Mukava viikonloppu

 Heippa ja terkut Vaasasta!
Pahoittelen etten ole ehtinyt vastata viesteihinne enkä laskemaan Emu arvonnan arpoja vielä,
mutta palaan niihin pikimmiten nyt kun olen taas koneen ääressä. Vietimme viikonlopun mieheni siskon perheen luona Vaasassa ja täytyy taas todeta, että aika kyllä rientää kun on hauskaa ja paljon pidempäänkin olisimme voineet olla. Kiitos vielä mukavasta viikonlopusta ja nähdään pian!
Eevi on aina niin innoissaan nähdessään serkkujaan ja heti kotiin päästyämme hänen pitikin soittaa heille ja kertoa mitä tonttu oli tuonut joulusukkaan kyläilyreissun aikana 😉 Heti perjantaina kävimme elokuvissa katsomassa sen uusimman Twilightin ja lauantaina me ”tytöt” pyörähdimme kaupungilla tekemässä muutamia hankintoja pukinkonttiin. Lasten mentyä nukkumaan me aikuiset istuimme iltaa ja pelasimme lautapelejä, ihan parasta viihdettä kun ei oikeasti enää vanhana jaksa mihinkään lähteä 😉

 Ostosreissulta napattu kuva, 
ihan ei tuo kohdistaminen onnistunut kun puoli päätä puuttuu 😀 Nyt se kaivattu talvi sitten ainakin tuli, meillä nimittäin kotona mittari näyttää nyt -22 astetta eli untikan saa kaivaa itsllekin esiin!

 Serkukset ♥
Sunnuntaina kävimme joulumarkkinoilla ja sieltä löytyi myös muutama kiva pieni joululahja. Ilo kääräistä pakettiin jotain hiukan erilaista ja mikä parasta, kotimaista käsityötä! Markkinoilla olikin monia ihania pieniä käsityöläisten kojuja ja ei voinut muuta kuin hämmästellä miten joillakin on taito tehdä itse jotain niin kaunista. Nappasin muutaman kuvan myös tuolta kun kamera oli laukussa mukana.
Ylistarossa sijaitseva Wanhan Markin koju oli täynnä suloisia saippuoita.
Nuo lasipullot ovat myös hauska idea pukinkonttiin ja palasaippuoita löytyi vaikka minkä tuoksuisia. Omat suosikkini olivat omena ja viinirypäle. Googlettamalla löysin myös heidän nettikauppansa ja samoja tuotteita on myynnissä myös siellä, kannattaa kurkata!

Toisesta ihanasta kojusta löytyi käsintehtyjä pupuja, koriste-esineitä sekä noita söpöjä nahkarukkasia, joissa oli tähtiaplikaatio. Nuo konjakin väriset olivat todella kivat, mutta kun akuuttia rukkastarvetta ei ole niin en sellaisia meille ostanut. Samassa kojussa oli myynnissä myös Lundmyr of Swedenin vaatteita ja sain kyllä käyntikorttiin nettiosoitteen, josta voisi ostaa noita käsityönätehtyjäkin, mutta siinä oli varmaankin joku virhe, sillä osoite ei toiminut. Kuitenkin Lundmyrin vaatteita löytyy netistä täältä ja käsitin, että sama henkilö tekee noita muita tuotteita itse, joten varmasti tuota kautta voi niistä kysäistä jos joku kiinnostui.
Myös näillä markkinoilla oli iso koju täynnä englantilaista toffeeta mitä erilaisemmissa makuyhdistelmissä.
Olen näitä aikaisemmin joskus ostanut ja tosi hyviähän ne ovat, mutta aika suolaisen hintaisia sillä kilo maksaa 29 euroa ja yksi karkkikin painaa melkoisesti, joten äkkiä tuleekin pussille hintaa kun noita alkaa sinne keräilemään.

Kotiin lähtiessä kassista löytyi sitten erilaisia saippuoita, useampi pussi herkullisia ruisnappeja sekä Eeville pikkuinen hello kitty yövalo. Näillä kyläilyreissuilla kyllä ihmettelen aina tuota mukana olevaa tavaramäärää ja mitään suurempia ostoksia ei olisi voinut tehdäkään sillä automme oli tupaten täynnä jo muutenkin 😉

Ai niin ja olihan reissussa tietysti mukana tämä pikkumieskin!
Sattuiko joku lukijoista käymään tuolla markkinoilla?

