Soneran kampanja lapsiperheille

Soneralla on meneillään lapsiperheille suunnattu kampanja, jossa heidän nettisivuiltaan on tilattavissa valikoituja tuotteita erikoishintaan. Suurin osa blogini lukijoista taitaa olla äitejä, joten tätä kampanjaa tarjottiin blogini sivuille esiteltäväksi. Kampanjan edut on toki käytettävissä muillekin, tuotteisiin on vain koottu laitteita, joista on ajateltu olevan iloa/hyötyä koko perheelle. Kampanjahinnoissa puhelimiin sisältyy fiksu-puhepaketti netillä ja tabletissa täysnetti. Mikäli uudelle puhelimelle tai tabletille on tarvetta, kannattaa kurkata tarjoukset alla olevasta linkistä!

Kampanjassa on mukana esimerkiksi seuraavat tuotteet ja niihin pääsee tutustumaan tästä:
Samsung Galaxy Xcover
Nokia Lumia 820
Samsung Galaxy Tab 2 10.1

Itse olen ollut hitaasti lämpiävä kaikenmaailman kosketusnäyttöpuhelimien suhteen ja ensimmäisen ostin vasta vajaa vuosi sitten. Meillä on kotona käytössä pelkästään pöytäkone ja nyt olen jonkin aikaa miettinyt pitäisikö hankkia jonkinlainen tabletti surffailukäyttöön ja Eeville viihdykeeksi. Puhelimena minulla on iPhone ja olen aivan rakastunut erilaisiin saatavilla oleviin appseihin, joten ehkä sitten laitteena kallistuisin siihen iPadiin. Erilaisia pelejä/piirrosohjelmia olen puhelimelleni ladannut Eeviä varten, mutta mielelläni kuulisin myös teiltä suositteluja, mitkä ovat ne lapsiperheen parhaat appsit? Ja mites esimerkiksi tuossa Galaxyssa, onko niihin omat ihan omat ohjelmat ja löytyykö niitä yhtä hyvin? Kokemuksia kuulisin mielelläni myös molemmista laitteista!

Niin ja vinkkaanpas vielä kun aikaisemmin postailin Aatun viiksiyökkäreistä, niin nyt niitä on myös tullut h&m:n nettikauppaan ja ne löytyy täältä. Ilmaiset postit sai koodilla 0439.

Tänään ohjelmassa olisi vielä retkeilyä kauniissa kevätsäässä ja jos ehditään niin munien maalausta! Kävimme viime viikolla myös eläinpuistossa moikkaamassa karhuja ja tällä viikolla tarkoitus olisi mennä katsomaan vähän erilaisia karhuja, niistä lisää sitten vielä myöhemmin!

(postaus sisältää mainoslinkin)

 • Sari - MrsAgatha
  26.3.2013 at 14:24

  Mulla on Galaxy S3 ja Androidin omasta Play-kaupasta löytyy ilmasia sekä maksullisia appseja vaikka kuinka paljon. Paljon on samoja juttuja kuin iPhonelle ja samantyylisiä. Ja ilmeisesti ilmaisia appseja on Androidilla paljon enemmän kuin iPhonella (niissä tietty miinuksena mainokset mutta ei ne mua ainakaan haittaa 🙂 ).
  Saakohan PikkuKakkosen appsia iPhonelle? Se on meillä kovassa käytössä. Ja lisäksi tietty kaikki AngryBirdsit. 😉

  • Sini
   26.3.2013 at 21:40

   Kiva kuulla, kiitos kommentista!Mulle on tuo android ihan vieras käyttöjärjestelmä, mutta hyvä tietää että sielläkin on vaihtoehtoja vaikka kuinka! Enpäs olekaan katonut löytyykö tuota pikkukakkosta, pitää tsekata!

 • Anonyymi
  27.3.2013 at 18:47

  Meillä on miehen kanssa molemmilla iPhonet, ja perheestä löytyvät myös iPad ja MacBook. Omenoihin ollaan siis tykästytty. 😀 iPad on ihan ehdoton varsinkin pidemmillä automatkoilla, neiti 3,5-vee osaa käyttää sitä itsenäisesti, tykkää pelata pelejä ja katsoa ohjelmia. Meidän puhelimille on ladattu mm. Yle Lapset, josta näkyvät Pikku Kakkosen ohjelmat ja Netflix, näitä lapset käyttävät paljon ja tykkäävät kovasti. Lisäksi löytyy Angry Birdsiä, Talking Tomia sun muuta. Mulle Galaxyt ja niiden käyttikset ja appsit on ihan tuntemattomia, joten en osaa yhtään verrata niitä esim iPhoneen, mutta omasta kokemuksesta voin sanoa, että iPhoneen ja iPadiin ollaan oltu oikein tyytyväisiä. 🙂

  -Lukija Keski-Suomesta, joka pitää blogistasi, mutta kommentoi aivan liian harvoin 🙂

Lue lisää