Toppa-arvonnan voittaja ja meidän tulevat ticketit

No niin, Ticket Outdoorin sponsoroiman toppavaatearvonnan arvat saatiin laskettua ja voittajanumeron arpoi random.org palvelu. Vapaavalintaisen Bellybutton malliston toppavaatteen itselleen voitti:

Anonyymi MILLAnen
Tummansininen
ja pinkki on ihana väriyhdistelmä. Yhdellä arvalla mukana ja voittaessa
valitsisin sin/pinkki tähti Hannah takin 
t. MILLAnen

Laittaisitko MILLAnen minulle sähköpostia osoitteeseen kaikkimitaolen(ät)gmail.com niin sovitaan lisää.
Kiitos kaikille osallistuneille ja mikäli onni ei nyt suosinut niin käykäähän osallistumassa samaan arvontaan Pinjuus blogissa!

Lupasin laittaa myös kuvia meidän ensi talven ticketeistä ja tässäpä niitä. Eevinkin suosikki oli tuo kukkakuosi ja siitä otettiinkin toppahousut ja niiden kaveriksi tummanharmaa takki. Ihastuin tähän settiin jo katalogikuvissa, mutta vielä enemmän kun näin kuvat Maijun blogissa ja toivoinkin, että kokoja jäisi vielä alennusmyynteihinkin. Eeville otin takin ja housut koossa 110 ja vaikuttivat ihan sopivan kokoisilta ensi vuotta ajatellen. Housuja näytti ainakin olevan vielä nettikaupassa hyvin jäljellä ja varmasti ihan kiva setti vaikka tämän pinkin takinkin kanssa.

Molemmille lapsille on haalarit värissä cinder, joka on kyllä tosi nätti väri. Halusin nämä kiiltäväpintaiset sillä tänä vuonna on ollut ihan perusbeiget ja on edes vähän vaihtelua niihin. Uskoisin myös, että näihin ei likakaan tartu niin kovin herkästi. Eevin haalarin ostin jo aikaisemmin Onnenmurusten alesta. Hänelle otin koon 110, joka on kyllä aika reilu, mutta toivotaan että olisi sopiva ensi vuonna. Aatun haalari on kokoa 92.

 • Meeri
  20.1.2013 at 07:31

  Tosi kivat ticketit teillä ensi talveen. 🙂
  Meillä yllättäen pinja myös ihastui tuohon kukkakuosiin ja sitä löytyykin meiltä takkina jota vähän pähkäilen onko liian pieni koko ensi talveksi ja haalarina joka on vasta tulossa meille kun ensimmäinen haalari oli pahasti rikki ja lähti ticketille takaisin nyt meille on tulossa uusi tilalle joka toivottavasti on ehjä. 🙂

  • Sini
   20.1.2013 at 12:18

   Se takki oli myös tosi kiva!Voi harmi haalarin kanssa, toivottavasti uusi on ehjä!

 • ElleB
  20.1.2013 at 09:54

  Ihana tuo Eevin setti, kerrotko vielä, mitä kokoa eevi nyt käyttää ja vastaavatko housut mitoitustaan. Voisin haluta tyttärelleni nuo myös ensi talveen, mutta koko arveluttaa. Uskon, että koko 104 voisi olla sopiva, mutta otanko sitten 98 vai sen 104… 🙂

  • Sini
   20.1.2013 at 12:20

   Eevi on nyt n 100cm pitkä ja käyttää 104 kokoa ulkovaatteissa. Meillä on tänä talvena ollut tiksun 104 takki ja se oli ihan sopiva, sanoisin että noissa voi ottaa pituutta vastaavan koon. Tuo 110 takki oli nyt sovituksessa vähän reilu, malli on hiukna slimmattu niin antaa vähän anteeksi, mutta uskon että parhaimmillaan meille ensi talvena.

  • Sini
   20.1.2013 at 12:21

   Hups, kysyitkin housuista eli housut tuossa 110 koossa oli vielä aika reilut eli niistä ei kannata ottaa liian isoja.

  • ElleB
   2.7.2013 at 21:39

   Hei, en vielä alkuvuodesta tehnyt tilausta. Tulin tänne katsomaan sun antamia vastauksia ja onnekseni noita löytyy vielä nettikaupan alesta 🙂 Voi olla että otan värit toisinpäin. Koko 98 on sitten luultavasti sopiva, siihen ollaan vasta pian siirtymässä…

 • Anonyymi
  20.1.2013 at 12:17

  Meille tuli sama takki. Miettisin myös noita kukkahousuja mutta 5v valitsi pinkit.:)

  Tvej

  • Sini
   20.1.2013 at 22:55

   Pinkit sopii hyvin myös 🙂

 • Hannele
  20.1.2013 at 14:20

  Minäkin ihastuin tuohon Ticketin Cinder haalariin ja ostinkin sen jo viime vuoden puolella Tampereelta Bella Bambina liikkeestä. Heillä on nyt myös kivijalkaliike, joten kannattaa käydä katsomassa, jotka siellä päin liikkuvat.

