Stockmannin muumimukeja saa taas ja EMU arvonnan voittajat!

Jäikö joku ilman tätä Stockmannin 150v muumimukia viimeksi?Kyseiset mukithan myytiin loppuun supernopeasti ja edelleen niitä tietysti saa ostaa tuplasti kalliimmalla huutiksesta, mutta hyviä uutisia sillä nyt niitä saa taas kaikista Stockmannin myymälöistä sekä verkkokaupasta! Kannataa hakea heti omansa sillä mukeja on myynnissä rajoitettu erä, tällä kertaa myös ostorajoitus 6kpl/henkilö.

Mukit olivat aamulla jo loppuneet, mutta nyt niitä saa taas verkkokaupasta!!

 Mukin löydät täältä.
(Sis. mainoslinkin)

Stockmannilla on nyt myös 16.12 saakka miesten vaatteet ja jalkineet -20% alennuksessa.
Tuotteet löydät tästä.

Myös Bootzilta tuli uutiskirjeessä seuraavat alekoodit eli tilauksen suuruudesta riippuen joko 10% tai 20% alennus tilauksen loppusummasta, ilmainen toimitus yli 49 euron tilauksiin. Bootzilla on nyt alkanut myös jouluale ja osa tuotteista on jopa 50% alennuksessa.

Ja sitten ne EMU arvonnan voittajat. Kiitos kaikille osallistuneille ja mielelläni olisin näitä arponut ihan jokaiselle! Arvoin ensiksi aikuisten kenkien voittajan ja jäljelle jäävien arpojen kesken lasten kenkien voittajan.

Vapaavalintaiset aikuisten EMUt voitti anonyymi nimimerkillä ”Riikinkukko”
Anonyymi 24 marraskuuta, 2012 10:50
Yhdellä arvalla mukaan. Suosikkini ovat Emu alba saappaat.
– riikinkukko-
Vapaavalintaiset lasten EMUt voitti kirjautunut lukija Auroran&vaavin äiti:
Auroran&vaavin äiti- 22 marraskuuta, 2012 13:20
Mahti
arvonta!!! Kahdella arvalla mukaan. Vaikea valita, mutta lemppari olisi
varmaan Emu Austria Stinger High. Luulen, että meilläkin tyttö olisi
aika onnellinen vaaleanpunaisista popoista 😉
auroranjavaavinaiti(at)luukku.com
Laittaisitteko minulle sähköpostia kaikkimitaolen(ät)gmail.com ja kerron tarkempia yksityiskohtia.Toivotaan, että palkinnot ovat mieluisat!

Natureshopin alesta tilasin pukinkonttiin lämpöisiä tossuja ja katsoin juuri, että tossuista ja saappaista on edelleen ihan hyviä alennuksia voimassa. Myös tuo suosittelijakoodini NAT-733694 on yhä voimassa ja koodilla saa siis 10% alennuksen tilauksen loppusummasta. Lopussa pari kuvaa Lindexin Littlephant malliston bodysta, joka on minusta todella söpö. Tilasin housutkin samalla kuosilla sekä toiset raidalliset, mutta niissä materiaali ei mielestäni ollut kovin kivan tuntuista ja vaikuttivat siltä, että nyppyyntyisivät helposti, joten palautukseen lähtivät ne. Body on matskultaan joustavaa trikoota ja minusta olisi ollut hyvä, jos housutkin olisivat olleet tätä samaa materiaalia.

 • Marru
  14.12.2012 at 08:49

  Hei. Paljon olen käynyt blogiasi lukemassa mutta nyt vasta sain vihdoin ja viimein liityttyä lukijaksi. Kiitti muumimuki vinkistä. Voi kun ehtisi saada oma 🙂

  • Sini
   14.12.2012 at 09:19

   Kiva kun liityti!Ja toivotaan, että sait mukin!

