Raitoja Reimalta ja muita kevään uutuuksia

Reiman kevätmallistosta omat suosikkini olivat nämä raidalliset windfleecetakit. Eeville ei viime vuotinen windfleece välttämättä mahdu ja kuvassa näkyvän pinkki/vaaleanpunaisen voisin kyllä hänelle tilata. Meillä on ollut aikaisemmin popin ja ticketin takkeja ja olisi kiva testata välillä muitakin merkkejä. Meillä ei Reimaa ole ollut kyllä pitkään  aikaan ja tuo koko asia vähän mietityttää. Onko vaatteet edelleen mitoitukseltaa hiukan reiluhkoja?


Myös pipopuolella oli nättejä värikkäitä uutuuksia! Reiman pipoja ja hanskoja meillä on ollut aika paljonkin ja niistä olen kyllä tykännyt. Nettikaupassa näytti nyt myös olevan ilmaiset postikulut!


Muista uutuuksista poimin muutamat suosikit. Pikkuiselle tytölle olisi ihana tällainen pilkkutakki hiippahupulla. Takeille meillä ei nyt  ole tarvetta, mutta isojen puolella oli kivoja yksivärisiä välikausitakkeja ja niistä omat suosikkini ovat kuvan vaaleanpunainen ja farkkukuosinen.

Reiman uutuuksia pääset kurkkaamaan tästä ja final sale on voimassa 17.2.2013 saakka!
(Sis mainoslinkin)

16 Comments

 • Reply
  titti
  10.2.2013 at 11:39

  Fleecet isojen puolella vastasi jo viime vuonna mun mielestä aika hyvin kokoaan. Nyt oli haalarit kokoaan vastaavia ja takit varmaan kans, eli mitoitus on parin vuoden ajan ollut pienenemään päin.

  • Reply
   Sini
   10.2.2013 at 15:35

   Kiitos tiedosta!Nyt osaa vähän arvioida mitä kokoa sitä ottaisi. Toisaalta tiksun mallistoa en ole vielä nähnyt, pitääköhän odotella vielä niidenkin kuvat 😉

 • Reply
  Anonyymi
  10.2.2013 at 15:45

  Juuri eolen ihastelin Reiman sivuja. =) Ja tuo raidallinen fleece kävi jo ostoskorissa, mutta klikkasin sitten pois. Meillä on keväälle kaksi Polarn o. Pyretin Windfleeceä ja muutama muu fleece. Joten kai sitten ei tarvetta. =D

  Onko uudet tuolit muuten jo saapuneet ja teetkö niistä postauksen? =) Täällä sisustus vimma kovana, ja ajattelin hankkia samat tuolit sitten tuonne uuteen kotiin, kunhan valmistuu. Sohvapöydän ajattelin kyllä jo uusia ja ajattelin tuota Hay:in valkoista tarjotinpöytää.

  Elikkäs innokkaana odottelen sisustus juttuja. =)

  • Reply
   Sini
   11.2.2013 at 08:57

   Tuolit eivät ole vielä saapuneet, mutta eiköhän ne pian saavu. Varmaan postailen jossain vaiheessa sitten kun saadaan pöytäkin. Levy pitää mittailla ja teettaa sitten kun ollaan saatu tuolit ja tiedetään kuinka iso tarvitaan. Hayn sohvapöytä on kyllä ihana!

 • Reply
  Meirän Maja
  10.2.2013 at 17:12

  Reiman koot on tosiaan olleet pienenemään päin, hankala arvioida kokoja, kun koot muuttuu :/ Muuten meillä on pitkälti luotettu Reimaan ja tullaan luottamaan jatkossakin.

  • Reply
   Sini
   11.2.2013 at 08:57

   Hyvä tietää. Meillä on ollut muutama vuosi sitten ja silloin ne oli aika reiluja.

 • Reply
  Terhi
  10.2.2013 at 18:27

  Mä sain lähes pakkomielteen tuosta tummasta pallotakista. Niin söpö hiippahuppuineen <3 Menisiköhän se vielä 98 cm lapselle, anyone? 🙂

  • Reply
   Sini
   11.2.2013 at 08:58

   Se on ihana! Hmm, paha sanoa, osaisko joku auttaa?

