Vinkki: Välikautta alessa!

Nopeana vinkkinä pari juuri alkanutta alea mikäli välikausivaatteita on vielä hankkimatta! Eli Punavuoren peikossa on alkanut Ticket Outdoor kampanja ja merkin kevätvaatteista saa 20% alennuksen syöttämällä kassalla koodin ”ticket”. Ale on voimassa sunnuntaihin 24.3.2013 saakka!
Voin sanoa, että tuo Ticketin honeysuckle väri on livenä aivan ihana! Tätäkin väriä löytyy punavuoren peikosta, meidän puku on tullut suoraan ticketiltä hyvityksenä hiukan pieleen menneestä toimituksesta 🙁 Postailen puvusta varmaan vielä myöhemmin lisää, mutta tässä näkyy väri aika hyvin. Punavuoren ticketin kevätvaatteet löytyy täältä.
Toinen tänään alkanut kevätvaatekampanja on Stockmannilla, josta löytyy myös Reiman ja Ticketin välikausivaatteita 20% kanta-asiakasalessa. Kaupasta on ilmainen postitus maaliskuun ajan eli ale kannattaa hyödyntää vaikkapa vain yksiin hanskoihin tai pipoon. Noihin aletuotteisiin pääsee stockmannin etusivulta tai suoraan tuosta sivubannerista. (sis mainoslinkin)

Niin ja huomatkaa vielä tämän päivän toinen postaus, jossa on 20% alekoodi uuteen MiniMint kauppaan. Kaupasta löytyy esimerkiksi ihania bisgaardin ja Petit Nordin välikausikenkiä sekä mm. nununun tähtivaatteita eli tuolta saa nyt vaikkapa kevätkengät hiukan edullisemmin!

 • Anonyymi
  18.3.2013 at 17:03

  Heip. Voisitko valottaa tuota takin mitoitusta, onko niukkaa, reilua, kokoaan vastaavaa? Mikä koko teille tuli?

  • Sini
   18.3.2013 at 18:18

   Musta se on pikkasen reilua, mutta ei niin paljon kuin aikaisempina vuosina. Meille sopiva koko olisi ollut 110, mutta kun olin ehtinyt jo kevääksi takin hommata niin otin meille vähän reilun 116 kokoisen joka menee sitten myöhemmin. Se meidän ticketin fleecevuorellinen on kokoa 110 ja se taas ei ollut kovinkaan reilua ja en tiedä meneekö syksyllä niin tuo pinkki takki sitten ainakin menee.

 • Lotta
  18.3.2013 at 19:56

  Heips, tiedätkö Sini onkohan tuo stockan -20% ale myös ihan tavaratalossa? Täytyis päästä sovittamaan kun arvon kahden koon välillä, mutta turha taas ajaa 50km jos ei siellä olekaan samaa alea.. 🙂

  • Sini
   18.3.2013 at 20:01

   Heips!Kyllä mun mielestä yleensä sama ale on tavarataloissa, mutta samoja kokoja tai tuotteita ei välttämättä ole aina saatavilla (jos siis on loppunut tms). Kannattaa varmaan soittaa eka ja varata ne koot. Mä kyllä nyt tein niin kun tilasin noita hanskoja enkä tiennyt kumpaa kokoa pitäisi ottaa niin otin molemmat ja sit sovitan ja palautan toiset jos on liian pienet. Meillä kun ei ole liikettä lähimaillakaan. Tuolta saa laskulla ja sit kun palautat niin vähennät siitä laskusta vaan itse sen summan eikä tuolta tule mitään laskutuslisiäkään.

 • Kirsi
  18.3.2013 at 20:35

  Tilasin meille noita Reiman hanskoja, kun on osoittautunut ihan parhaiksi! Kiva kun sai pienen alen ja tosiaan säästi postikulut.

Lue lisää