Ruokailutilan suunnitelmia

Meillä remppa jatkuu tuonne keittiön suuntaan ja kun pintoja uusitaan niin samalla hankimme myös uuden ruokapöydän sekä tuolit noiden vanhojen tilalle. Nykyinen ruokailuryhmä on hankittu ensimmäiseen asuntoomme ajatuksella ”kunhan nyt joku äkkiä” ja kauan se ehtikin meitä jo palvella.

Tuolien osalta tiesin heti mitkä haluaisin, kauan aikaa haaveena on ollut nuo Eamesin DSW tuolit valkoisena ja sellaiset meille nyt tulee. Pöytää vähän mietimme, mutta päädyimme lopulta siihen, että tilaamme Hayn pukkijalat ja teetämme siihen itse vanerista pöytälevyn. Levyn päälle tulee vielä laminaattipinnoite, joten pitäisi kestää lapsiperheen elämääkin. Reunoista jätetään vaneri näkyviin.

Pöydän päälle suunnittelin Kartellin valkoista FL/Y valaisinta.

Monen monta iltaa netissä googlettelin noita Eamesin tuolien hintoja ja totesin, että niitä saa todella paljon edullisemmin ulkomailta tilattuna. Kannattaa olla kuitenkin tarkkana, sillä liian halvat hinnat yleensä kertovat siitä, että kyseessä on kopio eikä aito tuote. Muutamassa englantilaisessa nettikaupassa oli tuoleja -20% alennuksella, mutta postikulut sitten taas aika kovat (reilu 100 puntaa) ja lopulta edullisin vaihtoehto löytyi Connox.de kaupasta Saksasta. Olen kyseisestä kaupasta tilannut aikaisemminkin ja kaikki on aina sujunut erittäin hyvin ja suurimmassa osassa tuotteita toimitus on tuolta ilmainen suomeen. Muistaakseni pakettini on toimitettu aina kotiovelle asti Connoxilta tilattaessa. Noissa dsw tuoleissa hintaeroa Suomen hintoihin verrattuna tuli 110e per tuoli.

Nyt vain odotellaan tilausta saapuvaksi ja muistelin, että mikäli tuotetta oli valmiina varastossa, meni toimituksessa reilu viikon verran.

Selailin vielä noita sivuja ja tein vähän hintavertailuja. Olen meille Connoxilta aikaisemmin tilannut Fatboy Original ja Junior säkkituolit ja
noissa hintaeroa isommalle tuli 50e ja pienemmälle 40e. Kummassakin oli
ilmainen toimitus ja muistaakseni käytin niihin vielä jonkun
alekoodinkin. Ja sitten esimerkiksi Eamesin RAR-keinutuolissa hintaeroa näytti olevan 213 euroa ja DSR
tuoleissa 36 euroa per tuoli.

Googlella löysin vielä alekoodin Connoxille, joka on voimassa tammikuun loppuun saakka eli yli 80 euron tilauksesta saa 10 euron alennuksen koodilla sparwelt376.

 • Saija
  29.1.2013 at 17:52

  Mä olen ihastunut mustaan Hayn pukkijalka pöytään, mutta ei meille kyllä ikävä kyllä nyt sovi.

 • Evelina
  29.1.2013 at 18:39

  Täällä toinen joka himoitsee noita Eamsin tuoleja :)! Kiva nähdä sitten uudistunut keittiö :)!

 • susanna
  30.1.2013 at 19:01

  Ompa kiva kuulla pitkästäaikaa sisustus juttuja! =) Samanlaisista huonekaluista täällä haaveillaan.. jospa kesän aikana kotiuttaisin myös muutaman Eamsin tuolin pukkijalallisen koulupöydän eteen! Ainakin meidän tuleva ekaluokkalainen jo hyväksyi tuolinsa… =)

 • -Jassu-
  31.1.2013 at 19:24

  Tosi kivoja juttuja tulossa teille! Raikasta valkoista. 🙂

 • Johanna
  7.2.2013 at 16:45

  Tää oli hvyä postaus, lähden surffailemaan nyt tuonne connoxille 😀

Lue lisää