Toipilas raidoissaan

Ääh, meillä on sairastettu taas jo jonkin aikaa. Aatu olit useamman päivän kuumeessa, molemmissa korvissa oli korvatulehdus ja kaupan päälle vielä tuli todella kova yskä. Nyt onneksi alkaa jo vähän helpottamaan ja toivotaankin, että tauti ei muihin enää tarttuisi. Ollaan siis oltu normaalia enemmän sisällä, katseltu Netflixistä piirrettyjä ja koitettu saada aikaa kulumaan. Sisäpäivät ovat kyllä niin uuvuttavia kaikille ja viimeistään illalla sitä alkaa olla itsekin ihan hajoamispisteessä ja lapset hyppii seinille. Kuulostaako tutulta? 😉

Kuvissa Aatulla on päällä Espritin raidallinen neulepaita jota katselin
monta kertaa kaupassa, mutta normihinnalla se jäi ostamatta. Mummu oli
bongannut neuleen alesta puoleen hintaan ja toi sen viime kerralla
käydessään Aatulle. Tykkään!

Jokin aika sitten kadonnut Pipsa possukin lopulta löytyi Aatun junaradan
osien seasta. Amazonilta löysin edullisesti vielä Pipsalle ja
kavereille auton, tämä maksoi 15 puntaa kun vastaava Suomessa näytti
maksavan 53 euroa! Pikkaisen ylihinnoiltu lelu kyllä tuohon kokoon
nähden, Suomen setissä mukaan tulee tosin 4 hahmoa ja amazonilta
tilatessa mukana oli vain Pipsa. Auto on kuitenkin osoittautunut hitiksi
molempien mielestä, mukana oli myös picnic pöytä ja auton tuolit saa
irroitettua joten niitä voi käyttää pöydänkin kanssa.

Koitan jossakin vaiheessa napsia muutamia kuvia ensi talvea varten tehdyistä aleostoksista ja ehkäpä kohta jo jotain keväisempiäkin juttuja

Ps. Jos Racoonin kevät kiinnostaa, löysin eräästä ulkomaalaisesta blogista täältä hieman kuvia..

22 Comments

 • Reply
  Jennies
  8.1.2013 at 11:14

  Tosi nätti neulepaita, ikinä en itse muista että tyttöjenpuolenkin voisi katsoa läpi 🙂 Katsooko Aatu jo telkkaria? Meillä L ei ole vielä yhtään kiinnostunut, siskonsa kyllä sitten senkin edestä.

  • Reply
   Sini
   8.1.2013 at 11:21

   Katsoo ja ei katso. Saattaa hetken aikaa kiinostua jostain ohjelmasa, että katselee, mutta ei kovin kauaa jaksa keskittyä siihen hommaan. Enemmän tykkää, että hänelle luetaan ja eritoten muumikirjat ovat kovassa suosiossa 😉

  • Reply
   Sini
   8.1.2013 at 11:28

   Katsoin espritin nettikaupasta ja neule olikin poikien puolella, vaate oli vaan liveliikkeessä laitettu tyttöjen rekkiin 😉

 • Reply
  Anonyymi
  8.1.2013 at 11:57

  Yöks Racoon… tuli taas deja vu….
  ehkä joku sadeasu saattais olla ok….

  oottelen innolla mitä ticketiltä teille tuli, nopeesti pliis 😉 🙂

  • Reply
   Sini
   8.1.2013 at 12:02

   Aika saman näköistä kyllä kuin aikaisempina vuosina. Mä odotan lisää kuvia ticketin keväästä, noista mun saamista kuvista ei kyllä pystynyt vielä sanomaan mitään. Lupaan postata tiksun alejutuista pikapuoliin!

 • Reply
  titti
  8.1.2013 at 12:04

  Hirveesti kaikkia pöpöjä ollut liikkeellä meilläkin päin. Sormet ristissä et pysyttäis terveenä!

  Mitä tykkäät siitä Netflix palvelusta? Me on sitä monesti mietitty, mut ärsyttää kun ilmaisjaksoonkin tarviis luottokortin. Pleikalla meillä vois kyllä sitä käyttää (siis netflixii).

  • Reply
   Sini
   8.1.2013 at 12:24

   Toivotaan, että pysytte terveinä!

   Meillä on just nyt se ilmaisjakso menossa ja ihan hirveästi en ole ehtinyt vielä perehtyä. Tosi paljon siellä on lapsille piirrettyjä sarjoina ja elokuvina! Muutamia leffoja ollaan katsottu ja valikoima ei ole mistään uusimmasta päästä, mutta on siellä esim 2011 vuoden leffojakin. Ja paljon vanhempia sarjoja esim pako sarja kokonaan ja siitä tykkäsin kovasti silloin ja ajattelin katsoa sen uudestaan. Kyllä me varmaan tuota jatketaan niin kauna kuin jotain katsottavaa löytyy, hyvä puoli tuossa on, että sen voi irtisanoa koska tahansa eikä tarvitse sitoitua pidemmäksi aikaa. En tiedä kyllä yhtään kuinka usein tuolla vaihtuu tarjonta?! Pleikalta mekin noita katsotaan ja tuolla näyttäsi olevan vastaava palvelu Viaplay jossa on myös eka kk ilmainen.

