Salamapoika

Aatulla on tänä talvena ollut käytössä Mini Rodinin salamatoppatakki ja sen kanssa Mini A Turen mustat housut. Useinmiten meillä ulkoillessa pidetään haalareita, mutta olen kyllä tykännyt tästä kaksiosaisestakin setistä. Myös kauppareissuilla tämä on kätevä kun takin saa riisuttua helposti pois. Tuo takki on kokoa 92/98 ja mielestäni mitoitukseltaan hiukan niukkaa, helmasta olen vähän kiristänyt takkia, mutta muuten takki ei ole yhtään liian suuri n 84cm pitkälle. Toivon mukaan takki kuitenkin menisi vielä ensi vuonnakin. Mini A Turen toppahousut ovat myös mielestäni hiukan niukahkoa mitoitusta ja näistä on Aatulle sopiva koko 92.

Mikäli jollakin on ollut aikomuksena hankkia tämä takki niin Mini Rodinin omassa nettikaupassa näitä on vielä muutama jäljellä -50% alennuksella.

Samassa kysyisin löytyisikö keneltäkään tuota kuvissa näkyvää popin mustaa tupsupipoa meille 48/50 koossa? Alkaa tuo pienempi koko käymään kohta pieneksi, tämä on ollut kyllä ehdottomasti koko talven käytetyin hattu! Minulle voi laittaa sähköpostia jos joltain sellainen ylimääräisenä löytyisi  ja annamme mielellämme sille uuden kodin 🙂

Eilen postasin tuosta Reiman superalesta, mutta verkkokauppa ei sitten toiminutkaan 🙁 Nyt kuitenkin kauppa on taas avoinna ja kannattaa kokeilla uudestaan mikäli eilen et sivuille päässy. Reiman nettikaupassa on nyt siis aletuotteet -40% ja ilmaiset postikulut! Lisäksi koodilla 111-BLMD-F8BK-TCTL saa vielä 10% lisäalennuksen tilauksesta ja tämä koodi käy myös aletuotteisiinkin! Tänään aleen oli lisätty ainakin talvikengät, niitä ei eilen muistaakseni vielä alessa ollut.

Omat suosikkini linkkien kanssa, jotka nyt toimii:
Juneau takki
Sekunti takki

Kiruna haalari

Tästä pääset suoraan aletuotteisiin ja tuo lisäalekoodi on voimassa tammikuun loppuun saakka.
(Sis mainoslinkin)

 • Miima
  22.1.2013 at 11:18

  Ihana salamapoika! Meillä on tuon kuosin haalari ensi talveksi yhdelle 🙂 Ja tuota samaa pipoa muuten ajattelin punaisen Polaris-haalarin kaveriksi, mutta tilasin sitten Reimalta yhden mustan villapipon, johon ajattelin itse tuunata tupsun ;D

  Ainiin ja Reimalta tuli tietoa, että oli vain päivitys meneillään!

  • Sini
   22.1.2013 at 12:51

   Haalarinakin tuo olisi niin kiva! Ai siellä oli semmoinen, ihmettelin kun erroria vaan sanoi vaikka mitä teki 🙂

 • Kippuralla
  22.1.2013 at 12:33

  Reiman ensitalven mallikuvissa on upsullista lippapipoa 😉 huomanneet ilm popin suosion..

  • Sini
   22.1.2013 at 12:52

   No niin, hyvä homma!

 • *JaanaMaria*
  22.1.2013 at 12:46

  moi! oliko talvihanskat alessa? en ainakaan huomannut.. tökkii nyt netti koko ajan 😛

  • Sini
   22.1.2013 at 12:52

   En ainakaan eilen huomannut niitä kun katsoin. Olisin kanssa tilannut..

 • Heidi
  22.1.2013 at 16:53

  Kiitos vinkistä:) p.s Tervetuloa tervetuloa osallistumaan blogini arvontaan:)

  • Sini
   22.1.2013 at 20:21

   Kiitos ja tulenpas kurkkimaan!

 • Anonyymi
  22.1.2013 at 17:18

  Ihana tuo salama-takki! Meillä ei valitettavasti tuota pipoa löydy mutta Popista puheen ollen, raitapaidat oli nyt tullu nettiin ja melkein kaikki jo loppu! Uskomatonta! Sain kuitenkin vihreän ja vaaleanpunaisen. Jee!

