Kotona/Prints

Joulun jälkeen täällä on vähän käynnistymisongelmia arkeen. Ollaan nukuttu myöhään, syöty vähän mitä sattuu ja milloin sattuu…eiköhän se tästä taas pikku hiljaa. Mites teillä, onko muilla vähän sama fiilis?

Nappasin muutaman kuvan kotoa, vihdoinkin kun kuviin on saatu kehyksetkin hankittua ja ne ovat löytäneet omat paikkansa.


 Lastenhuone, Für Neil Moon / RK DESIGN


 Eteinen, seinäkalenteri / Kanelikauppa

Ihastuin Johanna Högvägin printteihin ja tilasin vielä Highway designin kauniin Tringel Trangel julisteen kun sille löytyi sopiva paikkakin (kuva täältä). Juliste on kokoa A2 ja tarvitsisin juuri tuon kokoiset yksinkertaiset kehykset, ideoita mistä löytäisi? Koitin etsiä, mutta juuri tuota kokoa en mistään löytänyt..

Olohuoneeseen kaipasin vähän väriä ja tässä julisteessa oli myös hyvä sanoma muistutuksesi itselle. Kaikki on mahdollista, kun vain muistaa uskoa itseensä!

Olohuone, Higway Design ”The sky´s the limit” sekä ”Tringel Trangel” / HOPS-SHOP
Nyt kuvissa näkyvä pikkumies ja me muut toivotamme teille oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta 2013.
Mitä tahansa voi tapahtua, the sky is the limit!
 • -Auroran&vaavin äiti-
  28.12.2012 at 13:21

  No todellakin on eletty kuin lehmät pellossa! 😉 Ulos raahaudutaan pari tuntia normaalia myöhemmin, päikkäreille mennään siihen aikaan kun normaalisti jo herättäisiin unilta ja illalla kukutaan lähemmäs puolta yötä! Tänään on aloitettu vähitellen siirtyminen normaaliin arkeen ja rytmiin, hieman koville ottaa itse kullakin…
  Ihanaa Uutta Vuotta teidän perheelle!

  • Sini
   29.12.2012 at 11:42

   Sama juttu täällä! Me ollaan vedetty sikeitä 10 saakka aamulla 😉

 • Anonyymi
  28.12.2012 at 17:41

  Ihania nuo taulut ja tuo kalenteri! Ihan samalta kuulostaa kuin meillä: aamulla noustaan kymmeneltä, tietenkään uni ei tule iltapäivällä ja sitten nukahdetaan seitsemältä sohvalle puoleksi tunniksi niin ettei yöunet tule ennen puoltayötä… Syömisiä en viitsi edes miettiä: suklaata, kakkua, pipareita…ja vielä ihan kummallisiin aikoihin. Yritän sujauttaa jonkun hedelmän tai vihanneksen edes johonkin väliin. Mutta eiköhän se tästä ensi viikolla normalisoidu. Ihanaa olla ihan rauhassa kotona ja vain löhöillä ja nauttia lomasta! Ihanaa uutta vuotta teille!

  T: Heidi

  • Sini
   29.12.2012 at 11:43

   Hih, ihan sama juttu!Pikkuiset piparkakku varkaat meillä hiippailee tuolla keittiössä ja muruja seuraamalla pääsee niiden jäljille kun jossain pöydän alla niitä mussuttavat 😉

 • -Jassu-
  28.12.2012 at 18:11

  Samma här, ihan järkyn kankeaa menoa ollut joulusta lähtien. Mitään en meinaa saada aikaiseksi ja ainoa mikä osoittaa sinnikkyyttä on mun mahaturvotus. öööööö. Kaiken lisäksi olen saanut oman unirytmini entisestäänkin sekaisemmaksi, nyt nukuttaisi klo 18 illalla ja klo 00-02 olisin ihan pirteä. :-/

  Mutta kyllä se taas tästä!
  Oikein mukavia välipäiviä teillekin!

  • Sini
   29.12.2012 at 11:43

   Joo, maha on kuin mikäkin ilmapallo. Huh huh, rankkaa aikaa tämä joulu 😉

 • Heini
  28.12.2012 at 20:57

  Kivoja kuvia!
  Vaikka me mentäis myöhemmin nukkumaan niin aamulla on tismalleen sama heräämisaika kuin normaalistikin, klo 7. Joten rutiinit ovat pidettävä ennallaan. Voi että, kun oliskin kiva nukkua lasten kanssa vaikka ysiin asti!!! 🙂 No jos sitten, kun lapset ovat teinejä…

  • Sini
   29.12.2012 at 11:44

   Joo, ehkä sit teininä unet maittaa pidempään!Meillä on molemmat aamu-unisia, mun onni 😉

 • Kaisa
  29.12.2012 at 11:26

  Voi mitkä ihanat vaatteet poitsulla! Nuo keltaiset housut. <3 Ja kauniita sisustushankintoja, näyttää passaavan teille kuin nenä päähän.

  • Sini
   29.12.2012 at 11:44

   Keltaiset sammarit on kyllä ♥
   Kiitos, kiva saada vähän väriä tänne!

 • Terhi
  29.12.2012 at 11:28

  Nättejä juttuja ja awws kuinka söpö pieni tähtitakkinen poika!

  Täällä samoja käynnitysmisongelmia… ulkoilut venyy iltapäivälle (pelkästään), heräillään kympin maissa ja syödään herkkuja joka päivä… Toisaalta eikös se ole näiden välipäivien tarkoituskin vähän? 🙂

  • Sini
   29.12.2012 at 11:45

   Joo, on se! Mä oon tuhonnut jo aika monta suklaalaatikkoa, pakko syödä äkkiä ne pois, ettei ne huutele tuolla kaapissa 😉

 • Satu
  30.12.2012 at 13:39

  Ihania sisustustauluja. Kurkkailin nuo verkkokaupat oitis läpi, omassa hetkisessä arjessa ei vain tule löydettyä niitä kivoimpia putiikkeja hankkia sisustustauluja, joten tämä postaus tuli tarpeeseen. Kiitos 🙂

  • Sini
   30.12.2012 at 17:34

   Kiva juttu, että oli hyötyä! Tuolta löytyy kyllä kaikkea kivaa!

Lue lisää