 • *JaanaMaria*
  14.12.2012 at 09:01

  meillä mies oli klo 9 stokkalla (en ollenkaan käskenyt sinne 😀 ) ja meno kuulemma kuin hulluilla päivillä 😉 kaksi mukia kuitenkin kotiutui meille. Tuo lindexin bodi on ihana! meille niitä tuli kaksi kpl; molemmille tytöille omansa, tykkäsin! ja se kiva piristys muuten hempeään 😉

  • Sini
   14.12.2012 at 09:43

   Osaan kuvitella mikä ryysis siellä on ollut!hyvä kun sait teille mukit 😉

  • *JaanaMaria*
   14.12.2012 at 10:19

   arvasin että verkkokauppa jumittaa ja ne menee heti 🙂 meillä on kanssa ihan normikäytössä kaikki! 3,5v muumifani rakastaa valita mistä tänään juo, usein se on joku pinkki 😉 kaksi tuli meille sen takia kun nyt oli etukuponki yli50e ostoksesta -10e 😉 silkkaa säästöä 😀 hihi … jotain mies pärisi mut sinne meni kumminkin, selitti vaan et ihmetteli sitä hirveetä ryysistä aamulla ja ettei kaikki voi olla matkalla stokkalle ja kolmanteen kerrokseen mutta kyllä olivat ja siellä revittiin laatkoita 😀 kiva pistää toinen aina hoitaa tämmöset 😀 tuliko teille Sini mukia?

  • *JaanaMaria*
   14.12.2012 at 10:21

   pakko lisätä et ei mulla ole mitään Pakko saada kaikki mukit, mutta tässä oli sellasta kivaa vanhaa henkeä ja ihanan hemppis samalla niin olihan se kotiutettava 😉

  • Sini
   14.12.2012 at 10:27

   Hihii, voin kuvitella sun miehen ilmeen siellä 😀 Mä tilaisn viimeksi yhden mukin ja nyt tilasin toisen, molemmille lapsille omat. Ja joo, ei munkaan elämä muumimukeihin kaadu vaikka en olisi saanutkaan kun en muutenkaan niitä intohimoisesti keräile.

  • *JaanaMaria*
   14.12.2012 at 10:32

   nauroin itekkin kun kuvittelin ja viesti oli aamun piristys kun kuvaili tilannetta miten sai mukit 😀 meil jäi yksi lapsi ilman mukia mutta onhan noita muita 😉 kun ei kaikkia tosiaan ole 3kpl.. ja ei tota raaskinut niin montaa ostaa 😉 ei voinut kellekkään nakittaakkaan lahjavinkiksikään kun siellä ois sit pitänyt rynniä, et saa antaa meille lahjan 😀 mun äiti on noita mukeja välillä mulle antanut mm. sen muumit 65v joka on kaunis muki.

 • Saana
  14.12.2012 at 09:14

  Muumimukit taisivat mennä samantien, ja moni jäi taas nuolemaan näppejään. Onneksi itselläni ei ole niin suurta muumimukihimoa, että viitsisin sellaisesta maksaa edes 29,90 euroa saati sitten niitä Huutonetissä pyydettyjä hintoja.

  On meilläkin vino pino erilaisia muumimukeja, mutta en mä niitä mitenkään keräile. Ihan normaalikäytössä ovat lukuun ottamatta muutamaa vanhempaa mukia.

  • Sini
   14.12.2012 at 09:45

   Joo nyt näytti jo loppuunmyytyä. Äkkiä ne meni taas. Meilläkin on kaikki ihan käytössä enkä ole ikinä ostanut mitään vanhempia mukeja, kaikki siis ihan normaalihinnalla kuapasta ostettuja.

 • Sari - MrsAgatha
  14.12.2012 at 09:33

  Nuo Lindexin Littlephant-jutut on kyllä ihania, harmi että kokoja oli vain pienille! 🙂

  • Sini
   14.12.2012 at 09:46

   On kyllä tosi kiva mallisto!

 • Meeri
  14.12.2012 at 09:44

  Minäkin jäin muumimukista paitsi, sivut toimivat niin hitaasti ja sillä välin ehti mukit loppua, mutta eipä tämä minua haittaa, en ole niinkään näiden perään, vaikka kivoja toki on, mutta en näitä mukeja keräile vaan tulevat ihan arkikäyttöön kahvikupeiksi, joten minulle kelpaa muunlainenkin muumimuki. 🙂

  • Sini
   14.12.2012 at 10:29

   Voi harmi 🙁 Sivut olivat kyllä ihan jumissa, että oli tuuria matkassa kun tilaus meni läpi..