Vinkkaan tähän loppuun vielä Lilliksen joulukalenterista eli kaupassa on joulukuun ajan aina päivittäin vaihtuva tarjous ja esimerkiksi tänään 3.päivän tarjouksena on kaikki Mayoral merkin vaatteet -35%. Mayoralilta löytyy tosi nättejä neulemekkoja, jotka sopivat hyvin jouluun, mutta menevät muulloinkin. Alennus koskee myös jo alennettujakin tuotteita ja sen saa koodilla ”kalenteri3”

23 Comments

 • Reply
  Eppusen kaapilla
  3.12.2012 at 05:22

  Toi sun parkatakki on aina vaan niin ihana!
  Kuulostaa kivalta matkalta, aivan ihania kuvia. 🙂
  Mistä tollaisia pupuja saa, joita on tossa neljännessä kuvassa alhaaltapäin?

  • Reply
   Sini
   3.12.2012 at 08:42

   Kiitos! Nuo puput oli tuossa samassa kojussa kuin hanskat ja myyjä kirjoitti nettiosoitteen käyntikorttiin, mutta osoitteessa oli joku väärin ja en löytänyt kauppaa. Sama myyjä myi noita lundmyrin vaatteita niin tuosta linkistä pääsee sinne sivuille ja sieltä voi varmaankin kysäsitä myös noita käsitöitä.

  • Reply
   Anonyymi
   3.12.2012 at 08:52

   hei, puput löytyi kyseiseltä sivulta more… kohdasta, oikealla yläpalkeissa ;)pitääpä poiketa kyseisessä liikkeessä, ihania tuotteita.

  • Reply
   Sini
   3.12.2012 at 09:08

   No siellähän ne oli!Kiitos kun kerroit. Ihanat oli ne prinsessan tossutkin!

 • Reply
  titti
  3.12.2012 at 05:59

  Sukulaiset on rikkaus, vaikka joskus tuntuu et ne ärsyttäisikin 🙂 Mulle ainakin serkut on ollut aina tosi tärkeitä ja hyvin läheisiä, melkein niin kuin sisaruksia.

  Olis ihana päästä joskus käymään joulumarkkinoilla, juurikin tuollaisilla hieman isommilla eikä paikallisilla kahden pöydän markkinoilla 😉

  • Reply
   Sini
   3.12.2012 at 08:43

   Niinpä, meillä ainakin Eeville nuo serkut ovat tosi tärkeitä ♥

 • Reply
  Annukka
  3.12.2012 at 06:56

  Hei! Vinkkaisitko, mistä muualta löytisi Mayoralia? Tarvisin harmaan tai ruskean ruutuvillamekon nahkavyöllä koossa 98 cm. Nuo on harmillisen niukkaa kokoa, vai?

  • Reply
   Sini
   3.12.2012 at 08:45

   Heippa! Ainakin stockmann, bobo ja pikku minea myyvät myös mayoralia ja muistaaksni koot ovat hiukan naftia juu.

  • Reply
   Jasmin
   3.12.2012 at 20:28

   Myös Jasmin http://www.jasmin.fi myy Mayoralia!

 • Reply
  Pikku hiiri
  3.12.2012 at 07:14

  Tosi kivoja kuvia! Ihastelin jo tuota Eevin takkia edellisessä postauksessa ja halusin liittyä jonotuslistalle kunhan se jää pieneksi 😉 Tuollaiset joulumarkkinat ovat niin ihania <3 Minäkin innostun aina tuollaisista saippuoista!
  Olen myös ostanut Mayoralilta joulumekon 🙂

  • Reply
   Sini
   3.12.2012 at 08:47

   Voi anteeksi, unohdin vastata siihen kokonaan! Toki takki joutaa teille kun on pieni, pidetään mielesstä! Hih, me ollaan aika samanlaisia 😉

 • Reply
  anna
  3.12.2012 at 09:14

  Tuttuja näkymiä =) Ei tullut käytyä tällä kertaa joulumarkkinoilla, vaikka lähellä asutaankin.

