Joulun tunnelmia

Jouluaattona ensin syötiin riisipuuro, sitten hengailtiin yökkäreissä puolille päivin ja katseltiin piirrettyjä. Päivällä käytiin joulusaunassa ja vietiin haudoille kynttilät ja iltapäivällä menimme mummulaan syömään masut täyteen kinkkua ja muita herkkuja. Mummulassa oli paikalla myös kaikki Eevin ja Aatun serkut, lasten mielestä aika mateli niin hitaasti kun pukkia odoteltiin. Saapuihan se pukki vihdoin, Eevi esitti serkkutytön kanssa pukille laulun ja sitten vuorossa oli lahjojen jako. Aatu ei pukin sylissä oikein viihtynyt, uskalsi kuitenkin nopsaa käydä nappaamassa pukin kädestä aina omat pakettinsa 😉

Tämmöistä meillä jouluna….

 • Evelina
  26.12.2012 at 15:18

  Ihania kuvia Sini <3! Onko nämä kuvat otettu lisäsalamalla? Oon kyllä ihan kade teidän kodin vaaleudesta! Mä kun harkitsen sitä lisäsalaman ostoa niin olis kiva kuulla vähän kokemuksia siitä?

  • Sini
   26.12.2012 at 15:55

   Kiitos! Juu on, tähän aikaan vuodesta ei juuri ilman tuota salamaa saa mitään kirkkaita kuvia, no ehkä ihan aamulla päivänvalossa. Mulla on tämä Nissin Di622 MarkII http://www.digitarvike.fi/product_details.php?p=2737
   Olen sen tuolta digitarvikkeesta aikoinaan ostanut kun oli alessa, mutta kannataa kyllä googlata hintoja! Mä olen tykännyt, sillä salaman saa käännettyä 360 astetta eli sen saa osoittamaan ihan mihin suuntaan haluaa. Mullakin tuli silloin mukana tuo bounce, joka pehmentää sitä salamaa, mutta en mä muista sitä koskaan käyttää 😉 En osaa oikein muuta kertoa, koska en muista salamalaitteista tiedä mitään, mutta siis ihan hyvin on pelittänyt tuo mun oma ja sopii canoninkin kameroihin.

 • Mari
  26.12.2012 at 17:04

  Aivan ihania kuvia! 🙂 Mikä kamera sulla on? ja täällä myös kuolaillaan tuota lisäsalamaa, se olis ihan huippu! Otat kyllä kauniita kuvia! 🙂

  • Sini
   26.12.2012 at 17:34

   Kiitos. Mulla on ihan se perus canonin järkkäri, 1000D. Siihen on sitten lisäsalama ja toinen putki. Hävettää kyllä sanoa, että en osaa tuolla kameralla tehdä mitään hienouksia, en ole edes käyttöopasta lukenut ja aikalailla automaattiasetuksilla mennään 😉 Ehkä joskus otan urakaksi opiskella noita vähän enemmän..

  • Mari
   26.12.2012 at 19:15

   Mikä opetteleminen noiden kaikkien asetusten kanssa, itellä pahasti "oppiminen" kesken järkkärin kanssa 😀 Tahtoisin silti lisää putkia ja sen salaman! 🙂

 • Pikku hiiri
  26.12.2012 at 17:45

  Tosi kauniita jouluisia kuvia <3 Ihanat juhla-asut lapsilla ja noi Eevin korkkiruuvikiharat on upeat!

  • Sini
   27.12.2012 at 09:57

   Kiitos ♥

 • Kirsi
  26.12.2012 at 17:53

  Voi näitä teidän pieniä lapsukaisia, niin sävy sävyyn puettu. Täällä aatto tuntui menevän niin nopeasti, ei edes hautausmaalle ennätetty.
  Mutta ihana ja mieleenpainuva joulu oli taas ♥

  • Sini
   27.12.2012 at 09:58

   Menihän se taas nopsaan, onneksi se tulee joka vuosi uudestaan 😉

 • Anonyymi
  27.12.2012 at 06:20

  Ihanat jouluiset kuvat. =)

  Voi miksi se meni niin nopeasti. Täällä nautitaan vapaasta lasten kanssa. Tosin jouluaattona jouduin nuorimman kanssa olemaan esiavun päivystyksessä 3h. Meinas siinä joulu fiilis laskea, kun aika oli 11.00 ja sissään päästi 14.00. No, kaikki sujui sen jälkeen onneksi aivan loistavasti. =)

  • Sini
   27.12.2012 at 09:59

   Voi ei, olipas teillä ainakin erilainen joulu. Toivottavasti siellä voidaan jo paremmin!

Lue lisää