Talven parhaat popot ja kenkäale

Molemmille lapsille ostin täksi talveksi Pikkujaloista Arauto Rapin talvikengät ja ne ovat osoittautuneet mielestäni ihan loistaviksi! Aatulla on mustat nauhalliset, joissa sivussa on myös vetoketju ja Eevillä hiukan pidemmät vetoketjulliset saappaat. Eevillä oli viime vuonna sama nauhallinen malli kuin Aatulla nyt, mutta hopeisena. Alussa vetoketjut olivat molemmissa hiukan jäykät, mutta käytössä ne ovat löystyneet ja luistavat nyt hyvin. Eevillä ei mikään kovin paksu pohje ole ja saappaissa ei ainakaan meillä tarvitse edes vetoketjua avata saadakseen ne jalkaan ja villahaalari mahtuu väliin myös. Malli on siis ainakin meillä osoittautunut tosi hyväksi ja toivon mukaan ensi vuonnakin tätä samaa mallia tulisi.

Aatun omissa olen löysännyt nauhoja reilusti ja hänenkään kengissä ei vetoketjua tarvitse avata vaan kengän saa vain tökätä jalkaan ja se pysyy silti hyvin jalassa eikä hölsky. Kengät olivan molemmat uutenakin hiukan epätasaisen väriset enkä ole niitä käsitellyt nyt mitenkään. Aatun kengissä näkyy kärjissä naarmuja, mutta ne saisi lankilla peitettyä jos haluaisi. Eevin kengät ovat mielestäni nätisti kuluneet, tai tuossa mallissa ja värissä kuluma ei haittaa ollenkaan.

Pikkujaloissa on tänään alkanut ale ja mm nuo meidän kengät löytyvät alennuksesta ja paljon muutakin!
Ensi vuodeksi olisi Aatullekin ihanat nuo samanlaiset saappaat kuin Eevillä on nyt, mutta mustana!Me varmasti luotetaan ensi vuonnakin Rapin kenkiin, paksu villavuori on pitänyt varpaat lämpöisinä ja tex-käsittely kosteuden poissa. Mitkä kengät teillä on osoittautuneet parhaiksi?

Loppuun vielä vinkki niille, jotka tykkäävät Henri Lloydin vaatteista. Tänään alkoi nimittäin merkin kampanja Campadrella ja itselleni onnistuin nyt saamaan tuon raitamekon, joka tuntui olevan loppu joka paikasta. Myös merkin parkatakit on aika ♥♥♥

Campadrelle pääset tästä.
(sis mainoslinkin)

 • Anonyymi
  27.12.2012 at 13:52

  Hei!
  Onko tuo nettikauppa ihan turvallinen ja ok?
  Ihmettelin vain huonoa Suomen kieltä teksteissä.
  Olen niin noviisi näissä nettiostoksissa, että on pakko varmistaa sulta. Mekko kiinnostaisi kovin.
  Tiina

  • Sini
   27.12.2012 at 14:41

   Kyllä on, olen sieltä itse tilannut useamman kerran eikä ongelmia ole ollut. Alunperin firma taitaa olla ruotsalainen, olisiko käännöksissä tullut jotain mokia. Tilauksissa sanotaan aina lähetysajankohta, joka on yleensä 2-3 viikkoa tilauksesta eli tuotteet saapuvat hiukan hitaammin kuin norminettikaupoissa, mutta perille on mulla aina tulleet.

 • Anonyymi
  27.12.2012 at 17:50

  Mulla on tuo Lloydin mekko kaikissa kolmessa värissä ja on ihan paras <3 Niin ihana päällä.

  Jenni

  • Sini
   28.12.2012 at 12:02

   Voi, en malta odottaa sen saapumista!

  • Anonyymi
   29.12.2012 at 14:58

   Toinen anonyymi kyselee ton mekon mitoitusta? Mikä koko Sinillä on, S?

  • Sini
   29.12.2012 at 15:05

   Mä otin s koossa, mulla on toinen lloydin mekko kanssa siinä koossa ja se ainakin vastaa hyvin kokoaan.

 • Anonyymi
  28.12.2012 at 06:28

  Arauto Rapin kengät meilläkin olleet ihan ylitse muiden :). Tepsujen jälkeen jo huolestuin löytyykö korvaajia, mutta Rapista on tullut näin kahden talven aikana meidän talvien luottokengät. Ihania postauksia taas! Tänne blogiin, kun tulee, on vähän sellainen olo kuin kotiin tulisi :D. Saanko vielä kysyä, kun sulla noita EMUn saappaita on, että kannattaako ottaa omaa kokoa vai todella ainakin kokoa pienemmät kuin normaalisti? Netissä on niin ristiriitaista tietoa asiasta :/.

  Oikein hyvää uutta vuotta teille kaikille!

  -Katja

  • Sini
   28.12.2012 at 12:04

   Sama juttu täällä, ihan mahtavat kengät! Voi kuinka kiva kuulla, kiitos! Mä olen aina ottanut normaalia kokoani, tosin mulla on 38/39 ja vähän mallista riippuen koko vaihtelee. Mustat nyörilliset emut on 39 ja sama malli konjakin värisenä 39 oli taas vähän reilumpaa kokoa eli niidenkin sisällä saattaa olla vaihtelua.

   Ihanaa uutta vuotta sinnekin!

 • Anonyymi
  1.1.2013 at 06:07

  Heips, minkä kokoisina sinulla oli/on nämä kengät käytössä tänä talvena? Myisitkö niitä eteenpäin kun ne jäävät käyttämättömiksi? 🙂

  • Sini
   2.1.2013 at 09:11

   Hei! Aatun kengät ovat 23 kokoa ja Eevin 28. Kyllähän ne varmaan eteenpäin menevät käytön jälkeen mikäli ovat vielä ihan siistejä..

 • Anonyymi
  2.1.2013 at 09:03

  Hei
  Rupesin kehujen jälkeen miettimään noita Rapin kenkiä ensi talveksi tytölle, mutta koko on arvoitus. Miten olette osanneet arvioida seuraavan talven kenkäkokoa ja kuinka hyvin on osunut kohdalleen? Meillä tyttö on nyt 3 ja käyttää 27 kenkiä. Ei minkäänlaista aavistusta siitä, että missä mennään ensi talvena… Kiitos jo etukäteen vinkeistä 🙂

  • Sini
   2.1.2013 at 09:12

   Heippa!Mä en ole talvikenkiä nyt enää alesta ostanut kun en oikein osaa arvioida tuota jalan kasvua. Viime vuonna 3v Eevillä oli 26 talvikengät ja nyt käytössä on 28. Suurinpiirtein pari numeroa meillä on tainnut per vuosi jalka kasvaa..

Lue lisää