Sunnuntai

Täällä on tänään ollut taas tosi aurinkoiset kelit ja niistä on nautittu ulkoilmassa. Ilmat alkaa nyt olla aika haastavat kun ei oikein tiedä mitä tuonne ulos päällensä pukisi. Täällä on ainakin maassa vielä tosi paljon lunta ja aamuisin pakkasta on saattanut olla vielä reilusti. Sitten kun aurinko alkaa lämmittämään, menee mittarikin jo plussan puolelle ja itsellä ainakin tuli toppavaatteissa liian kuuma ulkona.

Osan talvivermeistä saa varmaankin jo kohta pestä ja laittaa säilöön/eteenpäin, meidän lasten talvikamppeista varmaankin suurinosa lähtee kiertoon tämän talven jälkeen. Joitain kyselyjä on noista jo aikaisemmin tullut ja koitan kaivaa mailiosoitteita tuolta blogin sähköpostista. Jos joku täällä blogin puolella näkynyt juttu kiinnostaa niin sähköpostia saa laittaa ja katson löytyisikö niille uusi koti sitä kautta. Laitan kyllä varmaan vielä talven päätteeksi tänne kuvia ylimääräisistä joista ei ole tullut kyselyitä..

Tultiin vähän tankkaamaan välillä sisälle ja vielä ajateltiin suunnata pihalle leikkimään naapurin poikien kanssa 😉

Päivällä käytiin järven jäällä kävelemässä ja sen viereisellä leikkikentällä leikkimässä. Aikaisemmin mainitsin noista paljon hehkutetuista babiators laseista ja Aatulla sai siis testattavaksi mustat pienimmässä koossa. Itse tykkään kovasti lasien ulkonäöstä ja ne olivat tosi kevyet ja pysyivät hyvin Aatun päässä. Kuvissa on tosiaan ne Junior kokoiset (0-3v) ja saatavilla on myös Classic koko 3-7+ vuotiaille. Molemmista malleista on saatavilla 10 eri värivaihtoehtoa. Ehkä paras juttu näissä on vuoden lost&found takuu, joka lupaa käyttäjille uudet parit, mikäli lasit rikkoontuvat tai joutuvat hukkaan! Babiatorsien kotimaiset jälleemyyjät löytyy täältä.

Tässä vielä kuvissa Aatun Babiatorsit ja itselleni alesta hankkimat mustat reiskat. Vinkkinä, että Campadrella on juuri nyt menossa Ray Banin kamppis ja siellä siis aurinkolaseja alennettuun hintaan.

 • Elina Eliina
  24.3.2013 at 15:29

  Kivannäköiset nuo Babiatorsit!

  • Sini
   24.3.2013 at 17:23

   Mäkin tykkäsin! On musta kivemmat kuin Julbot, joita meillä on ollut aikaisempina vuosina.

 • Anonyymi
  24.3.2013 at 16:17

  Mitä on Eevi tykännyt tuosta Harmaasta haalarista? onko valittanut väristä, vai pukeeko edelleen mielellään mitä annetaan? ihan sillä kysyn, kun meillä samanikäinen tyttö ei tykkää unisex-haalaristaan (vaikka toki suostuu pitämään).

  • Sini
   24.3.2013 at 17:26

   Ei ole kyllä valittanut, muutenkaan ei juurikaan hänelle värillä ole väliä ja tykkää jos on jotain samaa kuin Aatulla. Tuon haalarin kanssa on kyllä pitänyt usein vaaleanpunaisia asusteita. Tosi käytännöllinen väri on kyllä ollut noin muuten, Eevinkään haalaria ei ole tarvinut pestä koko talvena. En tosin jaksa tuota Aatulle saakka varmaan jemmailla..

 • titti
  24.3.2013 at 17:27

  Kivoja kuvia :)! Minkä kokoinen toi Aatun puku on?

  • Sini
   24.3.2013 at 17:32

   Aatun puku on 86 ja Eevin 110cm.

