Kirppislöytöjä ja muuta höpinää

Oltiin tosiaan viikko Etelä-Suomessa mummulassa ja viikon aikana ehdittiin touhutakin kaikenlaista. Kamera jäi kyllä hyvin vähälle käytölle ja kuvia nyt ei juurikaan tuolta ole. Pääsin viettämään myös yhtä lapsivapaata päivää ja se sujuikin hauskoissa merkeissä blogituttujen seurassa. Päivällä kävimme ensin ravintolassa syömässä, sen jälkeen hiukan kaupoilla pyörimistä ja lopuksi menimme istumaan iltaa Nellin luokse koko porukka. Kiitos tosi mukavasta illasta Nellille, Heidille, Riikalle ja Saralle!

Tässä valmiina lähtöön, kuva (ja kuvattava) hiukan tärähtäneitä 😀 Viikon aikana treffattiin leikkikentällä myös blogin kautta tutuksi tullut Nanna lapsineen ja pikaisesti pyörähdettiin myös Mrs Agathalla viemässä yksi paketti ja Eeville löytyi sieltä kivaa leikkiseuraa. Yhtenä päivänä suunnattiin Huimalaan, joka osoittautui tosi kivaksi paikaksi, ainakin lapset olivat innoissaan, harvemmin kun tuollaisiin paikkoihin pääsevät.

Eräänä aamuna reippailtiin pulkan kera jonkin matkan päässä olevalle leikkikentälle ja kirosin matkalla tuhat kertaa täysin hiekoitettuja teitä, niitä isoja kiviä vielä eikä mitään hiekkaa. Sitten kun leikkikentälle päästiin, todettiin että lunta on puolimetriä eikä siellä ollut ketään muita, ei varmaan koko talvena ollutkaan 😀 Itse sain ainakin kunnon treenin siinä lumipyryssä ja vastatuulessa pulkkaa perässä vetäessäni, seuraavina aamuina mentiinkin suosista taloyhtiön pihaan tekemään lumiukkoja. Seikkailimme autolla myös Helsingin keskustassa ja pikkasen ”soijaa meinasi pukata” kun en ole aikaisemmin siellä juurikaan ajellut. Ei paljon navigaattoritkaan auttanut kun ne ohjasi minua aina johonkin mihin ei olisi saanut ajaa 🙂

Tykkään kovasti kierrellä kirpputoreilla aina kun sellaisia vastaan tulee, harmi vain kun meillä päin on vähän huono tarjonta niiden suhteen. Heidin kanssa kävimme pyörähtämässä Akselissa ja Tuusulan Femmatorilla ja myöhemmin viikolla lasten kanssa ajelin vielä Nellaan ja Nuttuun. Eppusen Kaapilla blogista löytyykin hyvä postaus noista kirpputoreista, kannattaa kurkata! Kirppislöydöstä tulee aina itselle tosi hyvä mieli, toisen roska voi todellakin olla toisen aarre. Täällä päin olen tehnyt hyviä löytöjä aina pari kertaa vuodessa järjestettävästä MLL:n kirppistapahtumasta. Mitä kirppiksiä te suosittelette Etelä-Suomen suunnalla, jos ensi kerralla kiertelisi vähän lisää?

Aatulle löysin tämän suloisen unikaverin, joka oli niin ihanan pehmeä, että oli pakko napata mukaan. Nalle pääsi ensin pesukoneeseen ja sen jälkeen siitä ei ole maltettu luopua ollenkaan. Yksi ongelma tässä vain oli….

…nimittäin kyseisestä unikaverista tuli armoton tappelu kumpi sen saa 😀 Eeville löytyi Little Pet Shop hahmoja, muutama kirja sekä pari dvd:tä, joista en nyt kuvaa ottanut. Molemmille siis jotain.

Aatu tykkää kovasti Cars hahmoista ja hänelle löytyi edullisesti tuollainen ääntä pitävä helikopteri, jonka sisällä oli pikkuinen Martti. Eeville löysin kivan Marc O´Polon ruutumekon, Aatulle popin housut ja itselleni pari huivia. Tuo harmaa oli villaa/angoraa ja ihanan lämmin. Nämä maksoivat 3-5 euroa kappale muistaakseni, marimekon huivi oli euron.

