Arskat

Tänään on ollut taas kunnon arskakelit! Postasinkin joku aika sitten Nova Starin kesän uutuuksista ja kerroin, että tilasin lapsille mallistosta aurinkolasit. Eevi valitsi itse omat suosikkinsa vaaleanpunaiset parishilton-tyyliset ”Lolat” ja Aatulle otin mustapunaiset ”Fredit”. Hinta oli näissä oikein kohtuullinen ja muutenkin vaikuttavat kivan kevyiltä. Mustat näyttivät hupenevan monesta paikkaa samantien, tuota Aatun mallia löytyy myös kesäisen turkoosina. Nämä meidän kappaleeet tilattu Oii:sta.

Blogin kautta tarjottiin mahdollisuutta tutustua nyt Suomen markkinoille tulleisiin Babiators aurinkolaseihin ja palaan niihin vielä myöhemmin. Niitä on kyllä kovasti kehuttu ja odotukset ovat siis korkealla 😉

7 Comments

 • Reply
  Anonyymi
  9.3.2013 at 21:34

  Hei mistä tuo Eevin tähtihattu on? Se on aivan ihana <3
  -Minna-

  • Reply
   Sini
   11.3.2013 at 10:03

   Hattu on Biggun tekemä, tykkään kovasti!

  • Reply
   Anonyymi
   11.3.2013 at 20:06

   Kiitos vastauksesta! Täytyykin tutustua 🙂

 • Reply
  Hanna
  10.3.2013 at 17:29

  Ihanat aurinkolasit:)

 • Reply
  Maria et Co
  10.3.2013 at 20:37

  Ihanat lasit! Mietin meidänkin esikoiselle, hän vaan on tosi tarkka mitä silmillään pitää joten pitänee lähteä kiertämään kauppoja.

  • Reply
   Sini
   11.3.2013 at 10:04

   Joo kannattaa ottaa lapsi mukaan ja sovitella!

Leave a Reply

Lue lisää