Kesä ja crocsit

*Yhteistyö*

Meillä on varmaankin joka kesä ollut käytössä kaikilla jonkimoiset crocsit. Eevillä oli viime kesänä balleriinamalliset Hello Kitty versiot ja ne olikin Eeviln mielestä tosi ihanat. Sopivat hyvin myös kapeampaan jalkaan ja ne oli lapsen helppo saada itse puettua. Nämä perus crocsit ovat malliltaan hiukan leveämpiä, tämä malli on hyvä Aatun vähän korkeampaan jalkaterään. Saimme valita crocsilta meille muutamat kesäkengät ja Eevi halusi nyt myös saman malliset retro clogit vaaleanpunaisina. Niitä hahmoballeriinoja ei vielä nyt ainakaan näkynyt crocsin sivuilla, pitää katsellä myöhemmin uudestaan. Nuo kaksoiskoot ovat hiukan haastavia näissä, mutta kokoarviot menivät oikeaan ja Aatulle valitsin 22-24 koon ja Eeville 27-29. Aatulla on talvikengät olleet 23 kokoa ja Eevillä 28 kokoa ja nämä vaikuttivat sopivilta. Aatun retroissa sisämitta on n. 15 cm ja Eevin n. 18,4cm.

Ihan ainokaisiksi kesäkengiksi en näitä hankkisi, mutta meillä näitä on pidetty paljon pihaleikeissä, hiekkalaatikolla ja rannalla.

 Minä itte!

Aatulle valitsin vielä toiset kengät, nuo kuvissa näkyvät ”Marttipopot”. Jotenkin arvasin, että nämä saattaisivat olla pikkuisen autot-fanin mieleen ja oikeassa olin! Näillä on tepasteltu ahkerasti jo sisällä, nyt vain odotellaan enää niitä kesäkelejä! Vinkkinä vielä, että Crocsilla on nyt tämä viikon alessa kaikki naisten ja lasten kumpparit, kampanja löytyy täältä.

 • Eppusen kaapilla
  11.3.2013 at 15:47

  Mahtavat Marttipopot! 🙂 Tiedän yhden joka tykkäis! 😀

 • Maria et Co
  11.3.2013 at 21:12

  Meille kyllä voisi tulla nuo Martti-tennarit! Aivan mahtavat!

 • Minishow
  12.3.2013 at 07:34

  Kiva malli nämä missä on kumipohja! Crocslenkkarit 🙂

 • j.m
  12.3.2013 at 08:55

  Minä taas en tykkää tästä uudesta mallista noiden kumipohjien takia 🙂 Mutta crocsit on kyllä meilläkin varmaan eniten käytetyt kesäkengät, joskus jopa pitkälle syksyyn niin, että hoitotäti alkoi jo kysellä kumppareiden perään 😉 Lapset tykkää kun saa helposti jalkaan, ja on helppo pitää puhtaana. Ostin kans pojalle nyt kokeiluun nuo kangaskengät, mutta en martteja, vaan vähän klassisemmat sini-punaiset.

 • Maissi
  12.3.2013 at 20:21

  Hauskat Martit. 🙂 Kävin liikkeessä katselemassa uusia malleja ja totesin jälleen kaikki muut liian leveiksi meidän tytöille paitsi balleriinat. Harkitsen vielä hetken ennen rantakelejä.

 • Anonyymi
  26.3.2013 at 14:26

  Moikka. Mikä noiden autot kenkien sisämitta on? Kiitos etukäteen jos viitsit vaivautua ja mitata.:)

  TVEJ

  • Sini
   26.3.2013 at 16:18

   Moi! 15,2 cm sain sisämitaksi noissa Martti kengissä!

  • Anonyymi
   26.3.2013 at 16:42

   Ok. Onko kenkien koko sitten sen 24-25? Meinasin vaan laittaa tilaukseen myös nuo kengät sen vuoksi kyselen.:-)

  • Sini
   26.3.2013 at 16:45

   Noiden koko oli se 23-24. Kysele vaan 🙂

  • Anonyymi
   26.3.2013 at 16:57

   Kenkien koot heittelee välillä miten sattuu, kiva kun sai vähän apua koon valitsemisessa. Kiitos vielä..:)

Lue lisää