Pompin suosikit

Myös meille tuli muutama paketti Pomp de Luxin uudesta mallistosta ja vihdoin ja viimein tuli myös sovitettuja paketissa olleita mekkoja Eeville. Joitain kuvia julkaisinkin jo blogin facebook sivuilla (blogin päivitykset on löytynyt jo pari kuukautta siis myös facesta jos sitä kautta on jollekin helpompi seurata, olen tainnut unohtaa mainita siitä vain täällä…) Onneksi kaikissa tilaamissani vaatteissa näytti kokoarviot osuvan oikeaan, aika hurjalta tuntui kyllä tilata tuosta shelly tyllimekosta Eeville jo kokoa 122/128! Muut vaatteet tilasin koossa 110/116 ja ne olivat oikein sopivia, hihoissa oli jopa hieman kasvunvaraakin. Tässä vielä muutamia sovituskuvia noista mekoista…

Shelly dress rose&white/samantha cardigan/cecilia leggings/ sandaalit bisgaard

Tilauksessa oli myös hyväksi todettuja perus ribbipaitoja ja sukkia molemmille sekä kuvissa näkyvät Suri paljettimekko harmaana, persikkaraidallinen Pearl dress sekä vaaleanpunainen Claire cardigan. Suurimman osan tilasin jo heti malliston ilmetyttyä edustajan kautta ja silti jäätiin ilman vaaleanpunaista Suri mekkoa (kuten moni muukin) ja kävin sitten myöhemmin vielä kutsuilla hipelöimässä näitä (kiitos vain Hennalle kivoista kutsuista!) ja sieltä tilasin vielä pari vaatetta. Livenä kyllä moni vaate näytti paljon ihanemmalta kuin nettikaupan kuvissa, harmi vaan tosiaan kun monista oli koot jo loppuunmyytyjä. Toivottavasti syksyllä Pomp de Lux ottaa vähän isommat saldot tänne Suomenkin nettikauppaan…

Mitäs te muut olette tilailleet Pompilta?
 • maisku
  31.3.2013 at 18:34

  Jestas miten suloinen neiti! 🙂

  • Sini
   1.4.2013 at 15:16

   Kiitos ♥

 • Anonyymi
  31.3.2013 at 18:38

  Nämä on niin ihania kuvia Eevistä! Eroavat hauskasti useiden blogien sovituskuvista. Mukavaa myös, että olet päässyt live-esittelyyn mallistoa katsomaan. Suomessa on totuttu niin suuriin Pomp-aleostoihin, että tämä suuntaus myydä tavarat täydellä hinnalla on minusta odotettu. Blogeissakin alevimma tulee jatkuvasti esiin.

  • Sini
   1.4.2013 at 15:17

   Kiitos! Ihana oli kyllä nähdä nuo kaikki livenä ja tosiaan monet sellaiset jutut sykähdytti, mitkä ei nettikuvissa ollut näyttänyt oikein miltään. Mä olen parina vuonna tilannut jo heti ne muutamat suosikit normihinnalla ja sitten alesta katsellut peruspaitoja, leggareita yms mistä on löytynyt vielä kokoja. Musta noissa nuo hinnat on normihinnoillakin aika edullisia ja varsinkin kun ne ribbipaidat kestää, kestää ja kestää!

 • *riikka*
  31.3.2013 at 21:06

  Onpas suloiset kuvat Eevistä! Tosi ihania kaikki vaatteet myös. Meille tuli eka pompin paketti, jossa oli Neidille vaan mustaa, kun häntä ei vaatteet nettikaupan kuvien perusteella yhtöön innostanut. Nyt kun ollaan saatu eka satsi kokeiltua ja selata kuvastoa, Neidin tiluslistalla on liki koko mallisto, tuo Shelly -mekko etunenässä. Saapa nähdä onko mitään enää jäljellä, kun pidän omat kutsut vasta viikon päästä..

