Hiihtoretkellä

Viime viikolla teimme hiihtoretken tuonne järven jäälle. Tai no Eevi hiihti ja minä vedin Aatua pulkalla perässäni. Ilma oli taas mitä ihanin ja auringonpaisteessa tuli oikein kuuma! Itse tarkenin hyvin vuorellisella softshell takilla ja kuorihousuilla ja lapsilla oli fleecevuorelliset välikausipuvut päällään. Mukaan pakkasimme hiukan evästä; leipiää ja lämmintä kaakaota ja niiden syöminen olikin lasten mielestä se retken kohokohta 🙂

Aatulla on kuvissa nuo Babiators aurinkolasit ja tykkäsin niistä niin kovasti, että tilasin Eeville samanlaiset isommassa koossa. Neiti itse valitsi tietysti vaaleanpunaiset. Näissä kuvissa tosin Eevillä on päässään ne Nova Starin lasit.

Eilen korkattiinkin jo pyöräilykausi ja Aatu testaili Eevin vanhaa puku potkypyörää. Aika hyvin meno sillä jo sujui, varmasti kesällä mennään jo lujaa!


Blingon leo-legginssit koossa 86/92 on nyt arvottu ja onnetar suosi tällä kertaa nimimerkkiä Alyssa.
Laittaisitko minulle yhteystietosi osoitteeseen kaikkimitaolen(ät)gmail.com ja nappaan legginssit postiin. Toivottavasti ovat mieluisat 🙂

Viikonloppuna Seinäjoella järjestetään Muksuexpo tapahtuma ja ajattelimme käydä siellä pyörähtämässä kun mitään ihmeempiä suunnitelmiakaan viikonlopulle ei ole. Täältä löytyy vähän lisätietoa ja sivuilla kerrotaan näin:

Seinäjoki Areena on 6.-7. huhtikuuta 2013 täynnä iloista messutohinaa
ja ennen kaikkea valtava määrä niin pienten kuin suurtenkin
lastenvaate-, väline- ja varustemerkkien huimia messutarjouksia!


Tiedossa on hauskoja hetkiä niin lapsille kuin aikuisillekin:
Hilarius Hiiren show, peuhua Touhutalon touhunurkkauksessa, EzyRoller-
testirata, poniajelua, oikeita ralliautoja, kasvomaalausta ja kun olet
tarkkana, saatat törmätä messualueella myös Pekka Töpöhäntään
ystävineen!

Messuilta löytyy myös esimerkiksi Pikku Minean koju, josta löytyy kuulemma hyviä messutarjouksia. Pikku Mineasta tarjottiin myös blogini lukijoille messujen kunniaksi alekoodia eli koodilla ”kaikkimitäolen20” saa 20% alennuksen koko valikoimasta! Koodi on voimassa vain tänään 5.2.2013 ja tästä pääsee kurkkaamaan nettikaupan valikoiman.

Niin ja Finnish design shopin 20% alekoodi on vielä tämän päivän voimassa eli koodilla WELIKEYOU saa 20% alen normaalihintaisista tuotteista (mainoslinkki). Hyödynsin alen heti näihin:

Mukavaa viikonloppua!

 • Maria et Co
  5.4.2013 at 12:12

  Ihana tuo Po.P:in haalari! Olen niiiin suuri tummansinis-fani, kunpa vain saisin tyttären evankelioitua samaan uskoon! Hauskasti olet yhdistellyt tummansinistä ja punaista ja valkoista. Tykkään 🙂

  • Sini
   6.4.2013 at 18:06

   Mäkin tykkään tummansinisestä tosi paljon, onneksi Eevikin tykkää 🙂

 • Anonyymi
  5.4.2013 at 19:12

  Hei! Jälleen pitkästä aikaa ehdin kommentoida 🙂 Aina niin kiireellä tai väsyneenä koneelle ehtii!
  Ihanan näköistä retkeilyä, ja mahtava keli ainakin kuvien perusteella 🙂
  Meillä pienemmälle pitäisi uudet aurinkolasit ostaa, täytyykin miettiä noita Babiators -merkkisiä Julbojen sijaan. Mietin vain onko ne liian isot kohta 10kk ikäiselle, ikähaarukka pienemmissä on kuitenkin niin iso, eikös se ollut kuiten 0-3v. ?

  Adimon

  • Sini
   6.4.2013 at 18:08

   Moi ja kiva kuulla susta!
   Mä luulen, että ne voi olla liia isot kun on Aatulle ihan sopivat ja tosiaan tippuu helposti päästä jos on liian reilut. Ehkä ens vuonna sitten teillekin? 🙂

 • Fox Ladyy
  5.4.2013 at 20:07

  Täällä myös yksi, joka tykkää hurjasti tuosta sini-puna-valko -yhdistelmästä!

  • Sini
   6.4.2013 at 18:08

   Kiva, että muitakin 😉

 • Anonyymi
  8.4.2013 at 07:06

  Aivan ihana tuo popin haalari ja ticketin tähtipipo! Mitä kokoa tuo haalari on?
  -L-

  • Sini
   8.4.2013 at 07:20

   Mäkin tykkään!Haalari on kokoa 92.

 • j.m
  9.4.2013 at 05:34

  Moi, mistä tilasit noi babiatorsit? Minäkin haluaisin sellaiset, mutta niitä ei meidän paikkakunnalta saa (että pääsisi sovittamaan) eli pitää vaan jostain tilata ja toivoa että on hyvät, tai sitten palauttaa.

Lue lisää