Ne tuolit

Ajattelin kertoa tänne kuinka Connoxilta tekemäni tilaus onnistui. Tilasin siis meille nuo uudet ruokapöydäntuolit ja kaikki meni oikein hyvin. Kun tuotetta oli varastossa, meni viisi päivää ja tuolit olivat meillä. Ne toimitettiin ihan kotiin saakka ja tosiaan postikulujakaan tilaukseen ei tullut.

Näitä Eamesin tuolejahan on näkynyt jo pitkän aikaa sisustuslehdissä ja jo useamman vuoden kyseiset tuolit ovat olleet haaveenani. En vielä ole kuvissakaan näihin kyllästynyt, aina yhtä kauniilta näyttivät ja sen vuoksi vakuutuin, että jaksan näitä kotonakin ihastella pitkän aikaa. Itseä ei myöskään haittaa, vaikka tuolit ovat jo niin ”nähdyt”, meitä itseä vartenhan nämä on kuitenkin hankittu ja me näitä täällä kotona katselemme. Olen siis ostoksiimme erittäin tyytyväinen 🙂

Keittiönpöytään on jalat jo hankittu ja vielä pitäisi päälle teettää se pöytälevy. Keittiönpuolella tulee myös tapahtumaan hiukan muutoksia ja tekemistä piisaa vielä. Josko sitä viikonloppuna vaikka vähän maalailisi taas! Mukavaa viikonloppua teille!

19 Comments

 • Reply
  Maria
  1.3.2013 at 11:51

  Ihanat tuolit!

 • Reply
  anana
  1.3.2013 at 12:59

  Tykkään ♥

 • Reply
  Eppusen kaapilla
  1.3.2013 at 13:30

  Hienot on! 🙂

 • Reply
  avista
  1.3.2013 at 15:46

  Ei noihin voi kyllästyä, ihanat..

 • Reply
  Petra Puistolassa
  1.3.2013 at 15:47

  Kauniit on! Just nuo puujalkaiset on mun suosikit. Itse lukeudun niihin joka ei voi noita kotiin hankkia kun niitä näkyy kaikkialla niin paljon, mutta kyllä ne kuvissa aina sykähdyttää. Ihanaa että te ne saitte 🙂

  • Reply
   Sini
   1.3.2013 at 22:43

   Mulle nää on ollut pitkäaikainen haave ja onneksi nämä nyt meiltä löytyy. Toinen suosikki oli hayn about a chair, ne on kanssa kauniit!

 • Reply
  Nanna S
  1.3.2013 at 16:32

  Kauniit ovat!

 • Reply
  Anonyymi
  1.3.2013 at 18:40

  Upeat! Minkä hintaiset olivat?

  • Reply
   Sini
   1.3.2013 at 22:45

   Saksasta tilattuna hinta oli 335e

 • Reply
  maiju
  1.3.2013 at 20:52

  Oikein hyviltä näyttävät! Näytäthän vielä sitten kun saatte pöydänkin;) Muuten, jotkut väittävät, että nuo puujalkaiset natisee jo heti uutena. Natiseeko? Itse haaveilen saman sarjan keinutuolista…

  • Reply
   Sini
   1.3.2013 at 22:48

   Juu voin näyttää 🙂 mä en noissa huomannut mitään natinaa, toivottavasti ei ala kohta pitämään kamalaa meteliä 😀 olin tilamassa tuolta jo samaan tilaukseen sitä keinutuolia, mutta ei sille löytynyt täällä meillä oikein järkevää paikkaa. Olisi ollut paljon edullisempi kyllä kuin Suomessa. Ehkä seuraavaan kotiin sitten!

 • Reply
  Laura
  1.3.2013 at 22:04

  Hyvältä näyttää. 🙂
  Mutta Petran tavoin minäkin lukeudun niihin joka ei voinut noita (ainakaan nyt ja tarkemmin sanoen DSR-tuoleja) kotiinsa hankkia, koska niitä näkyy nykyisin "kaikkialla". Tästä syystä ja hyvän onnen kautta meille kotiutui eilen Artekin 66 tuolit keittiöön. Eamesin RAR tullaan meillä kyllä vielä näkemään, vaikka sitäkin näkee useassa kodissa. 🙂

  • Reply
   Sini
   1.3.2013 at 22:50

   Ne 66 on ihanan simppelit! Mä myin näiden uusien tieltä 6kpl meidän mustia 615 tuoleja, ne ei vaan mun silmään oikein tänne sopinut ja halusin jotkut keveämmät. Se RAR on kyllä myös ihana!

 • Reply
  Anonyymi
  2.3.2013 at 14:51

  Ihanat! 🙂

 • Reply
  Janina
  2.3.2013 at 18:06

  Kauniit tuolit! Hintakin on erittäin kohtuullinen saksasta tilattuna. Kertoisitko vielä käyttäjäkokemuksia, kun pääsevät oikein arjen makuun?

  • Reply
   Sini
   3.3.2013 at 19:39

   Juu voin laittaa vielä myöhemmin kokemuksia näistä!

 • Reply
  Anonyymi
  3.3.2013 at 08:24

  Kiva tuolit vaan aika tylsä kun kaikki samanväriset. Hiukan rohkeutta ja pati väriläiskää niin lopputulos olisi ollut ei niin pliisu

  • Reply
   Sini
   3.3.2013 at 19:40

   Halusin, että suurin osa on tuoleista valkoisia. Meillä on suunnitelmissa tilta päihin ja työtuoliksi vielä mustia, eipä ne kyllä väriläiskiä ole, mutta voi mixata noiden kanssa. Ensin kuitenkin hoidetaan keittiön muu remppa alta, siihen kun saa uppoamaan ihan tarpeeksi rahaa ja sitten katotaan noita extrajuttuja 😉

 • Reply
  Marru
  4.3.2013 at 16:31

  On nuo tuolit kyllä kauniit! 🙂

Leave a Reply