iiniMiini avajaistarjoukset

Sain sähköpostiin vinkkiä, että iiniMiini kauppaan olisi tiedossa hyvä tarjous lastenvaatteisiin ja laitetaanpas vinkki jakoon täälläkin! Kauppa nimeltä iiniMiini on aikaisemmin tunnettu Babyluxina ja nyt kaupalla on uusi omistaja ja nimi. Putiikista löytyy edelleen samoja merkkejä kuin aikaisemmin, mutta uusiakin merkkejä on tullut valikoimiin. Valikoimissa on pysynyt myös nimikoidut tuotteet ja lapsen nimellä saa tilattua tuolta esimerkiksi reppuja, tossuja, eväslaukkuja ja juomapulloja.

iiniMiini avaa tällä viikolla kivijalkaliikkeen ja avajaisten kunniaksi liikkeessä sekä nettikaupassa on hurjan hyvä tarjous! Alennuskoodilla ”avajaiset” saa 25% alennuksen kaikista vaatteista ja merkkeinä tuolta löytyy mm Nova Star, Geggamoja, Phister&Philina, Racoon, Maxomorra ym.

Nova Starin vaatteita harvemmin kovin hyvällä aleprosentilla saa ja mikäli tarvetta on esimerkiksi huppareille tai summer chinoille, kannattaa käydä kurkkimassa löytyisikö niistä vielä kokoja. Nova Starin hupparin ovat omasta mielestäni olleet todella laadukkaita ja niitä meillä on löytynyt joka kesä.

Tästä pääsee kurkkaamaan mitä kaikkea iiniMiinistä löytyy…

 • Miima
  23.4.2013 at 05:19

  Hih, yritin jo eilen tilata, kun sieltä tuli sähköpostia asiasta, mutta tänäänhän se vasta toimi 😀 Eli summer chinoja tulossa 😉

 • Anonyymi
  23.4.2013 at 08:33

  Kiitti kovasti vinkistä! Nova Starin farkut ja PaaPii-bambi lähti tilaukseen:) Farkut olikin huvenneet jo tehokkaasti!

  T: Heidi

Lue lisää