Pompin suosikit

Pomp De Luxin uusin mallisto julkaistiin jokin aika sitten ja poimin tähän muutamia omia suosikkejani tuosta netistä löytyvästä katalogista. Merkillä on ollut joka vuosi mielestäni todella onnistunut mallisto ja aina sieltä on muutama juttu lähtenyt tilaukseen. Tänäkin keväänä taidan ainakin pari mekkoa tilata ja Aatulle muutaman vaatteen pienten poikien puolelta.

Isojen tyttöjen puolelta omat suosikkini olivat nämä mustavalkoiset setit! Raitalegginssit tekevät noista kokonaisuuksista kivan leikkisät ja valkoista on helppo yhdistellä muihin väreihin. Rusetit, no kuka niitä voi vastustaa! Tykkäsin kuvien perusteella myös noista harmaista collegehousuista, joissa on kultaiset tehosteet ja tästä löytyi vielä saman sarjan huppariakin, ainakin lilana.

Hempeämmistä väreistä suosikkini oli kuvissa näkyvä roosa paljettimekko ja saman sävyinen neuletakki. Myös vasemmanpuoleisesessa kuvassa oleva rusettimekko näyttää hyvältä vaaleanpunaisenakin!

Pienten poikien puolelta ihastuin heti tuohon sinikeltaiseen vaarinpaitaan sekä keltaisiin housuihin. Myös vikan kuvan sinivalkoinen setti on mielestäni kiva, etenkin nuo baggymallin housut! Pompin sukat meillä ovat olleet kovassa käytössä ja niitä täytyy ostaa molemmille muutamat parit. Sopivat aina hyvin muihin malliston vaatteisiin ja ovat mielestäni vielä tosi kestäviä ja hyvälaatuisia.

Mitkäs oli teidän suosikit tulevasta mallistosta? Vai tykkäsittekö ollenkaan?

Pomp De Luxin uuden malliston myynti alkaa kotikutsuilla 28.2.2013 ja nettikauppa aukeaa 7.3.

Ystäväni puolesta vielä mainostan tässä, että mikäli joku haluaa pitää kutsut pääkaupunkiseudulla tai kehyskunnissa, löytyy vapaita aikoja vielä huhti/toukokuulle. Yhteyttä voi ottaa sähköpostilla osoitteeseen psaa@pompdelux.com

Kutsujen emännät saavat tilauksiinsa ison Pomp De Lux kassin sekä alennusta omasta tilauksestaan.

13 Comments

 • Reply
  maiju
  16.2.2013 at 17:17

  Täällä ollaan selailtu kuvastoa eestaas, kaikkea kivaa olisi, tarpeet ovatkin sitten asia erikseen… Olen menossa kutsuille heti malliston tullessa myyntiin. Eniten houkuttaisi kaikki keltainen, mutta myös vaaleanpunasävyt sekä mustavalkoiset. Olisin kaivannut tuohon pompin katalogiin niitä "piirrostuotekuvia" loppuun, mitä oli syksynkin kuvastossa. Niistä näki hyvin yhdellä silmäyksellä mitä on tarjolla ja missä väreissä.

  • Reply
   Sini
   17.2.2013 at 19:45

   Oi, sä pääset heti kutsuille! Kerro sitten vaikka blogissa mitkä yllätti positiivisesti livenä nähtynä! Joo, mäkin kaipaan niitä piirroskuvia. Näki selkeästi heti mitä on missäkin värissä.

 • Reply
  Elina Eliina
  16.2.2013 at 17:25

  Shelly Little Skirt (rose värisenä) ja siihen kaveriksi Erika Little Cardigan ja Nola Little LS T-Shirt 🙂 Rose väriset vaatteet on kauniita uudessa mallistossa.

  • Reply
   Sini
   17.2.2013 at 19:46

   Kuulostaa hyvältä 🙂

 • Reply
  Miima
  16.2.2013 at 18:26

  No onhan siellä taas vaikka mitä ihanaa – kuten tavallista 😀 Mä järkkään kutsut maaliskuun alussa, ja kovasti mietityttää, että raskinko normihinnalla ostella vai odottelenko kesään aleja…

  • Reply
   Sini
   17.2.2013 at 19:47

   Mukavia kutsuja sinne! Joo, pitää miettiä mitkä mahdollisesti loppuu heti ja tilata niitä ja muita sit alesta.

 • Reply
  anrinko
  16.2.2013 at 21:23

  Aivan ihania! Harmi kun Anton ei tarvitse nyt mitään. Kaappi pursuaa vaatteita eikä typy tykkää noin ihanista. =( Pompilla on kyllä kivoja vaatteita ja hinta-laatusuhde on kohdillaan.

  • Reply
   Sini
   17.2.2013 at 19:47

   Samaa mieltä!Malliston on tosi kivoja ja hinnat inhomilliset.

 • Reply
  Mikonpoika
  17.2.2013 at 12:59

  Meiltä ei löydy vielä yhtään kyseisen merkin vaattetta,joten uudesta mallistosta ajattelin muutaman vaatteen ostaa kokeiluun! Nuo poikien baggymallin housut houkuttelee kovasti ja raitapaidat 🙂

  • Reply
   Sini
   17.2.2013 at 19:47

   Suosittelen, mä olen ainakin ollut laatuun tosi tyytyväinen!

 • Reply
  - A - d - é - a -
  17.2.2013 at 19:41

  Voi kyllä sieltä kataloogista löytyy vaikka ja mitä ihanaa! En edes osaa eritellä. Pitänee kuitenkin hieman tehdä tilaussuunnitelmaa ettei mene sitten kotikutsuilla ihan överiksi… -Tiina

  • Reply
   Sini
   17.2.2013 at 19:48

   🙂 Niihnän sieltä löytyy ja varmasti livenä sitten vielä enemmän!Mukavia kutsuja!

 • Reply
  Fox Ladyy
  17.2.2013 at 20:45

  Ihan samoja juttuja olen laittanut omalle pakko-saada-listalle kuin sä! Juuri nuo mustavalkoiset jutskat ja sit kuvissasi näkyvät mekot. <3 Meillä on kutsut 1. maaliskuuta, joten blogissani varmasti heti postailen niistä. 🙂 http://www.willafox.blogspot.com

Leave a Reply

Lue lisää