  Bootzista tilasin pojalle Racoon vaaleansinisen haalarin ja sekin on niin poikamme tyylinen, lämmin ja ainakin vielä kestänyt, vaikka on ollut pidossa ja parisen kuukautta. Tuon kanssa pidettäväksi löysin BB:sta Huttelihut harmaa/ruskean kypärälakin, jossa myös samaa sinistä koristeena kuin haalarissa. Se on tosi hyvä ja lämmin, poika tykkää kovasti. Alesta löysin sitten parit Molo Kids toppahanskat haalarille.

  Ensi vuonna ei sitten tarvitsekaan ostaa varmaan yhtään haalaria, sillä jemmassa on myös yksi Fransan huonommille keleille laitettava. Onneksi ei tarvitse siis enää noihin vaivata päätään ja rahojaan.

  Pienemmistä haalareista pääsinkin asusteineen hyvin äkkiä eroon, vaikka luulin, ettei kukaan niitä osta kun alet on kiivaimmillaan. Onneksi löytyi ostajat sillä hankala säilyttää kaikkea enkä muutenkaan tykkää säilyttää sellaista mitä ei enää tarvita.

  Tytöllämme on Cupcaken vaaleanpunainen, lilapilkullinen haalari. Hänen kasvuvauhtiinsa täytyy hieman totutella, joten saattaa olla, että ensi talvena menee vielä tuo nyt käytössä oleva, tosin se on kyllä nyt sopiva ja kokoa 92 cm. Hänelle en uskalla ostaa vielä ja jätän sen oston sitten ensi syksyyn tai talveen.

  Nyt meillä menossa vaihe, että enemmänkin myyn kaikkea pientä ja tarpeetonta pois kuin että hankin lisää. On tosi hyvä mieli kun pienet tai muuten tarpeettomat menee edelleen käyttöön ja kiertoon, ihan kestävän kehityksen ajatuksinkin sitä mietin, vaikka mikään "viherpiipertäjä" en olekaan.

  Hannele

  • Sini
   20.1.2013 at 22:57

   Se racoonin vaaleansininen on tosi kaunis!Ja ihanan kuuloiset asusteetkin olet siihen löytänyt. Meillä lapset kasvaa aika samaa tahtia vielä, Aatulla tuntuu tosin kyllä jalka kasvan paljon nopeammin kuin siskollaan.

   Mä olen kanssa aika kova kierrättämään meidän pienet, helpottaa kun ei ole laatikoissa pyörimässä tuolla vaatekomerossa 😉

 • Terhi
  20.1.2013 at 18:11

  Hyvältä näyttää teidän ensi talvi (myös). Koitan vielä Sohville markkinoida tuota kukkaa mustalla takilla, se on niin kiva yhdistelmä! Meillä on myös Matsun ensi talvi jo kenkiä lukuunottamatta valmis, pitäisikin esitellä… Samanvärinen haalari on tulossa hällekin 🙂

  • Sini
   20.1.2013 at 22:58

   Koitas nyt 😉 Se haalarikin on muutes tosi kiva!

 • Suvi
  20.1.2013 at 20:11

  SUosittu kuosi tuo kukka pienten tyttöjen keskuudessa (vai äitien ;). Meille tuli takki kuosillisena ja pinkit housut. Meillä melkein 5-vee on 116cm pitkä ja nyt käytössä 116/Reima, 116/Ticket ja tuo nykyinen 116-kokoinen takki on niukka ja housutkin just sopivat, niin otin ensi talveen 128-kokoa, eikä ne ole valtavat. 122-ois mennyt jo nyt. Ihan siksi kerroin, jos joku miettii kokoasiaa. Riippuu varmaan tuo housujen koko myös jalkojen pituudesta suhteessa selkään 😉 Meillä on ollut Ticketin takkeja vuodelta 2010 koossa 104 ja mahtui vielä syksyllä – minusta outoa miten nuo koot voi vaihdella eri vuosina. Enää takit ei ole niin reiluja kuin pari vuotta sitten.

