika sitten, mutta vähän samantyylinen. Vastaavaa laukkua en netistä nyt löytänyt tähän. Kollaasissa on myös ihailemani valkoinen InWearin neule, mutta siitä oli minun koko juuri loppunut kun alen huomasin. Aikaisemmin postaamani Hilfigerin mekko (ja paljon muuta Hilfigeriä) oli nyt 30% alessa  Booztilla jos pikkumustalle on tarvetta! Harmaata villamekkoa olin ihaillut jo aikaisemminkin ja se oli alennettu nyt, Livier farkkulegginssejä tilasin kahdessa värissä. Punainen Vilan takki oli täysi heräteostos ja saa nähdä miltä se päälläni näyttää, malli näyttää kyllä kivalta, mutta en ole ihan varma osaanko tuota väriä käyttää. Katsotaan 😉

Vaatteet poimittu Duetto, Boozt, Stockmann ja Zalando kaupoista, joissa kaikissa on nyt aika hyvät aleprosentit meneillään. Duetosta saa myös ilmaisen postituksen tammikuun loppuun saakka koodilla KAIKKIMITÄOLEN ja Zalandosta 10% alennuksen yli 50e:n ostoksista koodilla zalandoalennuskoodeja12 (norm.hintaisista ostoksista)

1. Gant villamekko
2. Diesel Livier farkkulegginssit
3. Marc O´Polo laukku
4. InWear neule
5. Tommy Hilfiger kotelomekko
6. Vila villakangastakki

Muistatteko kun alkusyksystä kerroin Zalandosta tilaamastani Cintamani untuvaparkasta? Ne myytiin silloin tosi nopeasti loppuun, mutta nyt näytti taas olevan näitä saatavilla useammassa värissä. Voin kyllä kehua tätä takkia, tämä päällä on ulkoiltu -25 asteen pakkasessa eikä yhtään kylmä tullut ja malli on kivan slimmattu. Takit eivät näyttäneet olevan kyllä alessa, itse tilasin takin silloin tuolla 10% alekoodilla ja toivon tästä olevan iloa moneksi vuodeksi, joten mielelläni kunnon takkiin satsasinkin vähän enemmän.

(Sis. mainoslinkkejä)

    Lue lisää