Pihapuuhia

Miksei koko talvi voisi olla näin ihanaa?
Mikäs näillä ilmoilla on ulkoillessa, aurinko lämmittää nenänpäätä ja ulkona saa kulumaan helposti useammankin tunnin ihan huomaamattaan. Pimeys on poissa! Se aurinko paljastaa tietysti myös sisällä leijuvat pölyhiutaleet sekä ikkunoissa olevat rasvaiset sormenjäljet, mutta ei anneta niiden nyt häiritä…

Takapihalta kaivettiin esiin lumilinnan raunioita, toinen siivoaa ja toinen ottaa vaan rennosti. Mitenkäs sattuikin nuo roolit osumaan juuri noin päin?! 😉 Ihmeellinen vaikutus tuolla auringolla kyllä on, olo on itselläkin kuin uudelleen syntyneellä tuon synkän ja pimeän talven jälkeen. Ei sitä muistanutkaan kuinka paljon valoa oikeasti kaipasi, ensi talveksi ostan kyllä jonkun kirkasvalolampun meille! Suosituksia? Kokemuksia? Vai onko ne ihan huuhaata?

 

Hyvää naistenpäivää ja mukavaa viikonloppua!

Ps. Naistenpäivän kunniaksi Finnish Design Shop  tarjoaa 10% alennuksen ostoksista koodilla ”LAHJA03”. Voimassa vain tänään perjantaina!(Sis mainoslinkin)

 • Anonyymi
  8.3.2013 at 07:52

  Hei! Löysin juuri ihanan blogisi ja huomasin aiemmista postauksista lasten hunter-kumpparit. Ihania! Millaista on tilata tuolta alexandalexa:sta? Millaisthan on koot noissa lasten huntereissa ja ovatko muuten olleet hyvät?
  Kiitos, ihana blogi!

  • Sini
   8.3.2013 at 10:32

   Heippa ja kiva kun löysit tänne. Alex&alexasta minulla on tilaukset aina sujuneet tosi hyvin ja muistaakseni postikulut ovat jotain 7 punnan luokkaa ja yli 90 euron tilaukset tulevat postikuluitta.

   Hunterit ovat tuolla normihinnallakin paljon edullisempia kuin Suomessa ja meidän omat on ostettu vielä alehinnalla. Mielestäni vastaavat aika hyvin kokoaan, ei ainakaan yhtään reiluja ole, että jos pähkäilet kahden koon välillä niin ota isommat.

   Malli on kivan kapea noissa. Olen tykännyt kovasti, tytöllä oli pinkit isojen malliset viime syksynä käytössä. Noita matalempia meillä ei olekaan aikaisemmin ollut, tulee nyt Aatulle keväällä käyttöön.

  • Anonyymi
   8.3.2013 at 12:49

   Kiitos vastauksesta! Oli kyllä edullisia noin normihintaisinakin. Taidampa tilata juurikin noi matalemmat, niissä oli hiukan lyhempi varsi. Aurinkosta Naistenpäivää!

 • Sarppu
  8.3.2013 at 08:17

  Olen ihan samaa mieltä, nyt on ollut muutamia tosi ihania päiviä, tosin me täällä sairastamme, oikein mukavaa naistenpäivää sinulle.

  • Sini
   8.3.2013 at 10:33

   Voi ei, pikaista paranemista sinne!

 • - A - d - é - a -
  8.3.2013 at 10:00

  Juu nyt on ollut kyllä muutamia ihania aurinko päiviä että! Nuo teitin beiget haalarit on kyllä kauniit. Mukavaa naistenpäivää sinullekin. -Tiina

  • Sini
   8.3.2013 at 10:33

   Niin on!Juu ja tykkään kanssa kovasti noista haalareista!

 • Eppusen kaapilla
  9.3.2013 at 13:33

  Teillä on kyllä mahtavasti tuota lunta! Ihania kuvia! 🙂

Lue lisää