Takkeja natureshopista

Minulla oli Natureshoppiin kertynyt vähän shoppailurahaa ja niitä käytin tähän Merrelin beigeen talvitakkiin. Takki sopii ihan kunnon ulkoiluun kuin myös esimerkiksi farkkujen kanssa pidettäväksi. Piti postata tästä nyt kun takki ja muut Merrelin tuotteet on edelleen tuolla vähintään -40% alennuksessa ja suosittelijakoodillani NAT-733694 saa edelleen vielä 10% alennusta ensimmäisestä tilauksesta.

Tuo Merrelin takki on veden-ja tuulenpitävä ja siinä on 150g Opti-warm eriste. Ihan paukkupakkasille parempi on varmasti untsikka, mutta vähän leudommille keleille vaikuttaa oikein hyvältä. Hupussa oleva karvareunus on irroitettava ja takista löytyy kiristysmahdollisuuksia. Kuvissa näkyvä laukku on joulupukilta saatu COSsin nahkalaukku, jota täytyy myös kehua. Malliltaan sopivan rento ja vetää sisäänsä kaiken tarvittavan. Kiva lisä on, että edessä olevan pikkulaukun saa irroitettua ja hihnan kanssa sitä voi käyttää myös erikseen.

Alkutalvesta Natureshopista tarjottiin minulle mahdollisuutta tutustua Icebreaker merkin vaatteisiin ja sain käyttööni kuvissa näkyvän mustan softshell takin, jossa on lämmin merinovillavuori. Icebreaker merkki valmistaa erilaisia merinovillaisia urheiluvaatteita ja heillä on myös fashion mallisto, josta löytyy esimerkiksi trenssejä siistimpään menoon. Itse tykkään käyttää paljon sporttisia vaatteita ja tässä takissa oli todella kaunis, tyköistuva malli. Pintamateriaali on vedenpitävää ja sisäpuolella oleva merinovillavuori tekee takista hyvin hengittävän ja kaiken lisäksi takki on ohuudestaan huolimatta hyvin lämmin (urheillessa). Ominaisuuksiltaan hyvä siis kunnon aktiiviurheiluun, takki ei mielestäni talvikeleillä pelkkään pihalla seisoskeluun piisaa.

Meillä on Eevi innostunut hiihtämisestä oikein kunnolla ja taidan joutua minäkin kaivamaan pitkästä aikaa sukset varastosta esiin ja viemään neidin kunnon ladulle. Josko se oma kipinäkin sieltä löytyisi, samalla tulee testattu miten tämä takki hiihoon soveltuu. Muistelen, että aikaisemmin olen aina pukenut aivan liikaa vaatetta kun olen hiihtämään lähtenyt ja hyvin tuskallisia reissujahan niistä on tullut…

Tästä takista löytyi sisäpuolelta uniikki koodi ja syöttämällä koodin Icebreakerin sivuille, pystyi jäljittämään mistä Uuden-Seelannin farmilta vaatteeseen käytetty villa oli peräisin!


 • Miima
  23.1.2013 at 12:20

  Mullakin olisi tuonne kredittejä, ja olen arponut noitten takkienkin kanssa, mutta vähän arveluttaa kun ei mitoituksesta tiedä… Mitä kokoa sulla on nuo takit, ja mitä koko sulla yleisesti on ulkovaatteissa? Ite olen tosin silleen haastava tapaus, kun olen niin lyhytkin, että hankala löytää istuvia takkeja…

  • Sini
   23.1.2013 at 12:23

   Mulla on molemmat kokoa S ja käytön normaalisti samaa kokoa tai joskus menee xs. Tuo Merrelin takki on hiukan reilumpi kuin soft shell takki, johtuu varmaan mallistakin kun tuo musta on sellainen slimmattu. Merrel ei ainakaan minusta niukkaa ole, aika hyvin vastaa kokoaan ja tuota voi säädöillä kiristää. Soft shell takista tuo S oli juuri sopiva ja istui hyvin.

  • Miima
   23.1.2013 at 19:19

   Kiitos infosta 🙂 Mä saan aina arpoa, että onko XS:kin liian iso… noh pitää miettiä uskaltaisiko kokeilla onneaan takkien kanssa! Tiedätkö muuten milloin sinne tulisi uutta valikoimaa – aika vähissä on esim. kenkäpuoli nyt?

  • Sini
   23.1.2013 at 19:29

   Vähissä näytti koot kyllä olevan. En muista yhtään milloin uusia on tuonne tullut, muitta muistelin, että vähän tipoitellen tulee eikä kerralla..

 • Nikka
  23.1.2013 at 21:30

  Hiihtämään vaan! Minulla on 3-vuotias poika, jolle viime talvena ostimme jo sukset ja totesin myös, että KÄÄK, onhan se kai hankittava itsellekin, ettei lapsi kysele, miksi äiti ei hiihdä. Ihan kivalta se suksittelu nyt maistuu.

  Hyvännäköisiä takkeja! Merrel on kyllä mainiota laatua.

  Eka kertaa kirjoittelen kommenttia, vaikka lukenut olenkin paljon blogiasi. Juuri aloitin omankin, kokeilumielessä jos ei muuten. 🙂

  • Sini
   23.1.2013 at 22:22

   Kiva kun jätit kommenttia! Mä ennen tykkäsin hiitämisestä paljon, mutta sitten se jäi ja sen jälkeen en ole ksokaan päässyt ihan samaan fiilikseet 😉 Ehkä se johtuu kyllä harjoituksen puutteesta!

Lue lisää