Boys&Girls

Itselle melko uusi tuttavuus on englantilainen lastenvaatemerkki Boys&Girls. Merkki valmistaa värikkäitä ja mukavan näköisiä lastenvaatteita orgaanisesta puuvillasta ja suurin osa vaatteista on unisex-mallisia. Merkin kotisivuilla on nähtävillä heidän uusin mallistonsa nimeltään ”out to play” ja siitä kokosin tähän muutamia omia suosikkejani.

Meillä on Aatulla eniten käytössä alaosina joko leggarimallisia housuja tai sitten erilaisia collegehousuja, vaatteita joissa liikkuminen on helppoa eivätkä ne purista. Pituutta on tullut viime aikoina aika hurjasti lisää ja monista housuista jäikin lahkeet lyhyiksi, joten noita peruspöksyjä tarvisi hankkia muutamia lisää. Eniten tykkäsin tästä mallistosta tuosta tähtikuosisesta svetarista sekä noista keltaraitaisista collegehousuista, myöskin tyttöjen raitahame ja hellehaalari näyttävät todella kivoilta!

Merkiltä löytyy oma nettikauppa täältä ja sieltä myös Outlet-osio, jossa on edelliskauden tuotteita tosi edullisesti ja ainakin tuota tähtisvetaria löytyy ihan kotimaastakin Lilla Company kaupasta.

Onko teillä kokemusta tästä merkistä?
Millaista mitoitus/laatu on?

 • Miima
  24.2.2013 at 13:54

  Meillä on joitakin B&G vaatteita, ja tykkään, kun ovat hyviä hoikalle 🙂 Harmaan ystävä en ole, ja sitähän niillä usein on. Ja se vähän harmittaa, kun mallistot ovat olleet hyvin saman toistoa – noita Out to play ja Bright as day vaatteita sekä tähtiä on ollut jo monta mallistoa putkeen, värit vaan vähän vaihtuu. Laatu on ollut hyvää niissä mitä meillä on ollut, ei ole nukkaantunut tms, mutta Bright as day paidan painatus on kyllä haalistunut.

  • Sini
   24.2.2013 at 14:24

   Hyvä tietää!Mä tykkään kyllä harmaasta ja just alaosina meillä on useammatkin harmaat collarit, jotka nyt on jäämässä pieniksi. En olekaan aikaisempia mallistoja tainnut edes katsella sen tarkemmin, nuo tekstit kyllä muistan viime vuodelta..

 • Aake07n äiti
  24.2.2013 at 14:27

  Meillä on ollut tuota merkkiä nyt käytössä hieman vajaan vuoden yhdet collegehousut sekä yksi lyhythihainen t-paita ja yksi pitkähihainen trikoopaita. Vaatteet eivät ole mielestäni mitenkään erityisen reilunkokoisia, mutta suurinpiirtein kuitenkin kokoaan vastaavat. Meillä on ollut käytössä koko 5-6 noin 105-112-senttisellä. Housut ovat mielestäni aika kapeanmallisia, mikä onkin meillä ollut tarpeellinen ominaisuus. Meillä olevat vaatteet ovat kestäneet pesun hyvin, eivät ole mitenkään erityisen nukkaantuneita ja ovat pysyneet kuosissaan. Lähtevät meiltä kiertoon hyväkuntoisina käytettyinä piakkoin, kun meillä siirrytään jo viimeistään kesällä seuraavaan kokoon.

  • Sini
   24.2.2013 at 21:02

   Kiitos näistä kokemuksista!Ja hyvä tietää, että mitoitus ei ole kovin reilua ainakaan!

 • Eppusen kaapilla
  24.2.2013 at 16:56

  Meillä on ollut ja vähän samaa mietin kuin Miima, eli aika samoja juttuja jo monta kautta peräkkäin. Kovasti ollaan tykätty, mutta printit lähteneet paidoista, varsinkin swetareista. T-paita pysyi vähän parempana. 🙂

  • Sini
   24.2.2013 at 21:03

   Mä en ole jotenkin näitä noteerannut aikaisemmin, eli ihan uusia mulle 😉 Mut harmi jos printit lähtee :/

 • Erja
  24.2.2013 at 19:33

  Myös meillä Bright as day-paidan painatus haalistunut… Muuten pysynyt hyvänä.

  • Sini
   24.2.2013 at 21:03

   Ok, hyvä tietää tämä!

 • Anonyymi
  24.2.2013 at 20:05

  Meillä on ollut pari vaatetta merkiltä. Bright as day collegesta on teksti haalistunut ja paita nukkaantunut aika paljon, kuosissaan on pysynyt tosi hyvin. Lapsi tykkää kyllä paidasta tosi paljon, joten otan tuon kuvissa olevan tähticollegen ostoslistalle ensi talvea varten.

  t. Teija

  • Sini
   24.2.2013 at 21:04

   Mä niin tykästyin noihin tähtiin kanssa, näyttää kivoilta!

Lue lisää