  • titti
   25.3.2013 at 06:42

   Okei 🙂 Harmi, että toi Aatun on samankokoinen kuin meiltä jo löytyy.

 • -Jassu-
  24.3.2013 at 17:36

  Täytyypä käydä tsekkaamassa nuo lasit, onkin ollut mietinnässä, että mistä laadukkaat lasit niiden pieneksi jääneiden Julbojen tilalle. Oliko niin, että Aatun lasit ovat sitä pienempää kokoa ja Eevillä sitä isompaa?

  • Sini
   24.3.2013 at 18:00

   Juu kannattaa tsekata!Ovat vähän julboja edullisemmatkin. Nuo Aatun on ne pienemmät, Eevillä ei noita olekaan vaan kuvissa on ne Nova Starin arskat.

 • Triinu
  24.3.2013 at 20:18

  Meille kotiutui kahdet Babiatorsit, mutta olen nyt vähän kahden vaiheilla onko ne sittenkin liian pienet. Malli on kuitenkin ihana!

  • Sini
   25.3.2013 at 06:46

   Mikä koko teille tuli? Aatuhan on nyt vajaa 2 ja musta tuo pienempi koko oli just sopiva, että mietinkin meneeköhän sit 3-vuotiaalle enää.

 • tanja
  24.3.2013 at 21:29

  Heippa. Joko joku on kysellyt tuon Eevin haalarin perään :)..?

  • Sini
   25.3.2013 at 06:47

   Moikka!Ei ole kysellyt, laita vaikka meiliä niin tarjoan sit sulle jos kiinnostaa!

 • Eppusen kaapilla
  25.3.2013 at 06:01

  Voi mä niin odotan, että pääsen pesemään ja pakkaamaan talvikamat pois!!!!! 🙂

  • Sini
   25.3.2013 at 06:47

   Sama!

 • -Auroran&vaavin äiti-
  25.3.2013 at 06:23

  Paljonko Eevi on nyt pitkä? Meillä on tuo haalari ensi talveen jemmassa 110 koossa ja nyt rupesi arveluttamaan, että onkohan liian pieni jo silloin… Meidän tyttö on vuoden nuorempi, mutta muistelen että aiemmin ollut Eevin kanssa aika saman mittainen…
  Tumma haalari on meilläkin ollut käytössä kiitollinen eikä tarvitse pestä! Saa nähdä tuleeko meillekin joskus se prinsessavaihe ettei kelpaa "poikien" värit, mutta toistaiseksi mennään näin 😉
  Onko nuo Aatun lasit sellaiset, että kestää vääntää sankoja? Meillä tuo pienempi vääntelee julbojaan miten sattuu,mutta ne on ainakin vielä sen kestäneet… Loppukesäksi tarvitaan kuitenkin luultavasti jo isommat lasit ja nuo näyttävät kivoilta 🙂

  • Sini
   25.3.2013 at 06:51

   Eevin on jotain päälle metrin ja tuossa haalarissa on vielä vähän kasvunvaraakin lahkeissa. Tuo väri on ollut kyllä hyvä, käy niin monen kanssa ja on tosiaan likaystävällinen!

   Noissa babiatoreissa on saranat sangoissa, että ihan samanlaista käsittelyä ei kestä kuin julbot, mutta vaikuttaa mun mielestä kyllä semmoisilta ettei ihan heti rikki mene (toivottavasti).

  • -Auroran&vaavin äiti-
   25.3.2013 at 07:10

   Meidän neiti on myöskin reilun metrin, täytyypä kaivaakin haalari jemmasta esille sovitusta varten, kismittää kyllä jos ei mahdukaan ensi talvena :/ Onneksi on kuitenkin muutakin jemmattuna niin ei ihan pulassa olla 😉
   Taidetaan siis käyttää noita julboja niin kauan kuin suinkin mahtuvat 😉

Lue lisää