Hei me leivotaan!

Sunnuntaina pikkukätöset pääsivät pitkästä aikaa pullataikinan kimppuun kun leivoimme laskiaispullia. Samaa puuhaa tehtiin varmaan aika monessa muussakin kodissa! Vaikka leipomisesta tykkäänkin niin pullia tulee harvemmin tehtyä, enemmän tykkään leipoa kunnon kaloripommeja suklaasta 😀

Lapset taas ovat pullataikinasta aina yhtä innoissaan ja tuotosten pellille saaminen on joka kerta yhtä hankalaa kun suurin osa taikinasta on kadonnut parempiin suihin ja lopusta ei tahdota millään päästää irti. Ei, se ei ole muovailuvahaa!

Tällä(kin) kertaa unohdin pullat hiukan liian pitkäksi aikaa uuniin ja ne saivat vähän tummeman käsittelyn kuin oli tarkoitus, onneksi sisään törkätty kermavaahto ja hillo pelasti kaiken!



Vinkkinä vielä, että Nova Starin uutuuksia alkaa saapumaan kauppihin ja ainakin Oii:ssa ne oli jo myynnissä. Aika kivoja juttuja tulossa tänä keväänä, molemmille lapsille tilaukseen lähti mageet aurinkolasit kesäksi!

 kuvat:oii

Mukavaa maanantaita!

8 Comments

 • Reply
  Anonyymi
  11.2.2013 at 10:01

  Oi kun alkoi tekemään mieli pullaa! Sitä tulee meilläkin leivottua tosi harvoin. Mäkin oon enemmän niiden suklaa-kaloripommien ystävä:) Aatulla on muuten aivan hurmaavat kiharat! Kivaa alkavaa viikkoa teille!

  T: Heidi

  • Reply
   Sini
   12.2.2013 at 21:24

   Sama täällä, suklaakaloripommit rocks! 🙂 Noilla kiharoilla on ihan oma elämä, ei niille saa mitään!

 • Reply
  -Auroran&vaavin äiti-
  11.2.2013 at 10:08

  Mahtavat kiharat Aatulla!! 😀

  Meilläkin leivottiin laskiaispullia, tai no, enimmäkseen taidettiin syödä taikinaa 😉 Meillä kun sekä lapset, että äiti tykkää enemmän taikinasta kuin valmiista pullasta 😛

  • Reply
   Sini
   12.2.2013 at 21:24

   Mäkin söin pienenä aina taikinaa niin, että sain mahani kipeäksi. Varmaan jäänyt jotkut traumat, enää en edes maista 🙂

 • Reply
  *Mirva*
  11.2.2013 at 11:55

  Voi miten ihania pikku leipureita!

 • Reply
  Nanna S
  11.2.2013 at 14:46

  Söpöt leipurit ja NS:n mallistokin näyttää hyvältä. Vasta ajattelin, että merkki on vähän jämähtänyt, mutta nyt oli tosi kivoja vaatteita.

  • Reply
   Sini
   12.2.2013 at 21:25

   Joo mäkään en esim viime mallistosta löytänyt mitään kivaa. Uudessa mallistossa oli kivat vaaleanpunaiset housut!

Leave a Reply

Lue lisää