 • Sini
  14.12.2012 at 11:39

  Mukeja näytti taas tullen lisää verkkokauppaan!

  • Meeri
   14.12.2012 at 12:47

   Ja nyt jälleen loppuunmyyty, jäin taas ilman, hitto pitäkööt mukinsa. 😀

  • Sini
   14.12.2012 at 12:55

   Eikä!Kannattaa kurkata vielä myöhemmin jos niitä tulis taas.

 • Anonyymi
  14.12.2012 at 11:45

  Moikka! Kysyisin noista Emuista, että vastaavatko kokoaan? Itselläni on Uggit ja himottaisi tilata nuo, mutta kokoasia mietityttää. Myös pojalle meinasin tilata, mutta arvon kahden koon välillä. Kiitos vinkeistä etukäteen 🙂

  • Sini
   14.12.2012 at 12:00

   Minusta nuo vastaa hyvin kokoaan ja liian isoja ei missään nimessä kannata ottaa kun tuo nahka vielä vähän käytössä joustaa. Eevillä on talvikengissä koko 28 ja samassa koossa otin hänelle nuo emut ja ne olivat juuri sopivat.

 • Anonyymi
  14.12.2012 at 13:32

  Meillä mies jonotti jo aamulla nettikaupasta mukia mutta ei tullut sinne ollenkaan:/
  Meillä kerätään ja kaikki muut meillä on paitsi tuo ja varmaan joudutaan ostamaan isolla rahalla huutiksesta. Mies on valmis maksamaan siitä vaikka satasen minä en niinkään mutta kokoelmaan se olisi pakko saada. Meillä mukeja ei käytetä vaan ne on lukkojen takana vitriinissä

  • Sini
   15.12.2012 at 10:12

   Höh, harmi kun ette saaneet 🙁 Toivottavasti löydät vielä kohtuu hinnalla jostain!

 • Anonyymi
  14.12.2012 at 16:47

  Mä muistin sattumalta päivällä että tänäänhän niitä piti tulla lisää ja kurkkasin nettikaupasta huvikseni, en uskonut että niitä siihen aikaan enää on. Mutta kappas, niin lähti molemmille pojille vielä joululahjaks omat mukit 🙂 Kiva kun oon jotain noita kausimukeja keränny poitsuille. Hyvää joulun odotusta. T:Heli

  • Sini
   15.12.2012 at 10:12

   No mutta, sullahan oli hyvä tuuri!Kivat lahjat saa pojat! Ja kiitos samoin.

 • 5xmamma
  14.12.2012 at 19:02

  Itäkeskuksessa noita oli vielä illallakin. Ja ostin sieltä työkavereille. Huomenna menen vielä käymään muuten asioilla, jos joku on kuppia vailla, voin sen napata mukaan, jos siellä vielä niitä on.

  • Johanna
   14.12.2012 at 21:30

   Minä olen mukia vailla! Maksan postikulut, jos onnistut mukin saamaan!

 • -Martze-
  14.12.2012 at 19:40

  Mä ostin kaksi noita muumimukeja jo silloin ekalla kerralla kun niitä myytiin. Satuin olemaan (kummallista) juuri koneella kun Stockmann niitä mainosti fb:ssa. : ) Silloin ei varmaan monikaan ajatellut että loppuisivat niin pian..

  • Sini
   15.12.2012 at 10:13

   Joo suosio taisi yllättää kyllä kaikki 😉

 • Zri
  15.12.2012 at 06:12

  Moi Sini!

  Huhheijaa, onpas lapset kasvaneet 🙂 olen lukenut blogiasi n. vuosi sitten viimeksi ja nyt löysin tieni tänne uudestaan 🙂 pidän tyylistäsi kirjoittaa arkisista asioista ja kuvistasi. Keep up the good work ja ihanaa joulun odotusta!

  • Sini
   15.12.2012 at 10:13

   Moikka ja kiva kun löysit tänne taas!kyllähän ne on kasvaneet ihan silmissä. Mukavaa joulunodotusta teillekin!

Lue lisää