POPUPSHOP

Popupshopin kesämallisto on saapunut kauppoihin! Itse tykkään eniten näistä malliston perusvaatteista ja nyt uutuusvärinä on tullut ihana denim melange eli tuollainen farkunsininen. Nämä ovat 100%:sta orgaanista puuvillaa ja meidän käyttökokemusten perusteella voin kyllä suositella ainakin noita collegevaatteita. Muista vaatteista meillä ei kokemusta olekaan, mutta merkin baggylegginssit sekä jumpsuitit ovat kestäneet käytössä tosi hyvin eivätkä ole nyppyyntyneet juuri ollenkaan. Toinen nätti väri on muutes tuo kuvissa näkyvä rose melange! Onko kenelläkään kokemusta muista merkin vaatteista, ovatko yhtä hyvälaatuisia?

Kollaasin kuvat poimittu Oii:n sivuilta, Suomesta näitä saa ainakin Lillacompanysta.

 • Sara.
  16.3.2013 at 05:55

  meillä oli pienemmässä koossa yhdet sukkikset ja ne mun mielestä kesti tosi hyvin eivätkä nyppyyntyneet juuri lainkaan.

  • Sini
   16.3.2013 at 09:09

   Kiva kuulla!Ne mustavalkoiset on muutes aika ihanat!

 • Sari - MrsAgatha
  16.3.2013 at 06:17

  Meillä on merkiltä college-paitoja, baggy-housuja sekä semmonen ohuempi raitapaita. Kaikissa laatu on ollut tosi hyvää! 🙂

  • Sini
   16.3.2013 at 09:09

   Kiitti tiedosta, noi raidat kun on mun makuun! 😉

 • Anonyymi
  17.3.2013 at 16:49

  Moi, minkälaista mitoitusta merkin vaatteet ovat? Ajattelin tuota hupullista kokohaalaria. Meillä 2v. käyttää 104cm(iso ikäisekseen :)) Onkohan tuo 3-4v koko sopiva?

  • Sini
   17.3.2013 at 17:22

   Ne on musta aika reiluja. Se koko 18-24kk on Aatulle nyt sopiva ja hän on joku 86cm. Se 2-3 koko oli kyllä kanssa aika reilu, että ehkä sekin menisi kun se oli meille niin suuri, että vaihdoin pienempään.

 • PW
  24.3.2013 at 07:21

  Meilla on 3v:lla maiharitakki ja pari t-paitaa ollu, en ole kylla vakuuttunu laadusta lainkaan. Takista ompelukset repsottaa ja helman kiristyskuminauha lahti irti parin viikonjalkeen. T-paidoista saumat alkaneet kiertaa heti ekassa pesussa 🙁 Eipa taida tulla meille enaan tata merkkia vaikka tyyliltaan ja malliltaan ihania ovatkin.

  • Sini
   24.3.2013 at 10:55

   Voi harmi! Meillä ei tosiaan ole ollut kuin noita collegevaatteita ja niihin olen ollut tyytyväinen.

Lue lisää