  • Sini
   1.4.2013 at 15:18

   Pompilla on kyllä kivoja vaatteita isommillekin! Toivottavasti vielä kokoja löytyy kun kutsuja pidät!

 • Anonyymi
  31.3.2013 at 21:35

  Mahtavan kauniit kuvat!
  T.L.

  • Sini
   1.4.2013 at 15:18

   Kiitos ♥

 • *Mirva*
  1.4.2013 at 07:41

  Ompa kivoja kuvia.Eevi on niin ison tytön näköinen tosi suloinen.
  Itse en ole tilannut mitään pompilta.

  • Sini
   1.4.2013 at 15:19

   Mun iso tyttö jo ♥

 • Anonyymi
  1.4.2013 at 08:42

  Kerrassaan ihastuttavat kuvat <3
  -Henriikka

  • Sini
   1.4.2013 at 15:19

   Kiitos ♥

 • Pikku hiiri
  1.4.2013 at 09:03

  Ihania kuvia Eevistä ♡ Nuo Shelly mekot ovat tosi kauniita. Meille tuli Shelly tyllihameita ja nuo samat ihanat neuletakit.

  • Sini
   1.4.2013 at 15:19

   Kiitos ♥ Ne tyllihameetkin oli ihania, kummitytölle olisin sellaisen tilannut, mutta harmi vaan ei ollut enää kokoja 🙁

 • Anonyymi
  1.4.2013 at 09:18

  Aivan ihania kuvia Eevistä! Itse kaavailin meille ihan noita samoja juttuja mut en ole vielä tehnyt tilausta. Onneksi siellä kansainvälisellä puolella on vielä kokoja:) Miten pitkä Eevi muuten on? Pitäiskö mun ottaa meidän 113cm pitkälle typylle 122/128 vai vielä suurempaa kokoa tuosta Shellystä?

  T: Heidi

  • Sini
   1.4.2013 at 15:23

   Ai sielläkö oli vielä? Hyvä! Voikohan sieltä tilata Suomeenkin? 😀 Eevi on nyt reilu metrin, olisiko maximissaan 105 cm. Otin sulle mitat tuosta 122/128 jos niistä olisi apua ja siinä on olka-helma 62cm ja kainalo-kainalo 31cm. Ja tosiaan tuo yläosan satiini ei juurikaan jousta.

  • Anonyymi
   2.4.2013 at 08:19

   Voi kiitos kun viitsit laittaa mittoja! Kyllä mä varmaan tilaan sitten tuon 122-koon ettei näytä ihan liian isolta. Juu, siellä kansainvälisellä puolella on kokoja vielä tosi paljon (vain se suosittu Suri näytti olevan loppumassa) mut en tiedä alkaako herjata jotain jos Suomesta yrittää tilata.

   T: Heidi

 • Hanna
  1.4.2013 at 16:57

  Aivan ihanat kuvat !!

 • Eppusen kaapilla
  1.4.2013 at 19:41

  Voi kaunis Eevi! <3
  En tilannut mitään, ei ollut meille mitään, mutta noi mekot on niin herkkuja! 🙂

 • Anonyymi
  1.4.2013 at 19:47

  Joo toi Shelly oli tosi pientä mitoitusta! Meilläkin meni 110/116 palautukseen kun oli pieni normaalisti lähinnä 104cm vaatteita käyttävälle. Ja isommat oli jo loppu joten ilman jäätiin… Eipä tullut mieleenkään tilata sitä koossa 122/128!

 • anna
  2.4.2013 at 08:28

  Sulosia kuvia tosiaankin Eevistä! Tilasin aika paljonkin Pompin vaatteita, mm. tuon vaaleanpunaisen Shelly mekon. Se on kokoa 98, eikä yhtään liian reilu. Nyt harmittaa etten ottanut kokoa 104, koska 98 ei kyllä enää mene syksyllä.. Meiltä löytyy myös nuo Bisgardin sandaalit. Vaikuttaa tosi hyviltä kyllä, ennemmin ei olekaan meillä ollut Bisgardin kenkiä.

Lue lisää