Babyshop alekoodi

Babyshop on varmastikin monille tuttu kauppa ja sainkin blogini lukijoille jaettavaksi alekoodin kyseiseen kauppaan. Babyshopista löytyy melkein kaikkea; vaatteita, kenkiä, vaunuja, turvaistuimia sekä muita lastentarvikkeita. Vaatteiden osalta merkkejä on ihan laidasta laitaan, löytyy esimerkiksi preppy-tyylistä tykkääville Ralph Laurenia ja hiukan toisesta äärilaidasta esimerkiksi Bobo Chosesia ja Mini Rodinia. Myös välikausivaatteita tuolta löytyy esimerkiksi Molo Kidsilta ja Mini A Turelta. Kollaasin poimin muutamia vaatteita kaupan valikoimista ja omia suosikkejani on tuo Bobob farkkutakki sekä Vinginon kesävaatteet.

Itse olen muutaman kerran Babyshopista tilannut ja kaikki on aina sujunut hyvin, paketti on tullut n 4 päivässä kotiin. Postikulut ovat aina kiinteät 4 euroa.

Nyt jakoon siis alekoodi Babyshoppiin ja koodilla ”eeviskainen” saa 15% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista poislukien merkit BRIO, Bugaboo, Ergobaby, Nova Star ja  BeSafe.
Alennuskoodi on voimassa 22.4-1.5.2013

Tästä pääset ostoksille.

EDIT: Nyt näyttääkin babyshop juhlivan synttäreitään ja heidän sivuillaan on parempi alekoodi tuotteisiin elikä koodilla BABY7FI saa 20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista poislukien nuo edellä mainitsemani brändit.

(sis mainoslinkkejä)

 • Rea H
  22.4.2013 at 09:34

  vau, juuri olikin tarkoitus jotain hankkia 🙂

  • Sini
   22.4.2013 at 17:25

   Kiva jos oli hyötyä!

 • Tiia
  22.4.2013 at 11:51

  Kiitos tästä, tilaus tuli tehtyä 🙂

  • Sini
   22.4.2013 at 17:25

   Kiva, että löytyi koodille käyttöä!

 • Anonyymi
  22.4.2013 at 15:34

  Kiitti vinkistä, babyshopin etusivulla olikin vielä isompi koodi tarjolla ja tilasin vihdoin yhden mini a turen hameen jota olen kuolannut niin monta kertaa sekä noa noan mekon. Nuo Ralph Laurenit on niiiiin ihania mutta ei raaski vaikka alekoodi olisikin:(

  • Sini
   22.4.2013 at 17:26

   No voi höh, tuota koodia ei aamulla vielä ollut kun tsekkasin toimiiko tuo koodi. Olisin tietysti laittanut tuon paremman koodin tänne, hyvä kun vinkkasit siitä! Kävin nyt lisäämässä sen tuonne postaukseenkin!

Lue lisää