  • Reply
   Sini
   3.12.2012 at 11:50

   😉 Vaasa on ihana kaupunki!

 • Reply
  Kippuralla
  3.12.2012 at 09:46

  Me käytiin jyväskylässä joulumarkkinoilla, mutta mukaan tarttui vain valkoiset nahkarukkaset kun meillä on yksi vilukäsi 🙂

  • Reply
   Sini
   3.12.2012 at 11:51

   Tuollakin oli nahkarukkasia, sovittelin niitä ja voi miten lämpöisiä ne olikaan!

 • Reply
  Meirän Maja
  3.12.2012 at 11:46

  Kannattaa muuten kesän tullen lähteä ihan livenä tuonne Wanhalle Markille, on ihana kokemus lapsille, kun kotieläimet tallustelee vapaasti pitkin markkia.
  Saako muuten joulukuussa jo tehdä suunnitelmia kesäksi?

  • Reply
   Sini
   3.12.2012 at 11:51

   Tiedätkö viime kesänä jo piti mennä sinne eläinten vanhainkotiin, mutta jotnkin se jäi ja lupasin, että ensi kesänä ehdottomasti mennään! Totta kai saa suunnitella 😉

 • Reply
  Marika
  3.12.2012 at 11:47

  Kiva viikonloppu ollut teillä 🙂 Ihania kuvia, jotenkin Vaasa on niin kiva kaupunki, jonkun verran siellä tullut nuoruudessa oltua ja olinpa jo muuttamassa sinne lukion jälkeen, oli kämppäkin jo hommattuna, mutta sitten tie veikin Helsinkiin, kun opiskelupaikka aukeni sinnekin.
  Aivan ihana tuo Mayoralin mekko ja monta muutakin kivaa juttua taas tähän talveen, merkin vaatteita löytyy myös paikallisesta Trendy Kidsistä, jolla on myös nettikauppa.

  • Reply
   Sini
   3.12.2012 at 11:52

   Vaasa on tosi nätti kaupunki. Ai, mulle olikin ihan uus juttu, että olit sinne menossa 😉 Kiitos trendy kids vinkistä!

 • Reply
  Meeri
  3.12.2012 at 17:14

  Kiva viikonloppu ollut teillä, Pinjalle on vasta tulossa ensimmäinen serkku, joten Pinjalla ei vielä ole serkkukavereita leikkikavereinaan.
  Minä olin myös joulumarkkinoilla viikonloppuna, tosin ihan niinkin hauskassa hommassa kuin töissä. 🙂 Sunnuntaina vähän kiertelin pikaisesti ennen kun lähdin kotiin, mukaan tarttui iso köntti ihanaa virolaista savujuustoa ja ruislimppu, tosin limppu tuli jo syötyä. 😀 Lisäksi ostin itselleni kivoja huopahelmiä eri väreissä, ovat tosi kivan näköisiä yksivärisen mekon kanssa. 🙂

  • Reply
   Sini
   3.12.2012 at 22:44

   Ai sä olit siellä töissä! Mut vähän erilainen ympäristö kuitenkin kun normaalisti 😉 Nams, tuo limppu on niin hyvää, helposti tulee syötyä liikaa, ainakin mun 😉

 • Reply
  -Satu-
  3.12.2012 at 21:48

  Kylläpäs teillä on ollut mukavan kuuloinen viikonloppu.

  Aivan mielettömän herkullisen näköisä saippuoita. Niitä tekisi melkein mieli maistella 😀

  Tuli nyt mieleen, että kysytkö aina erikseen luvan kuvaamiseen kaupassa tai jollain kojulla ollessa? Periaatteessahan julkisissa paikoissa saa kuvata aina eikä kuvaamista voi edes millään kieltolapulla estää. Nykyisin vaan monissa paikoissa näkyy niitä "kuvaaminen kielletty"-kylttejä.

  • Reply
   Sini
   3.12.2012 at 22:46

   Nuo oli kyllä aivan ihania, täytyykin varmaan yksi jättää itselle käyttöön 😉 Mä en ottanut kuin muutamassa kojusta kuvan niin kysyin joo, että sopiiko. Ihan iloisin mielin kyllä kaikki siihen suostuivat.

Leave a Reply

Lue lisää