Asustetaan sinisellä

En ole blogijuttuja ehtinyt moneen päivään paljoa miettimään, mutta luonnoksista löytyy pari julkaisematonta postausta, joten laitetaas niitä tänne nyt. Tummansininen on aina ollut lempivärini ja edelleen kaapistani löytyy paljon vaatteita ja asusteita kyseisessä värissä. Se on helppo yhdistää melko monen muun värin kanssa, parhaiten se mielestäni sopii ehkäpä valkoisen ja beigen kaveriksi.

Tässä vähän tummansinisiä asusteita, paljon olen näitä käyttänyt tuon kuvissa olevan beigen trenssin kanssa. Sain jokin aika sitten Brandokselta yhteydenoton koskien heidän laajennustaan myös farkkujen puolelle. Sain käytettäväksi lahjakortin heidän kauppaansa ja tilasin itselleni kuvissa näkyvät 7 for all mankind farkut tummansinisinä. Farkut ovat todella mukavat jalassa (mukana vähän elastania) ja malli on hiukan slim, lahje kuitenkin juuri menee kivasti nilkkureiden päällekin. Mitoitus on mielestäni näissä aika kokoaan vastaava, merkki oli aikaisemmin itselleni vieras, mutta käyttökokemusten perusteella voin suositella muillekin!

Brandokselta saa vielä 3.5.2013 saakka 10 euron alennuksen yli 70 euron farkkutilauksesta koodilla 8MNJ9Y. Farkkumerkkeinä tuolta löytyy mm Filippa K, Diesel, Levi´s, Hilfiger, Replay ym. ja naisten farkkuvalikoimaa voi tarkastella täällä.(sis mainoslinkin)

huivi&laukku:mop // nilkkurit:sixtyseven // farkut:seven for all mankind // paita:race marine

2 Comments

Leave a Reply

Lue lisää