Vähän väriä

Minäkin tilasin meille silloin Ellokselta nuo värikkäät kolmiotyynyt ja laitoin ne nyt meidän makkariin tuomaan vähän väriä valkoisen keskelle. Kuvat on räpsitty aamuhämärässä ja ne näyttävät ihanan kellertäviltä, mutta koittakaa kestää. Aamuisin kyllä tihkaisee niin nousta ylös kun on pilkkopimeää, olen vakavasti harkinnut sellaisen Wake-up lightin ostamista, joten kertokaapas joku onko niistä oikeasti hyötyä? Tai toinen vaihtoehto olisi ehkä mennä aikaisemmin nukkumaan 😉

Tyynyt näyttivät kivalta myös meidän olkkarissa, mutta sinne olen viime aikoina tehnyt muita uusia tyynyhankintoja ja jossakin vaiheessa voisin niistäkin postailla. Itseä ärsyttää kun olkkarista uupuu edelleen muutamia listoja ja ne pistää niin silmään ainakin itsellä, että remppapostauksetkin on jääneet.

Makkarissa meillä on yöpöytinä kaksi Kartellin componibilia, näistä olen itse kyllä tykännyt ja plussaa on se, että nämä voi tarvittaessa siirtää muuallekin säilytyskalusteiksi. Näitä myydään aika monessakin paikkaa kuten esimerkiksi Stockmannilla. Stockmannilla on muutes aleprosentit nyt -50% ja uusiakin aletuotteita oli lisätty, joten kannattaa käydä kurkkimassa!


Kiitos myös kaikille Ticketin arvontaan osallistuneille. Arpoja tuli hurja määrä ja arvon voittajan vielä tällä viikolla!

(postaus sis. mainoslinkkejä)

5 Comments

 • Reply
  Anonyymi
  15.1.2013 at 11:46

  Minäkin kartutin kassaasi ja tilasin alekoodillasi nuo tyynyt. 🙂 Mutta. Toimitusaika on hurjan pitkä, tyynyjen pitäisi tulla vasta huhtikuussa.

  • Reply
   Sini
   15.1.2013 at 15:22

   Oho, olipas pitkä toimitusaika! Nuo myytiin vissiinkin aika nopeasti loppuun ja kyseessä on varmaankin joku lisäerä. Itse tilasin yhden maton myös ja siinä oli toimitus maaliskuussa :/

 • Reply
  -Satu-
  15.1.2013 at 22:17

  Ompas teillä kaunista!

  Tällaiset postaukset eivät yhtään helpoita mun sisustuskuumetta. Tekis mieli laittaa niin monta asiaa uusiksi, etten oikein tiedä mistä aloittaisin.

  • Reply
   Sini
   15.1.2013 at 22:34

   Nääh, mun mielestä meidän makkari on ihan tylsä ja nyt jotenkin orpo kun Aatun pinniskään ei ole enää siellä 😉 Silloin kun pinnat rempattiin tuolla niin ei vaan yhtään jaksanut enää kehitellä mitään uusia visioita muuhun sisustukseen. Mulla on nyt innostuksena uusia meidän ruokapöytä ja tuolit!

 • Reply
  Kaisa
  18.1.2013 at 06:53

  Ompa ne kivat näin Elloksen sivujen ulkopuolellakin. Päätin jo, etten hurahda näihin enkä Anttilan Anno-kokoelmaan, vaikka koko ajan polttelee. 🙂 Tämä nyt ei taas yhtään helpottanut himoja.

Leave a Reply