 • Reply
  hansku
  8.1.2013 at 12:10

  Täällä oltu viikko sisällä!!Ensin itse kuumetaudissa"sitten la alkoi poika,juurikin useana pnä kuumeilua jopa 40.2 ja sitten eilen todettiin korvatulehdus.kova yskä ja nuha tietty myös:(No tänään äiti pääsee Kampaajalle ja näyttää lapsikin olevan paranemaan päin!

  • Reply
   Sini
   8.1.2013 at 12:24

   Voi ei!Onpas sitkee tauti! Onneksi alkaa teilläkin helpottamaan.

 • Reply
  Oiidesign
  8.1.2013 at 13:31

  🙂

 • Reply
  Marika
  8.1.2013 at 15:39

  Voi ei teilläkin on sairasteltu 🙁 Täällä myös, lauantaina käytiin V:n kans lääkäris, kun pe iltana kaiveli korvaansa ja sanoi sattuu, yskää oli jatkunut jo melki joulusta -> korvatulehdus. No saatiin kuuri ja päästiin maanantaina päikkyyn ja töihinkin joululoman jälkeen. Onneks tuo V on niin helppo myös kipeänä ollessaan, ei kitise ja nukkuu yönsä.

  • Reply
   Sini
   8.1.2013 at 19:27

   Voi toista 🙁 Paranemista sinnekin!

 • Reply
  Sara.
  8.1.2013 at 18:34

  Voi kuule lue niin monta kertaa kun tarvitsee lukea! Musta erityisesti on tässä kaiken kiiruksen keskellä edes ottaa sitä hetkeä itselle, että voisi miettiä mitä oikein haluaa? mitä itselle kuuluu? mistä saisi sitä lisävirtaa?

  Tsemppiä sinullekkin ja tervetuloa uudestaan!

  • Reply
   Sini
   8.1.2013 at 19:27

   Joo oma aika kyllä tekisi taas niin hyvää!

  • Reply
   Sara.
   11.1.2013 at 20:17

   oho mun kommentti oman blogin lukijalle oli hypännyt tänne! muttamutta lisävirtaa sinullekkin jos sitä tarvitaan 😀 😀 😀

 • Reply
  Maria
  8.1.2013 at 18:55

  Pikaista paranemista pienelle potilaalle!

  Pipsa-possu on muuten melkoinen hitti meilläkin 🙂

  • Reply
   Sini
   8.1.2013 at 19:28

   Kiitos!Meillä kanssa, dvd on katsottu miljoona kertaa läpi 🙂

 • Reply
  Kippuralla
  8.1.2013 at 19:03

  Ääni netflixille meiltä, itse olen löytänyt suosikkeja sieltä sarjoista. Katselen sitä tabilla yläkerrassa kun lapset on menossa samalla nukkumaan aina 😉
  Minityylin sivuilla olo racoonia tänään esillä.
  Meille tulee varmaan kaikki reimaa pienimmälle, jos kehtaa, näin mallipiirrokset ja tulosa anorakkia, harmaata yksiväristä haalaria, vpunaista, olikohan limeä.. Ihania! 🙂 ja riitti niitäkin missä oli oikea ja vasen puoli erivärisiä.. Yöh.

  • Reply
   Sini
   8.1.2013 at 19:29

   Joo munkin mielestä siellä on hyviä sarjoja! Reiman kevät näytti kuvista tosi kivalle, tykkäsin! Farkkukuosi erityisesti oli kiva.

 • Reply
  Pia - Jotain tekemistä
  8.1.2013 at 19:17

  Meillä myös sairastettiin joulupäivästä uuden vuoden yli. Molemmilla tytöillä molemmissa korvissa tulehdus, nuoremmalla myös kurkunpään tulehdus.
  Kyllä tuo neljän seinän sisällä olo on raskasta, kun lapsetkin niin tottunut, että melkein joka päivä mennään johonkin..
  Nyt on tytöt terveitä ja meillä alkoi ihana, tavallinen ARKI, kerhot ja kyläilyt. <3

  • Reply
   Sini
   8.1.2013 at 19:29

   Voi ei. Onneksi siellä ollaan jo parannuttu. Ja just tuo kun meilläkin lapset ovat tottuneet, että joka päivä ollaan pihalla niin tiukaa tekee kökkiä sisällä sitten aamusta iltaan.

Leave a Reply