Karkkivärien kevät

Blogiyhteistyö:
Taitaa se kevät vihdoinkin tulla tänäkin vuonna ja minua pyydettiin valitsemaan muutamia omia suosikkejani kevään karkkiväreistä ESPRIT nettikaupasta. Eniten tykästyin noihin edullisiin basic-malliston raitapatoihin, joita löytyi vaikka kuinka monessa värissä.

Pinkki kalastajahattu rusetilla on myös aika söpö, Eevin suosikki oli kollaasin pupupaita, joka löytyi myös useammassa värissä. Espritillä on mielestäni ollut hyvä hinta/laatusuhde vaatteissa ja ainakin meillä olleet vaatteet ovat kestäneet käyttöä hyvin. Mitoitus tosin on omasta mielestäni hiukan niukahkoa ja useinmiten ainakin yläosista on saanut valita yhtä kokoa isomman. Peruspaitojen hinnat ovat tosiaan aika edullisia, babypuolella ne maksavat hiukan alle 9 euroa ja isompien vähän vajaa 10 euroa.


Kuvat: http://www.esprit.fi/

Pääsiäiskuulumisiin palailen vielä myöhemmin ja Blingon leggareillekin arvotaan ihan kohta uusi koti!

  • Nikka
    2.4.2013 at 19:35

    Tuo pupupaita! Oih!

Lue lisää