 • Reply
  Triinu
  10.2.2013 at 19:03

  Harmi, kun noita söpöjä pienten takkeja ei tehdä isompaan kokoon asti. Meidän kohta kolme vee käyttää jo ainakin 104cm vaatteita, ja olisi ihana saada vielä hänelle noita pienten vaatteita. Ja isompien takkeja on vähemmän blogeissa ollut näkyvissä, nettikaupassa niitä ei oikein vielä edes ole tarjolla. Toivottavasti pian tulee!

  • Reply
   Sini
   11.2.2013 at 08:58

   Joo harmi kyllä kun noissa koot loppuu siihen 98cm, olisi varmasti ihana isommallekin!

 • Reply
  -Satu-
  10.2.2013 at 20:03

  Meillä ei ole koskaan ollut Reimaa. Ensimmäisenä ostin Ticketin ja oon ollut tyytyväinen, joten en ole uskaltanut kokeilla mitään muuta.

  Saattaa olla, että joudutaan hankkimaan esikoiselle uudet kevätvaatteet. Neidillä on ollut nyt nimittäin kunnon kasvuspurtti. Täytyy yrittää metsästää huutiksesta musta plain rain. Helpommin sanottu kuin tehty.

  • Reply
   Sini
   11.2.2013 at 08:59

   Meillä on kanssa ollut paljon tiksua ja oon kyllä tykännyt. Ai sulla on semmoinen hakusessa, toivottavasti löydät!

 • Reply
  anana
  10.2.2013 at 20:41

  Mitoitus takeissa vastaa aika hyvin kokoa. Sanoisin hivenen reiluksi eli hieman ruumiinrakenteen mukaan otettava koko. 122 vantteralle rytölle ottaisin koon 128 mutta solakammalle 122. Olettaen että vaatteeseen ei haluta järjettömästi kasvunvaraa.

  • Reply
   Sini
   11.2.2013 at 09:00

   Kiitos tiedosta. Pähkäilin tässä kahden koon välillä..

  • Reply
   nia
   11.2.2013 at 16:42

   Auttaako jos sanon että padme on nyt 122cm/26kg. Hänellä on topatakki koossa 122cm ja ei ole pieni, juuri sopiva kuitenkin olematta nafti. Kevääksi tulee kuitenkin koko 128cm mutta mahtuu ihan varmasti syksylläkin viekö, jopa seuraavana keväänäkin, on kasvunvaraa 🙂

 • Reply
  Suvi
  11.2.2013 at 09:09

  Meillä on ollut Reimaa joka vuosi kohta 5 vuoden ajan. Itse tykkään ja haalarit on paremman mallisia meidän neidille kun Ticket tai Pop, joissa hihat aina kinnaa lopuksi. Nyt neiti on pikkusta vaille 120 ja käyttänyt koko talven 116cm haalaria, sopiva, ei enää reilu, kuten syksyllä, jolloin oli 115cm pitkä. Mutta alle mahtuu villat jne. Viime kesän mallistosta meillä on siistimpi takki, koossa 122 ja syksyn mallistosta kuoritakki 128, kumpikin passeleita. Hihat on tyttöjen takissa suht pitkät pitkäkätisellekin ja helman mittaa ovat joissakin malleissa lyhentäneet vrt. 2010 mallistoon, josta käytimme syksyllä 104-kokosta takkia… Fleece on 122 ja just sopiva. Housut 116, sopivan reilut, henkselitoppikset meni veikalle jemmaan eilen, kun alkoivat ahdistaa haaroista… Ticketin kukkatakki meillä on 128 ja ei ole liian reilu, koska inhoan roikkuvia hihoja ja lahkeita. Ja meidän neiti on hyvin samanmallinen kun Ananan neiti, urheilullinen vartalo 😉 Toivottavasti oli jotain apua.

Leave a Reply

Lue lisää