MiniMint ja alekoodi

MiniMint on on juuri avattu nettikauppa, joka aikasemmin tunnettiin nimellä metkula. Kauppa on saanut uuden raikkaan ilmeen ja merkkivalikoimaan on tullut paljon täydennyksiä. MiniMintistä löytyy niin lastenvaatteita, jalkineita, leluja, sisustustavaroita kuin äitiys-ja imetysvaatteitakin. Kaupan valikoimissa on merkkejä kuten nununu, bisgaard, petit nord, mini a ture, boob ja paljon muuta. Lisäksi keväällä on tulossa vielä useampi uusi merkki ja syksyllä mm Mini Rodini.

Avajaisten kunniaksi MiniMint tarjoaa 20% alennuskoodin kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin pois lukien starchild ja skiphop-merkin tuotteet. Koodi on ”TERVETULOA” ja se on voimassa 18.-23.3.2013 välisen ajan. Kannattaa myös rekisteröityä kaupan VIP-jäseneksi, sillä jokainen rekisteröityneenä tehty ostos kerryttää pisteitä ja pisteitä voi käyttää seuraavien ostosten yhteydessä ja saada näin alennusta tilauksen loppusummasta!

Tässä muutamia omia suosikkejani MiniMintin valikoimista. Kannattaa tsekata ehdottomasti nuo ihanat Petit Nordin nahkaiset ensiaskelkengät ja sandaalit sekä suloiset Ciao Bimbin kengät! Yhteistyön merkeissä Aatu pääsee testaamaan noita Petit Nordin kenkiä, nämä ovat ihan uusi kenkämerkki Suomessa ja kerron vielä myöhemmin niistä lisää. MiniMintiltä tulee syksyllä laajempi kokovalikoima kenkiin eli silloin on enemmän saatavilla jalkineita myös isommille. Mikäli äitiys-tai imetysvaatteille on tarvetta niin boobilta löytyy tuolta aika kattava valikoima ja alekoodi käy tosiaan niihinkin.

 MiniMint nettikauppaan pääset tutustumaan tästä tai tosta blogin yläosassa olevasta bannerista.

    Lue lisää