  T: Heidi

  • Sini
   22.1.2013 at 20:21

   Hei, hyvä kun sait paidat!Ja meillekin löytyi lippapipo 🙂

 • Suvi
  22.1.2013 at 19:33

  Kysyn, että mitä kokoa Aatulla on nuo minitec-hanskat? Meillä on 4kk ikäinen vauveli, joka on ensi talvena sitten reilun vuoden, niin kokoa mietin. Puku ja hatut on, mutta leudon kelin rukkaset puuttuu. Miten ovat sinusta toimineet ja pitäneet kosteutta, kun se vetskari kuitenkin falskaa. Esikoisella oli kyllä yhdet, mutta jotenkin ajauduimme suoraan 0-koon reimateciin. Onneksi tänään Reimakaupan sivut toimivat ja sain molemmille villapipot ensi talveen. Tuon lippapipon voisin ostaa poikaselleni vihreänä 😉

  • Sini
   22.1.2013 at 20:21

   Aatulla on koossa 0 nuo minitecit ja ne on juuri sopivat. Meillä on myös koossa 1, mutta ne on selvästi liian pitkät kämmenosasta ja peukalosta. Aatulla on kyllä pysynyt noissa kädet kuivina, tosin tällä ei ole oikein loskakelejä ollutkaan. Kovilla pakkasilla meillä on ollut mini a turen rukkaset, joissa on myös vetoketju ja ne on tosi lämpöiset!

 • Anonyymi
  22.1.2013 at 20:08

  En saa tuota koodia toimimaan… sanoo, että erääntynyt..?! 🙁

  • Sini
   22.1.2013 at 20:18

   Testasin juuri ja minulla kyllä toimii tuo koodi 111-BLMD-F8BK-TCTL
   Mikähän siinä on, että tuota herjaa?!

  • Anonyymi
   22.1.2013 at 20:26

   Nyt se toimi! En tiedä miksi äsken ei toiminut, mutta kiitos tästä! Laitan tytöntyllerölle kevätuutuuden tilaukseen. Ihania haalareita 😉

  • Sini
   22.1.2013 at 20:33

   No hyvä kun sait toimimaan! Mullakin on muutama juttu mitä ajattelin katsoa reiman kevätmallistosta, oli kyllä mun mielestä tosi kiva mallisto!

 • Putiainen
  23.1.2013 at 18:02

  En minäkään saa toimimaan 🙁 Yrittänyt jo paristi..

  • Sini
   23.1.2013 at 19:30

   Voi harmi. Koodissa kyllä sanottiin, että pitäisi toimia 31.1.2013 asti..

 • Anonyymi
  23.1.2013 at 19:55

  Mihin kohtaan tuo koodi pitää laittaa? Olen koittanut sitä lahjakortti kohtaan syöttää ja herjaa koko ajan että on vanhentunut :/

  • Sini
   23.1.2013 at 19:58

   Kummallista. Kokeilin juuri ja syötin siihen lahjakorttikenttään ja mulla kyllä toimi se ihan normaalisti?!

 • Anonyymi
  23.1.2013 at 20:01

  kolmas kerta toden sanoo, nyt meni läpi 🙂

  • Sini
   23.1.2013 at 20:03

   Hihii, kyllä se siitä kun vähän potkii 😉

 • Anonyymi
  30.1.2013 at 19:22

  Hei, pakko on tulla kommentoimaan.. eli tilasin haalarin tuolla alekoodilla reiman kevät 2013 mallistosta ja otin koon 86cm nyt 73cm tytölle… noh sovitimme haalaria ja se oli niska-haaramitasta nippanappa! just ja just saimme sen päälle.. todella kova pettymys. olisivat saaneet kyllä informoida mitoituksen muutoksesta, sillä talvihaalarista meillä 74cm ja se vielä sopiva…. ja kokolaput ja kaikki oli 86cm… Hihoissa ja lahkeissa oli varaa. Haalari lähtee huomenna takaisin ja vaihdamme merkkiä. Valitettavasti. Vaikka kuinka kaunis tuo haalari olisikin ollut 🙁 eli tiedoksi vaan….. Kiitos kuitenkin alekoodista 😉

 • Sini
  30.1.2013 at 20:03

  No ohhoh, olipas se niukkaa! Olen aina luullut, että reima on enemmänkin reilua mitoitukseltaan. Harmi kun pukunei ollut sopiva 🙁

Lue lisää