Tykkään kovasti erilaisista säästöpossuista, en kyllä tiedä miksi. Aikaisemmin olen kirppikseltä löytänyt Aatulle pienen punaisen postipankin possun ja nyt Eevillekin löytyi samanlainen. Joku näissä vain on kovin söpöä, erityisesti nuo vanhemmat säästöpossut ovat minusta suloisia.

Semmoisia juttuja tällä kertaa, mukavaa viinkonlopun jatkoa!

19 Comments

 • Reply
  Sara.
  2.2.2013 at 19:19

  oispas ehditty vielä uudestaan näkemään. muista ilmoitella kun ensi kerralla suuntaatte tänne päin taikka ehkä me tullaan kylään sinne sukulaisiin 🙂

  • Reply
   Sini
   2.2.2013 at 19:32

   No niinpä, juttua olisi riittänyt vaikka kuinka! Ehdottomasti laitan sulle viestiä ja kyllä sinnekin saa kylään tulla 🙂

 • Reply
  Anonyymi
  2.2.2013 at 19:24

  Kaikenlaista kivaa ehditte tehdä mummulaviikon aikana. 🙂

  Tuo musta kassisi on ihana. 🙂 Minkä merkkinen se on?

  Olen kuumeisesti metsästämässä itselleni vähän isompaa laukkua ja olen kyllä jo melkein kallistunut ostamaan Mulberryn laukun. Se vaan on niin ihana! Tai taidan ostaa kerralla kaksikin, kun en osaa päättää… 😉

  -Elina-

  • Reply
   Sini
   2.2.2013 at 19:36

   Kassi on COS merkkinen ja sain sen joululahjaksi. Olen kyllä tykännyt kovasti ja kiva kun tuon edessä olevan pikku pussin saa irsti ja sitä voi käyttää erikseen pienempänä laukkuna ja hihnan saa myös kiinni siihen. Harmi kun tuota laukkua ei ainakaan netissä enää ole, mutta tässä on yksi musta nahkainen, josta tykkään kanssa kovasti http://www.cosstores.com/Store/Women/Accessories/Square_leather_tote_bag/7433-5914719.1#c-6874868

   Mä en ole oikein Mulberryille vielä ainakaan lämmennyt tai ne pienemmät on ihan nättejä, mutta niille taas itsellä on vähemmän käyttöä. Tykkään enemmän tuommoisista vähän rennomman mallisista laukuista, en kyllä ole katsonut mitä kaikkia niiltä edes löytyy. Varmasti hyvä hankinta kuitenkin!

 • Reply
  Sirkku
  2.2.2013 at 20:04

  Oi, kuulostaapa kivalta lomareissulta. Ja oot siis ollut täällä ihamn meidän kulmilla. Asutaan täällä ihan Tuusulan rajalla. Olisin voinut tuoda sulle sen paketin niin ei olisi tarvinnut postittaa. No ens kerralla sitten! 🙂

  Toi femmatori on muuten jännä. Kaikki aina kehuvat, mutta mä en ole ikinä löytänyt sieltä mitään. Tosin aika harvoin tulee käytyä, olen vähän huono kirppistelemään…

  • Reply
   Sini
   2.2.2013 at 20:11

   Joo vähän jotain erilaista arkeen, kummasti pieni maiseman vaihdos piristää! Ai hitsi, mä en yhtään hokannut, että te asutte siinä niin lähellä!Olisin voinut tulla kyllä hakemaankin sen ja muutenkin olisi kiva ollut rupatella!Ensi kerralla laitan sulle viestiä kun ollaan tulossa!

   Mun mielestä siellä oli ainakin nyt aika kivasti tavaraa ja varsinkin pienemmille oli siistejä vk-kenkiä ja uudenveroiset tepsutkin 10 eurolla. Harmi kun ne kivat oli meidän lapsille pieniä.

