Muutama uusi

Itselle on tullut tehtyä muutamia uusia hankintoja ja tässä niistä pari kuvaa. Duetosta tilaamani villamekko saapui ja se oli juuri oikean kokoinen ja kivan mallinen päällä. Yleensä itselleni tekemät nettiostokset menevät aina pieleen, usein tilaan aina väärän kokoisen tai sitten malli ei sovi tai jotain muuta on pielessä. Tällä kertaa kaikki onneksi natsasi!

Mustan Hilfigerin clutchin ostin jo jokin aika sitten, mutta nyt se näyttäisi olevan alessa ainakin Fashionstoressa, myös muut merkin laukut löytyy 30% alesta täältä. Yleensä kannan mukanani hervottoman suurta laukkua mikä sisältää puolet omaisuudestani sekä epämääräisen kasan lasten vaihtovaatteita, välipaloja, kosteuspyykeitä ja vaikka mitä muuta. Joskus itsekin yllätyn mitä kaikkea sieltä löytyykään 😉 Juuri koskaan en tarvitse mitään minimaalisen kokoista juhlalaukkua, mutta silloin kun suuntaan johonkin ilman lapsia, on kiva heittää olalle vähän köykäisempi versio laukusta. Tämä Hilfigerin laukku on juuri sopiva siihen tarkoitukseen, sillä se on kuitenkin tarpeeksi iso kätkeäkseen sisälleen avaimet, puhelimen, lompakon ja muuta pientä tavaraa. Säädettävän hihnan avulla sitä voi käyttää myös yliolan laukkuna.

Tässä vielä muutama poiminta Fashionstoren alevalikoimasta:

Olettkos te tehneet mitään hyviä alelöytöjä itsellenne?

Pysykäähän kuulolla nimittäin ensi viikolla starttaa arvonta, josa voi voittaa ticket outdoorin toppahaalarin tai toppatakin!

(Postaus sis. mainoslinkin)

8 Comments

 • Reply
  Anonyymi
  5.1.2013 at 10:30

  Heippa!

  Onpa tutunnäköinen alemekko 🙂 Ostin juuri eilen joulupukin tuomalla lahjakortilla Ideaparkin Gant-liikkeestä tuon saman mekon. Se on kyllä aivan ihana, vaikka alkuun arastelin sitä tuon poolokauluksen takia. Ne kun yleensä saa mulla kuristavan tunteen aikaiseksi. Hain vielä Lindexiltä alesta mustan metallirinkuloilla koristellun vyön mekon kaveriksi. Ja Marimekolta löytyi se kauan kaipaamani musta Tasku- nahkapussukka 🙂
  Siinä mun aleostokset tältä talvelta. Ai niin, Ticketiltä on tulossa se ihana Julia trenssi.

  Terkuin JohannaS
  p.s Kiitos Elloksen alekoodista! Laitoin sinnekin pienen tilauksen 🙂

  • Reply
   Sini
   5.1.2013 at 10:34

   Mulla on vähän sama juttu, en juuri koskaan poolokauluksia pidä, mutta tämä ei onneksi ahdistanut 😉 Tuon kanssa sopii kivasti joku iso kaulakoru! Se trenssi on kanssa tosi kiva! Ja mukava kuulla, että koodista oli hyötyä 😉

 • Reply
  Anonyymi
  5.1.2013 at 17:36

  Mä löysin itelleni Espritistä housut ja pari neuletta. Miikkareilta odottelen pakettia, jossa olis itelle parit housut ja huppari. Lapsille tilasin Po.pista useamman paidan ja yhdet colleget löytyi. Housuja kyllä tarttis enemmänkin…

  Kaikki löydetty -50% aleilla, joten ihan hyviä löytöjä.

  • Reply
   Sini
   7.1.2013 at 20:11

   No tosi hyviä löytöjä!Ja puoli-ilmaisia 😉

 • Reply
  Anonyymi
  5.1.2013 at 17:38

  Niin ja tosi kivoja löytöjä olet tehnyt. Tuo neulemekko on tooosi kivannäköinen.

 • Reply
  Marika
  6.1.2013 at 19:19

  Kivoja ostoksia 🙂

Leave a Reply

Lue lisää