Home sweet home

Huh heijaa, vihdoinkin kotona! Eteisessä odottaa iso kasa purkamattomia tavaroita, ehkä jätän ne suosista huomiselle ja otan vaan ihan rennosti 🙂 Mummolareissun aikana oli saapunut myös muutama paketti Mini rodinin uutuuksia Oii:sta, noihinkin palailen vielä paremmalla ajalla. Muutama juttu on myös vielä matkalla, noita kun tuli myyntiin vähän eri aikaan.

Olettekos te shoppaileet jotain tuosta uudesta mallistosta? Täytyy sanoa, että nyt jo saapuneissa oli paljon kivoja kuoseja, mutta paljon ihanuuksia on vielä tulossa seuraavassa kuormassakin helmikuun lopussa. Tulevia kuoseja voi kurkata täältä Mini rodinin facebook sivuilta, voisin jossain vaiheessa postata omista suosikeistani…

Lapset pääsevät ihanan helpolla, leppis laukku on jo purettu ja lelut levitelty pitkin taloa 😉

Loppuun vielä alevinkki Stockmannille. Helmikuun ajan kanta-asiakkaat saavat 20% alennuksen kaikista normaalihintaisista muodin ja kodin tuotteista koodilla 02LOYAL2013. Kanta-asiakkaaksi voi liittyä netistä ja edun saa heti käyttöönsä. Filippa K:n merinovillaneule on nyt kantistarjouksessa samoin kuin Tigerin trenssi, harmikseni tuosta Hilfigerin ankkurineuleesta ei enää omaa kokoa ollut jäljellä. Kollaasissa on myös pari meiltä kotoa löytyvää esinettä, tuo Kartellin Bourgie ja Componibili. Stockmannilta saa nykyään myös Hayn tuotteita ja näitä harvemmin olen alessa nähnytkään, joten kannattaa kurkata. Itse tykkään kovasti About a Chair tuolien muotoilusta ja tällaisen voisin hankkia esimerkiksi työpöydän tuoliksi.
( sis manoslinkin)

4 Comments

 • Reply
  Anonyymi
  1.2.2013 at 22:53

  Meille tulee nyt ekat Mini Rodinit ja kerrankin tilasin sitä mistä lapset tykkäsivät enkä vaan oman makuni mukaan:) Pojalle tulee pantteri-college kun on suuri pantteri-fani. Lisäksi sain hyvällä alella viime syksyn beigen pupu-mekon tytölle. Keltaisen Piconkin olisin ehtinyt saada kun olin oikeaan aikaan koneella mutta tulin sitten siihen tulokseen ettei me nyt tarvita uusia takkeja. Ihana se toki on!

  T: Heidi

  • Reply
   Sini
   2.2.2013 at 16:36

   Ai teille tulee se pantteri, se on kyllä magee!Puput on meilläkin ollut tykättyjä, eritoten ne beiget. Vihreät jäivät jostain syytä lähes pitämättä. Keltainen pico näyttää kyllä olevan tosi suosittu!

 • Reply
  Anonyymi
  2.2.2013 at 15:12

  Mini Rodini kolahti minuun jälleen. ostitko Eeville tuon keltaisen takin? Missä koossa otit? Itse ihastelen sitä pantterikuisista. Ihan ylisöpön näköinen. =) Mitenkäs koot mielestäsi tänä keväänä. Ovatko reiluja?

  Meillä ei tuota Mini Rodinin takkia ole ikinä ollut, joten en oikein istuvuudestakaan tiedä. Saisiko teidän lapsia sovitusmalliksi? =)

  Ellelle mahtuu keväällä melkein kaikki välikausivaatteet. Joten tarvetta ei kyllä olisi, mutta kun……

  • Reply
   Sini
   2.2.2013 at 16:39

   Ostin Eevillekin takin, vaikka en meinannut 🙂 Mietin, että se olisi kiva pinkin ja vaaleanpunaisen kanssa. Otin hänelle koon 104/110 (Eevi nyt 100cm) ja se oli just sopiva, ei siis mitään reiluja nuo. Mietin, että olisi varmaan se seuraavakin koko mennyt jo Eeville, mutta mennään tuolla nyt. Koitan jossain vaheessa napata siitä kuvaa, oli minusta tosi kivan näköinen.

   Eeville otin muutikin vaatteet tuossa 104/110 koossa ja esim rusettipaita oli just sopiva, että pidemmälle lapselle kannattaa ottaa se seuraava koko. Aatulle otin 92/98 koossa ja ainakin t-paidat näytti aika hyvän kokoisilta, helmassa vähän reiluutta, mutta ei mitenkään liikaa. Aatu on nyt n 85cm.

Leave a Reply