Vaaleanpunaista ja beigeä

Tässä kevääksi vähän siistimpään menoon oleva setti. Viime vuonna meillä oli vastaava Ver de Terren trenssi vaaleanpunaisena ja sitä takkia pidettiinkin meillä paljon. Materiaaliltaan sopii ihan kunnon ulkoiluunkin kun on vedenpitävä, mutta meillä se oli enemmän käytössä kauppareissuilla, kerhossa ym ja kuoripuku sitten muuten ulkoilussa. Ostinkin tämän saman takin jo viime vuonna alesta tummanharmaana, mutta tämä beige tuli vastaan myöhemmin ja väristä pidin vähän enemmän. Uusi harmaa olisi siis ylimääräisenä koossa 6, jos semmoisesta joku kiinnostuu 🙂

Ihana rusettipipo on tilattu Nopsupopsulta ja se on malliltaan tosi kaunis. Rusettia voi pitää edessä tai sivulla ja pipoon löytyy useita värivaihtoehtoja. Nyt on myös Nopsupopsulla ilmaiset postit tämän loppuviikon ajan, tilatessa valitsee vain kassalla kohdan ”nouto”. Nopsupopsulta löytyy jatkossa myös suloisia rusettihousuja, jotka päivittyvät kauppaan hiukan myöhemmin. Anguluksen saappaat on viime kevään mallistoa pikkujaloista ja vaaleanpunaiset Sofien tähtitennarit löytyi uutena huutiksesta.

Noissa kuvissa näkyvien tähtikenkien valmistus on kuulemma lopetettu, harmi juttu kyllä kun malliltaan ne ovat olleet niin hyvät mielestäni. Kävin katsomassa Petit by Sofie Schnoorin sivuilla olisiko kevään uutuuksista jo kuvia ja sieltä löytyi muutama ihan nätti vähän vastaavan mallinen kenkä. Lenkkareita tehdään edelleen, tosin vähän erinäköisinä. Vaaleanpunaisista ei harmi vaan kyllä löytynyt mitään kuvia, mutta nuo ekat taupen väriset näyttävät minusta kivoilta. Toivotaan, että näitä saataisiin johonkin myyntiin täällä Suomessakin. Myös alarivin karkkipinkit sandaalit on herkut!

 • - M -
  28.2.2013 at 07:13

  Ihana setti. Meillä on isosiskolla sama vaaleanpunaisena ja pikkusiskolle olisi hakusessa koko 8 beigenä ( tai harmaakin kelpaisi). Mahtaakohan samaa takkimallia tulla myös tänä vuonna Ver de Terrelle?

  • Sini
   28.2.2013 at 17:15

   Harmi kun en saa venytettyä tota meidän harmaata isommaksi 😉 Mulla ei ole yhtään kyllä tietoa tän vuoden malleista, toivotaan et tulis!

 • Pikku hiiri
  28.2.2013 at 07:58

  Aivan ihana setti Eevillä! Tykkään tosi paljon myös tuosta väri yhdistelmästä. Meidän kodin sisustusväritkin tulevat olemaan tänä keväänä/kesänä beige & vaaleanpunainen 😉

  • Sini
   28.2.2013 at 17:15

   Tää on tää meidän luottoyhdistelmä 🙂

 • Hanna
  28.2.2013 at 08:38

  Kaunis setti! Pipo on niin ihana sopii hyvin Eeville:)

  • Sini
   28.2.2013 at 17:16

   Kiitos!Tuo pipo oli kyllä niin hurmaava!

 • Anonyymi
  28.2.2013 at 09:36

  Voi miten sä sitten osaatkin noiden asusteiden kanssa pelaamisen, aivan ihana setti taas! Ja ah tuota pipoa! Meillä on myös vaaleanpunaista tänä keväänä trenssin muodossa (myöskin jo viime kevään alesta ostettu:). Asusteet on kyllä vielä ihan hakusessa. Reimalla on tänä keväänä myös ihania pipoja. Ne pitsineulos-pipot houkuttaisi. Kunpa se kevät jo tulisi! Täällä Ranskassa pitäisi kevään jo pian kolkuttaa mutta pakkasta ja lunta on riittänyt täälläkin.

  T: Heidi

  • Sini
   28.2.2013 at 17:16

   Kiitos!Tuo Nopsupopsun pipo on kyllä oma suosikki, tosi kiva malli. Reimalla on ollut tänä vuonna kyllä tosi paljon nättejä juttuja mallistossa!

 • Anonyymi
  28.2.2013 at 11:21

  Mä voisin udella hintaa ja kuvaa ylimääräisestä takista :)…Oletko yhteydessä henriikka.pukari@gmail.com

  Kaunis asu ja neiti teillä! 🙂
  -Henriikka

  • Sini
   3.3.2013 at 19:41

   Vastattu 😉

 • anna
  28.2.2013 at 16:17

  todella nätti setti 🙂 tykkään varsinkin noista molemmista kengistä ja takista. Teillä ei varmaan enää ole sitä VdT vaaleanpunaista trenssiä..? Ajattelin jos olisit myynyt..

  • Sini
   28.2.2013 at 17:17

   Kiitos!Mä olen sen takin ehtinyt jo myymään kun kävi pieneksi.

 • AnuH
  28.2.2013 at 17:30

  Oi onnekas kun satuit vanhan mallin sofie schnoorit löytämään uutena tuon värisenä! Minun silmään nuo uudet on aika pliisuja vanhan lenkkarimallin rinnalla. Nopsupopsun pipo on ihana. Melkein itsekin siihen sorruin, mutta päädyin ruusukepipoon sitten lopulta.

  • Sini
   3.3.2013 at 19:42

   Joo hyvä säkä kävi kyllä siinä ja just oikea kokokin vielä! Eihän nuo kyllä ihan yhtä kivoja ole ja se vaaleanpunainen puuttuu kokonaan ainakin noiden kuvien mukaan..

 • Minttu
  28.2.2013 at 19:52

  Onkos se VDT jo mennyt? Itse katselin myös nuita Sofieita, jätin sitten kuitenkin mietintämyssyyn ja aamulla huomasin, että olit ne sieltä napannut 🙂

  • Sini
   3.3.2013 at 19:42

   Meiliin vastattu!

 • memmu
  1.3.2013 at 10:08

  Tuo pipo ja kaikki ja tietenkin suloinen Eevi, täydellistä 🙂 Mä oon myös tosi tarkka et asusteet sopii vaatteisiin ja mä en voikaan vielä postata meidän neidin välikaudesta, kun tajusin ettei oo sopivia pipoja. Ja sitten jos löytää jotkut kivat asusteet niin on pakko ostaa siihen sopiva takkikin (niinku mulle kävi eilen). Vaikeaa, kun on liikaa kaikkea ihanaa saatavilla eikä kaikkea voi ostaa.

  • Sini
   3.3.2013 at 19:43

   Pipo on kyllä kiva! Meillä on yleensä aikalailla samoja sävyjä kaikissa niin kaikki menee keskenään ja vaaleanpunainen sopii onneksi aika monen värin kanssa.

Lue lisää