  • Sini
   20.1.2013 at 23:00

   Taitaa se olla molempien suosikki! Meillä ne 110 koon housut oli selkeästi vielä liian suuret, vaikka takki oli sopivampi. Eevillä tosin ei mitkään hirmu pitkät jalat ole. Joo harmittaa kun noista mitoituksista ei kyllä aina osaa sanoa kun niitä vaihdellaan ;/

 • maiju
  20.1.2013 at 20:20

  Jes:) Teillekin tuli tuo ihana yhdistelmä! Se on kyllä kerännyt paljon positiivista palautetta. Mistä hankit takin? Niitä en itse löytänyt kuin ticketin omasta kaupasta ja bellabambinasta… Ootko muuten sitä mieltä, että se on (nimensä mukaisesti) hyvin tumma harmaa ennemmin kuin musta?

  • Sini
   20.1.2013 at 23:01

   No jes!Ja kiitos vaan sun kuvien 😀 Juu hankin tuon setin tiksun nettikaupasta, siellä oli alen alkaessa molemmista vielä kaikkia kokoja jäljellä. On munkin mielestä tosi tumma harmaa, siis erottaa kun mustaan vertaa, vaikka kuvissa kyllä näyttää ihan mustalta. Meillä on unq:n tumman harmaa kruunuhattu ja se taas näytti tosi vaaleata tuon rinnalla 😉

 • *JaanaMaria*
  20.1.2013 at 23:33

  ihana setti, eka kertaa ihastuin itekkin tohon kukkaan, kun en ole tykännyt hirveesti vielä 🙂 mut noin se on kyllä kiva 🙂 sä se osaat 🙂 oon tahtonut tytölle tiksun takkia mut en oo osannu ostaa et mikä malli kiva kun en tykkää et on hirmu lyhyt, miltä tää vaikutti? ja koko siis naftia? ai teille 110 baggie oli iso, mä tilasin kans 110 koon ensi vuoteen, mut vastasikin muuten meijän viimevuotista 104 kokoa, hihat oli vaan pidemmät, tyttö vois jo pitää haalaria, et nyt pähkin pitäskö olla 116..:P ai toi beige oli kiva? ettei liian pliisu? mut tyhmää kun nää mitoitukset muuttuu!! :/

  • Sini
   21.1.2013 at 07:06

   Malli tuossa takissa ei mun mielestä ole mikään liian lyhyt, helma tulee kyllä ainaskin meillä hyvin pepun päälle. Mun mielestä takit ei olleet mitään jättisuuria ja varsinkin tässä mallissa kun on muutensin vähän slimmattu. Se 110 oli kyllä nyt sovituksessa vielä liian suuri, mutta toivotaan että olisi ensi vuonna sopiva. Mä tykkäsin kyllä noista beigeistä, mutta tykkään niistä muutenkin, että olen ehkä vähän puolueellinen 😀

  • Sini
   21.1.2013 at 07:07

   Siis 110 haalarista oli vielä reilu, näytti mun kommentissa että puhun takista 😀

  • *JaanaMaria*
   21.1.2013 at 10:20

   meille se 110 oli jo pidettävä (baggie north) ja toi tought on muuten vissiin naftimpaa tai kapeempaa..
   Oisko paha Sini jos mittaisit takista niska-helman, kainalo-kainalon ja kainalo-hihan? ja housuista lahkeen mitan ja vyötärö tms lahkeen mitan? onko housut reilua kokoa`suhteessa takkiin`? ja onkohan housujen mitoitus pienentynyt aiemmista vuosista, tietkö?

  • Sini
   21.1.2013 at 10:33

   Takissa olka-helma (takaa) 54cm, kainalo-kainalo 39cm ja hihan sisä 32cm.

   Housuissa lahkeen sisä 44cm ja vyötärön etukappaleen leveys 29cm. Meillä ei aikaisemmin ticketin toppahousuja ole tätä mallia ollut, joten en oikein tiedä millaista mitoitusta ovat ennen olleet.

  • *JaanaMaria*
   21.1.2013 at 11:30

   kiito sini!!

  • *JaanaMaria*
   21.1.2013 at 11:32

   kysyn viel mikä housujen sivumitta? jos viel viittit… 🙂

  • Sini
   21.1.2013 at 11:43

   Vyötäröltä lahkeensuuhun 72cm 🙂

  • *JaanaMaria*
   21.1.2013 at 12:10

   ISO kiitos! taas 😉 <3

 • Anonyymi
  21.1.2013 at 06:26

  Mitkä mallit otit noista haalareista? Siis kun niitähän on baggie north, tough ja pelkkä baggie suit. Ja ihana setti Eeville 🙂

  • Sini
   21.1.2013 at 07:02

   Aatulla on se baggie north ja Eevillä baggie tough. Piti käydä kurkkaamassa kun en pysy itsekään noista malleista kärryillä 🙂

Lue lisää