 • Reply
  Anonyymi
  2.2.2013 at 20:08

  Minun suosikki kirpparini on Piilo Vuosaaressa http://www.piilokirppis.fi/
  Eniten löytöjä olen kuitenkin tehnyt Rok Clothingissä, oikeastaan koko tyttäreni sisävaatevarasto on sieltä peräisin. Harvemmin enää ostan mitään muualta, kun tuolla on niin kivoja vaatteita eikä kaikilla päiväkotikavereilla ole ainakaan samanlaisia 🙂 Tuolta olen löytänyt mm. tosi kivoja Gapin ja Gymboreen vaatteita, eikä hinnatkaan päätä huimaa. Ja jos tietää, että koska sinne on menossa, niin voi Facebookin kautta pyytää omistajaa varaamaan jotain tiettyjä vaatteita etukäteen, niin ei tarvitse itse penkoa rekkejä tai saa tiedon, että kyseisiä vaatteita ei juuri nyt ole tarjolla.

  • Reply
   Sini
   2.2.2013 at 20:15

   Piilosta olenkin kuullut paljon hyvää ja siellä olisi kiva päästä käymään. Kiva vinkki tuo Rok clothing, täytyy siellä käväistä ensi kerralla!Tosi hyvää palvelua jos voi jopa etukäteen varata tuotteita!

  • Reply
   Anonyymi
   2.2.2013 at 20:16

   Niin joo, toi Rok Clothing on Tuusulassa, http://www.rokclothing.fi/

 • Reply
  -Satu-
  2.2.2013 at 22:08

  Ompas teillä ollut mukava reissu. Olisi kyllä kiva nähdä useampiakin blogituttuja ihan kasvotuste. Nyt olen päässyt tapaaman vain muutamia.

  Minustakin olisi kiva käydä enemmänkin kiertelemässä kirppareilla. Täälläkään ei ole kovin kummoiset kirppikset :/ Helsingissä tykkäsin Kruunukirpusta 🙂

  • Reply
   Sini
   3.2.2013 at 11:59

   Mäkin tykkäisin jos täällä päin olisi enemmän tarjontaa, mutta ei :/

 • Reply
  Anonyymi
  3.2.2013 at 03:34

  Meidän suosikkeja ovat lastentarvikekirpputorit Jane (Vantaa Kaivoksela) ja Minipoppoo (Helsinki Kannelmäki).

  • Reply
   Sini
   3.2.2013 at 11:59

   Kiitos vinkeistä!

 • Reply
  Mari
  3.2.2013 at 06:44

  Keravalla on oliverin kirppis, Korsossa avattiin eilen uusi sun-kirppis ja rekolassa on villa lyhty (lastenvaate ja -tarvike) kirppis. Kaksi jälkimmäistä siis Vantaalla :).

  • Reply
   Sini
   3.2.2013 at 12:00

   Nämä olikin ihan uusia nimiä mulle, pitää ensi kerralla koittaa poiketa jossain!

 • Reply
  Sari - MrsAgatha
  3.2.2013 at 07:22

  Hyviä kirppis-löytöjä kyllä olet tehnyt! Ja oli kiva nähdä! 🙂

  • Reply
   Sini
   3.2.2013 at 12:00

   Oli kiva nähdä taas!

 • Reply
  Anonyymi
  3.2.2013 at 07:41

  Mulle suositeltiin kanssa tuota tuusulan ROK-clothingia mutta mä en löytänyt sieltä mitään 🙁 mutta etsinkin silloin lähinnä alle 86cm vaatteita. Nella ja Nuttu espoossa on kyllä kiva, plussat lasten leikkipaikasta.

  Mitkä leggarit Aatulla kuvassa?

  • Reply
   Sini
   3.2.2013 at 12:01

   Joo Nella ja Nuttu oli musta hyvä ja pienille vauvoille sieltä olisi löytynyt vaikka mitä. Leggarit taitaa olla ihan h&m:n basicit, sieltä vauvojen puolelta 92 kokoiset. On musta kivan paksua ja napakkaa, paremmat kuin isojen puolella olevat.

Leave a Reply